kaç tip motor olduğunu Türkiye'Den çekilen mermerler hatta Chery Türkiye bile bilmiyor Web sitelerinde 1 tane teknik detay var mı ? çinliler size gereken değeri vermiyor eski motoru size satıyor kaç tip olursa olsun hepsi ocağa incir ağacı dikiyor 15 litre yakan çin malı alacağıma 3 litre yakan Polo alırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 16 Ağustos 2024; 10:18:8 > |
Cherry Kronik Sorunlar - PDI Hataları (4. sayfa)
-
-
bence güzel bir konu özellikle, koltuk dikişi nedir öyle ya miğde bulandırıcı zaten şurdan bir saçmalık oldugu belli bu araçlarda alanlar elinden çıkarmaya calısıyor 5 - 10 bindeki aracı bir sürü ilan var sarı sitede bi insan memnun oldugu aracı hemen nıye satar
-
https://www.sahibinden.com/s/AeLpQxkF
Aynen ya bunlar niye satıyor acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yıllardır piyasada olan araçla daha yeni girmiş aracın ilanlarını bir tutuyorsan bakış açında problem var
-
Yok bunlarda 2023 model. Senin mantığa göre 2023 modeli satılanlar kötü oluyor ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 16 Ağustos 2024; 21:10:54 >
81.000 araç satılmış ama ilandaki araç sayısı 1276. Sen buna çok diyorsan ben birşey demiyorum. 600 küsürü de galerici.
-
-
Cheryi ne kadar sevsekte kendileri çift kavrama. Bakalım ne kadar masraf çıkaracaklar ileride. Şimdilik garanti işliyor.
Kim bilir ne durumda iç dış motor vs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Baskı balata seti 30 binmiş uvvv
2023 model araçlar kötüdür demedim, piyasada tutulmuş, bi araçla yeni girmesine rağmen 40 el değiştirmeye başlamış bi aracın farkından bahsediyorum bu aracı sahipleri ne ara kullandı ettide ilana koyar oldu? ve çoğu ölü fiyatına galerilere okutmuş araçları ilanların çoğu galeriden.
cheryden nasıl kurtulmak istiyolarsa alanlar
-
Tamam işte 2023 model golfler içinde geçerli dediklerin. 2010 model golf demiyoruz dikkat edersen.
30 yaşındaki araç alınıp satılıyorken 2017 Kia mı satın alınmayacak
Yaşınıza veriyorum, selametle VAG bey...
-
Onun kafa kar odaklı çalışıyor. Enflasyon yüzünden 1 sene öyle bir ilüzyon yaşadılar yaşamadılar değil. 2005 yılından beridir belki 20 tane araba değişmişimdir. Eskiden zarar edip satılırdı bu meretler. Şimdi değişik Bi kafa hakim oldu piyasaya.
Vay be. Ben de forumda aklı başında üyeler var sanırdım.
1 senedir aylık satışlarda ilk 3 den düşmeyen araçlara yapılan yorumlara bak. Her şeyi geçtim , kaç bin araç satılmış, arada fabrikasyon hatalı olan 3-5 aracı hedef gösteriliyor. Bu kadar mı düştünüz gerçekten ? Laf atacak yer bulamayıp satış ilan sayısına laf ediliyor şimdi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 yılında 40 bin adetten fazla satmış.
Satış ilanı olarak 980 araç var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoşgeldin
Sen de mi kore satıp Çin aldın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hoşbuldum.
Varolan veriyi paylaşmam için birini satıp diğerini almama gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X