Şimdi Ara

CHELSEA-LİVERPOOL 14.08.2019 İSTANBUL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencecik çocuğa neden son penaltı attirilir ki? Ayrıca son penaltıda kural ihlali vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liverpoolu tebrik ediyoeum klopp hocamı çok seviyorum saygılar

oynadığımız oyun çok iyidi ama olsun ne yapalım bu gençler hata yapacak elbette olabilir daha iyi olacağız

kanteye de ayrı bir parantez açmak lazım müthiş bi futbolcu müthiş bir karakter
  • Chelsea'nin hak ettiğini düşünüyorum. Yazık oldu. Lampard gibi efendi ve temiz bir adamın şanssızlığı diyorum. 2 gol ofsayttan gitti. Kıl payı gitti kupa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea çok pozisyon kaçırdı Liverpool’dan daha iyi oynadı son penaltıyı başkası atmalıydı. Atmadan önce kendi kendime kaçıracakmış gibi bir hali var dedim öyle oldu. Güzel organizasyon oldu devamı gelir, sahanın içine atlayan ergen de iyi bir ceza alır inşallah

• Chelsea de, Liverpool da iyi, adamlar futbol oynuyor, hakeden kazanıyor, kaybeden kabulleniyor, cirkeflik yok, tacimiz verilmedi yok, kulis yok, hakemlere oynama yok, sadece futbol var.
    Premier Lig baska, yillardir da böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 15 Ağustos 2019; 1:26:30 >
  • Kante zaten cok iyiydi, defans 100 üzerinden 100 du, adam ofansif yönünü de cok gelistirmis, neredeyse bir 10 numara gibi kac tane ara pasi atti, calim atti.
    Kante tartismasiz Dunyanin en iyi onliberosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 15 Ağustos 2019; 1:30:17 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Penaltı kararı ne olacak

• ulan konuyu actim, maci izlerken 5. dakikada uyuyakaldim maci kacirdim

• Kante oyunu büyük domine etti ama en az onun kadar iyi birisi daha vardı. Jorginho. Kante bu kadar üst seviye oynamasa büyük ihtimal o da maçın adamı olurdu. Ben Napoli yıllarından beri izlerim. Bu kadar iyi oynadığı ve oyunu kontrol ettiği bir maçını hatırlamıyorum.
  • Manu maçından sonra gördük ki kante bu takım için çok önemli bence de chelsea hak etti.

Sahaya atlayan arkadaş senin kadar d-l israfı bir insan yok bu ülke için en önemli organizasyonda yaptığın aptallığı kimse yapmaz. İnşallah en ağır cezayı alırsın.
  • Bu kural gereksiz olmuş sanki. Uygulanabileceği düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

Bu kural gereksiz olmuş sanki. Uygulanabileceği düşünmüyorum

Bence gerekli bir kural, ileri çıkmayı oldukça abartan kaleciler oluyordu. VAR olmasa kural anlamsız olurdu ama VAR ile birlikte uygulanması oldukça kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Bence gerekli bir kural, ileri çıkmayı oldukça abartan kaleciler oluyordu. VAR olmasa kural anlamsız olurdu ama VAR ile birlikte uygulanması oldukça kolay.

Alıntıları Göster
    Uygulanamamış işte
  • D. kullanıcısına yanıt
    Kural yeni çıktı, doğru düzgün örnek karar yok geçmiş maçlardan. Hakem de bu seviyede bir maçı ilk kez yönetiyor. Riske girmek istememiştir. Zaten Liverpool taraftarının çingenliği tüm dünyaca biliniyor. Hakemin tepki çekmemek için nabza göre şerbet verdiğini düşünüyorum. Chelsea taraftarının sesi çıkmıyor baksanıza. Liverpool'lular CL finalindeki Ramos-Salah olayında bile nasıl yaygara kopratmışlardı Zamanla oturacaktır bu kural.
  • @freekays twitter hesabı #Ankaragücü reklamı yüzünden suspend oldu
  • Türkiye maç izlemeyi özlemişti. Malum süper lig magazin programına döndü.

• Bu maçın İstanbul'da oynanması klasik rezil tadında bir Britanya, İngiltere skandalıdır. Nasıl bazı terörist oluşumları, siyasi teşkilatları desteklediklerini aleni bir şekilde gösterdiler. Brexit ile Avrupa bağırsaklarını temizliyor, onlar da buralara kene gibi yapışıyorlar. Gerçekten çok aşağılıklar; 2 pislik takıma İstanbul'da maç oynatmak oldukça tatsızdı, bu konularda gerekli hassasiyetler oluşturulmalı Liverpool'un diğer adı karaciğer havuzu gibi bir şey, organ mafyasını mı yönetiyorlar nedir, pislikler

Gavur tadlarını feci bir şekilde tatmaya başladım Bu maçları izlerken izleyenler niye hipnoz olur gözlerle bu maçları izliyorlar anlamıyorum, değerli hanımefendiler; eşlerinize, çocuklarınıza bu maçlardan sonra biraz dikkatli baktığınızda zihinlerinin kurcalandığını rahatça fark edebilirsiniz...

Forumda da İngiliz takımlarını "ocak" kurup destekliyorlar, bilmem ne torunu veled-i zinaları da İngiltere'de sözüm ona adam oldu diye orgazm oluyorlar; size yalvarıyorum bunların faşist, kirli, foseptik yüzlerini görün. Bütün askeri teknolojileriyle bölgede kendileri gibileriyle bir olup tam "soykırımlık" insan hakları ihlallerine imza atıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 15 Ağustos 2019; 19:53:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Bu maçın İstanbul'da oynanması klasik rezil tadında bir Britanya, İngiltere skandalıdır. Nasıl bazı terörist oluşumları, siyasi teşkilatları desteklediklerini aleni bir şekilde gösterdiler. Brexit ile Avrupa bağırsaklarını temizliyor, onlar da buralara kene gibi yapışıyorlar. Gerçekten çok aşağılıklar; 2 pislik takıma İstanbul'da maç oynatmak oldukça tatsızdı, bu konularda gerekli hassasiyetler oluşturulmalı Liverpool'un diğer adı karaciğer havuzu gibi bir şey, organ mafyasını mı yönetiyorlar nedir, pislikler

Gavur tadlarını feci bir şekilde tatmaya başladım Bu maçları izlerken izleyenler niye hipnoz olur gözlerle bu maçları izliyorlar anlamıyorum, değerli hanımefendiler; eşlerinize, çocuklarınıza bu maçlardan sonra biraz dikkatli baktığınızda zihinlerinin kurcalandığını rahatça fark edebilirsiniz...

Forumda da İngiliz takımlarını "ocak" kurup destekliyorlar, bilmem ne torunu veled-i zinaları da İngiltere'de sözüm ona adam oldu diye orgazm oluyorlar; size yalvarıyorum bunların faşist, kirli, foseptik yüzlerini görün. Bütün askeri teknolojileriyle bölgede kendileri gibileriyle bir olup tam "soykırımlık" insan hakları ihlallerine imza atıyorlar
    ingiliz maclarini izleyen erkek esini kiskanmazmis hocam dogru mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

ingiliz maclarini izleyen erkek esini kiskanmazmis hocam dogru mu

Alıntıları Göster
    Bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Ana baba darbeyle geçen yeşilçam filmiyle dolu yıllardan sonra böyle detaylara ulaşamaz olmuş, ben de sizden duydum...

Çok adiler yahu

• Portraitclub kullanıcısına yanıt
    İfadesi alınıp serbest bırakılmış lale..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.