Şimdi Ara

CHELSEA-LİVERPOOL 14.08.2019 İSTANBUL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faul mü olmuyor, hakem mi çalmıyor anlamadım

Bir pozisyonda Liverpool tarafındaki yan hakem ofsayt bayrağını geç kaldırdı, orta hakem görmedi, oyun devam etti. Tamam VAR olduğu için geç kaldırıyor da birbirleriyle iletişimde olmaları lazım. Yan hakem de bazen çok geç kaldırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Kanat forvet dediğin pedro gibi olacak.

Kante de inanılmaz topçu, çok seviyorum bu adamı
    Pedro belli ki Hazardın rolünü üstlenecek hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run DMC

Olabilir hocam ama bir modifikasyon ile düzelebilir bence. Kadıköy'deki maçları Bein'den izlemek eziyet gibi.

Alıntıları Göster
    Belki de Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Finali Kamera Kalite Farkıdır. Fener Stadında Şampiyonlar Ligi Seviyesi Maçı Olmayalı 10 Yıldan Fazla Zaman Olmuştur Herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

Belki de Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Finali Kamera Kalite Farkıdır. Fener Stadında Şampiyonlar Ligi Seviyesi Maçı Olmayalı 10 Yıldan Fazla Zaman Olmuştur Herhalde

Alıntıları Göster
    Yok hocam bu açılar çekim modları kalite Galatasaray ve Beşiktaş iç saha maçlarının aynısı. Sanırım Kadıköy'deki durumun sebebi ilk söylediğiniz.
  • Yan hakem çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run DMC

Pedro belli ki Hazardın rolünü üstlenecek hocam.

Alıntıları Göster
    pulusic de alabilir o rolü cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

pulusic de alabilir o rolü cok iyi

Alıntıları Göster
    O da olabilir haklısınız hocam tarzları da benziyor ve önünde uzun bir gelişim süreci var.
  • jorginho çok fena bi liberö. xabi alonso nun kopyası bildiğin. sürekli ara pas. ah bide ofsaytlara kalmasa
  • Bıktım ofsaytın geç çalınmasından

• bu chelsea mal aga kaçıncı ofsayt bu

insan bu etrafına bakar
  • niye pozisyonun bitmesini bekliyorlar ki yeni kural falan mı direk çal ofsaytı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Yan hakem çok kötü.
    Nesi kötü? Hangi ofsaytı yanlış kaldırdı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

niye pozisyonun bitmesini bekliyorlar ki yeni kural falan mı direk çal ofsaytı
    VAR sistemi olduğu için pozisyonun bitmesi bekleniyor. Hiç mi maç izlemiyorsunuz Allah aşkına?

• 90 dakika ezdik liverpoolu fakat gene defanstaki saçma hatalar yüzünden yedik. rudiger acil toparlanıp takıma girmeli.

• Kadından hakem falan olmaz aga maçın resmen içine ettiler yok top durmadı yok yuvarlağa koymadın. Adamın ayakkabısı çıktı diye faul çaldı çıkmasa vermek gibi bir niyeti yoktu şaka gibi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

VAR sistemi olduğu için pozisyonun bitmesi bekleniyor. Hiç mi maç izlemiyorsunuz Allah aşkına?

Alıntıları Göster
    kaç metre ofsayt var gözle gözüküyor VAR ile ne alakası var bunun milimetrik bişey olsa tamam dicez de bide maç izlemiyor musun diyor ahkam kesiyor.

izlemiyorum yorum yapıyorum zoruna mı gidiyor? cevap verme o zaman allah allah işleri güçleri boş yapmak
  • saydım 90 dk da salahın ayağına top 8 kere deydi.
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var bence sen maç izlemiyorsun. Var çıktıktan sonra 100 tane maç izledim hiçbirinde böyle pozisyonun sonuçlanmasını beklemiyorlar anca pozisyon gol olduktan sonra şüpheli durumlarda bakıyorlar yazdığın şeyle bu beceriksizlerin yaptığının hiçbir alakası yok.

• Hakem kotu sanki ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Kadından hakem falan olmaz aga maçın resmen içine ettiler yok top durmadı yok yuvarlağa koymadın. Adamın ayakkabısı çıktı diye faul çaldı çıkmasa vermek gibi bir niyeti yoktu şaka gibi resmen
    Şu kadinlar birçok Türk hakeminden iyi yönetiyor nerenizle izliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 14 Ağustos 2019; 23:57:37 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.