< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 12 Ağustos 2024; 11:46:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cherry Kronik Sorunlar - PDI Hataları (2. sayfa)
-
-
İşiniz gücünüz yok mu sizin. Görünmez işsizlik ya da yaş çok küçük böyle şeylere sarıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 dk boş vaktim vardı klavyem hızlıdır
-
senin araba ne
-
https://www.youtube.com/shorts/rRVBxExnY18?si=D43LGMET5r1hx2C5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/shorts/P_4KGe4NaWU?si=H-m2NRCt_WmOuW7_
1.madde için konuşuyorum. Kia Ceed 2017 model kullanıcısıyım, aracım 116 bin km. bir kere sorun yaşamadım.
DSG şanzımanda yaşanan sorunların 20/1 i DCT de yaşanmamıştır. Bilginize.
Ekleme: Yeni modeller DSG lerde sorun aşılmıştır bilemem ama eskilerin 10/1 i sorunlu hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 12 Ağustos 2024; 20:34:15 > -
"çin malı sahibi olduğun için 1 tane chery olumsuz yanı söyleyemezsin"
Sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun çakma almancı? Biz bu araçları almadan önce incelemedik,sorup soruşturmadık mı sanıyorsun?
Gir bakalım Chery gruplarına , olumsuz konuşuyor muyuz konuşmuyor muyuz.
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bir insan ancak bu kadar bilgisiz kör kütük sabit fikirli olabilir. De git 1.2 milyona mezar polo al hadi
-
Bu elemanı hala banlamayan forum yöneticilerinin de akli melekeleri merak konusu. Bir markayı sürekli kötüleyip o marka araç sahiplerine hakaret edercesine yorum atıyor.
Sattıktan sonra kötü oluyor genelde, satılması zor oluyor, kurtulduktan sonra gelir kötülersin buralarda
Ceed binmediğimiz bir araba değil
DCT dediğin DSG'nin taklididir. DSG'den aparılan bir şanzıman nasıl DSG'den sorunsuz olabilir ?
Picasso'dan tablo taklit ettim, orjinalinden güzel oldu
-
Chery hakkında zinhar olumsuz konuşmuyorsunuz
Değeri düşmesin diye " 10 - 12 litre yakmıyor, sağa çekme sorunu filan yok , yedek parçası çok ucuz , servisler çok var ve ilgili " diyerek tüm sorunlarını inkar ediyorsunuz
Ben seni bu sene Çin malı alana kadar 1 mesajını görmedim, duymadım, tanımıyorum . Çin malı alınca mı araba araştırmacısı oldun ?
Sizin tek ortak noktanız Polo alacak paranızın olmaması
Paran yok çin malı aldın. Özetiniz bu.
Allah daha çok versin. Ülkemizin refahının artmasını temenni ederim. Ama gittikçe fakirleşiyor, fakir olduğunuzu kabullenemiyorsunuz. Üstlüne üstlük "ucuz araba ama pahalı arabalardan daha iyi" diyecek kadar ileri gidiyorsunuz.
-
Objektif yorum yapıyoruz
Çin malı alacak kişiler olumsuz yanlarını bilsin istiyoruz
Olumsuz yanları belirtmek hakaret değildir
Benim 1 tane hakaret içeren mesajım bile bulunmaz dikkat ediyorum
-
Su Sesi Geliyor
Radyo kapanmıyor
Sunroof ses geliyor
-
Sağa çekiyor
Yamuk direksiyon
-
Bunu sen yapınca hiç inandırıcı olmuyor. Byd den sonra cherry de fabrika kursun ilk satın almaya koşarak sen gidiceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 13 Ağustos 2024; 10:13:55 >
Nasıl yapmalıyım ?
Hepsi Şikayetvar şikayeti
Gerçek ve çözülemiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu nasıl bir kapak, şaaaak diye ses gelmiş resmen
-
Öyle ölmez başkan füze at :D
-
Şehir dışı 10 litre mi yakıyomuş :D Benim 13685 km nin ortalaması bile 8.71 lt ve yüzde 80 i şehir içinde kullanıldı araç :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X