Şimdi Ara

checkpoints uygulaması tekrar kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, bu checkpoints uygulamasını silip tekrar kurduğumuzda uygulama eski accountu tanıyor bildiğiniz gibi bunu engellemenin bir yolu var mı. Eğer engellersek çok kolay para kazanılabilir çünkü. Eski accountu bonus code gösterip yeni açılan account üzerinden başta verilen hiç uğraşmadan 1 dolar kazanılır. ve bende bu işlemi günde 100 defa yapacak sabır var. bu ios işlerinden anlayan varsa yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: forwett

selamlar, bu checkpoints uygulamasını silip tekrar kurduğumuzda uygulama eski accountu tanıyor bildiğiniz gibi bunu engellemenin bir yolu var mı. Eğer engellersek çok kolay para kazanılabilir çünkü. Eski accountu bonus code gösterip yeni açılan account üzerinden başta verilen hiç uğraşmadan 1 dolar kazanılır. ve bende bu işlemi günde 100 defa yapacak sabır var. bu ios işlerinden anlayan varsa yardım lütfen.

Einstein senden önce emin ol en az 100 kişi bunu düşünmüştür. Bi çözümü yok, ne kadar silsen de geri yüklediğin zaman kaldığı yerden devam eder. Cihazı değiştirmediğin sürece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün silip kurdum ve farklı bir vpn kullanarak açtım programı. kendimi de ref gösterince oldu. ama ikinci denememde bonus u vermedi. neyse en azından 1 dolar ekstradan aldım yeni vpnler bulursam olur bence.

edit: denedim sadece 1 kere oluyor.2. vpn işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forwett -- 10 Nisan 2013; 14:56:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.