Şimdi Ara

CHELSEA-LİVERPOOL 14.08.2019 İSTANBUL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Ne alakası var bence sen maç izlemiyorsun. Var çıktıktan sonra 100 tane maç izledim hiçbirinde böyle pozisyonun sonuçlanmasını beklemiyorlar anca pozisyon gol olduktan sonra şüpheli durumlarda bakıyorlar yazdığın şeyle bu beceriksizlerin yaptığının hiçbir alakası yok.
    Geçen sene hem CL'de hem de süper ligde çoğu maçta bayrak hep geç kalktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

kaç metre ofsayt var gözle gözüküyor VAR ile ne alakası var bunun milimetrik bişey olsa tamam dicez de bide maç izlemiyor musun diyor ahkam kesiyor.

izlemiyorum yorum yapıyorum zoruna mı gidiyor? cevap verme o zaman allah allah işleri güçleri boş yapmak

Alıntıları Göster
    Sen yorum yapıyorsan izlemeden, ben de yorumuna yorum yapıyorum var mı? Hemen çocuk çocuk laflar boş yapıyorsun bilmem ne, he boş yapıyorum

• yan hakemler tam dayaklık. Ofsaytsa çal madem adamı 50 metre fazla niye koşturuyosun dalga geçer gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Geçen sene hem CL'de hem de süper ligde çoğu maçta bayrak hep geç kalktı

Alıntıları Göster
    Böyle değildi ama onlar adam karar veremiyordu 3-5 saniye sonra kaldırıyordu. Bunlar bayağı bayağı bilinçli adamın golü atmasını yada kaçırmasını bekliyor.

• ulan top auto gitti derken pedro kovaladı penaltıyı aldırdı helal olsun.
  • DÜNYANIN EN İYİ FİNALLERİ İSTANBUL FİNALLERİ BE
  • Gördüğüm en kötü hakem performanslarında ilk 3'e girer adam kendi kendine yere düştü ona bile faul verdi

• İstanbul şanslı geliyor dedikten sonra Liverpool golü yedi 2-2 oldu!
    Kadın hakem bizdeki hakemlerden bile çok kondisyonlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Böyle değildi ama onlar adam karar veremiyordu 3-5 saniye sonra kaldırıyordu. Bunlar bayağı bayağı bilinçli adamın golü atmasını yada kaçırmasını bekliyor.

Alıntıları Göster
    Var geldiğinden beri böyle baskan. anormal bi durum yok. bizim ligimizdeki hakemlerde bu sekilde kaldırıyor bayragı. pozisyonun bitmesi lazım
  • salah dururken maneyi çıkardı adam. Adam kayırma var bildiğin. Herif ruh gibi dolanıyor sahada ama çıkarmıyor hocası.
  • ohaaaa ya abrahamın kaçırdığı gole bak ya koçum benim ne yapıyorsun ya
  • Penaltılarla Liverpool alırsa tam bir İstanbul masalı olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chelsea bug buldu, üçgene basınca hep tehlike

• Chelsea alacakmış gibi kalecileri daha iyi bence. Kritik kurtarışlar yaptı Liverpool baskı kurduğunda.
  • 2 gün daha fazla dinlenen evinde norwichle oynayan liverpool ve utd deplasmanından 3 gün sonra buraya gelen biz

orta sahada ezdik oyunun genelinde ezilmedik iyi oynadık üstünlük kurduk belki salah ve mane kadar yetenekli oyuncularımız yok ama takım gibi takım hocam championshipten mount ve abrahamı getirdi koydu deli gibi oynuyorlar bravo çocuklar bravo hojamm
  • Hakem de önüne gelene kart veriyor. Penaltı da gereksizdi. Güzel hakemler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Chelsea alacakmış gibi kalecileri daha iyi bence. Kritik kurtarışlar yaptı Liverpool baskı kurduğunda.
    Chelseanin kalecisi cok cok iyi, nerden buldularsa iyi bulmuşlar, ilk defa izledim ve cok begendim.
    Ancak penaltilar farkli olur, o ayri bir yetenek, kötü bir kaleci iyi penalti kurtarabilir, ya da iyi bir kaleci penaltı çıkaramayabilir.
    Ne olursa olsun Chelseanin kalecisi cok iyi, penaltilarda da iyidir bu kaleci..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PENALTILARA KALIRSA KEPA KAHRAMAN OLUR GİBİ
  • Barkley leş abi bat abim girse hem penaltılarda iş yapar

• AvriL kullanıcısına yanıt
    Man City - Chelsa kupa maçını izlemeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komenyus123 -- 15 Ağustos 2019; 0:20:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.