quote:Orijinalden alıntı: Asterix quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Asterix Kim hakkını vermiyorsa ıslıklarım valla çok moral arıyorsa benim ıslığıma değil aldığı milyonlara bakıp moral bulsun. Sen yanlış geldin sanırım. yanlıs konuya yazmışım...
quote:Orijinalden alıntı: Asterix Kim hakkını vermiyorsa ıslıklarım valla çok moral arıyorsa benim ıslığıma değil aldığı milyonlara bakıp moral bulsun. bunu alın dışarı
quote:Orijinalden alıntı: Asterix quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Asterix Kim hakkını vermiyorsa ıslıklarım valla çok moral arıyorsa benim ıslığıma değil aldığı milyonlara bakıp moral bulsun. Sen yanlış geldin sanırım. yanlıs konuya yazmışım... Akşam akşam güldürdünüz hocam ALLAH'ta sizi güldürsün.
quote:Orijinalden alıntı: Çikizen quote:Orijinalden alıntı: Asterix quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Asterix Kim hakkını vermiyorsa ıslıklarım valla çok moral arıyorsa benim ıslığıma değil aldığı milyonlara bakıp moral bulsun. Sen yanlış geldin sanırım. yanlıs konuya yazmışım... Akşam akşam güldürdünüz hocam ALLAH'ta sizi güldürsün. aynen ya