< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 13 Ağustos 2024; 13:33:15 > |
Cherry Kronik Sorunlar - PDI Hataları (3. sayfa)
-
-
Ceptin ile öğreniyoruz
-
BYD ile ilgili de bulsana kaptan?
Yani madem bir iş yapacaksın yurtdışı sitelerden falan bulup getirseydin... o şikayet sitesindeki şeyleri buraya taşıyıp parlatmak....
Pek olgun işi değil kusura bakma.
-
kapak acıtmıştır hocam accik yavaş kapatsaydın. çinli çekikgözlüler fena çakacak. çaktı zaten sıvazlamaları kaldı.
-
En Yaygın Sorun Sola Çekme Sorunu
Şehir dışı 10 Litre yakması
Start Stop Arıza Işığı
106 Km ile sabit giderken 9.6 Litre gösteren bu yamuk direksiyonlu araba çin malı değil mi ?
Nerede 8.5 Litre yakıyor ?
-
-
Min 7.5 Litre
Yani uzun yolda en iyi 7.5 Litre altını görememişsiniz
Yanılıyor muyum ?
Bu arada gördüğüm en gerçekçi tüketim sizinki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır o sadece tam depo dolumlarını baz alıyor. Her zaman depoyu tam doldurmuyorum. O zaman 6 litrede yaksa oraya atmıyor. Her benzini tam depo alsaydım 6 litrelerde olurdu.
-
Üretimden kalkan eski motor bu
VW TDI DSG 3 Litre yakıyor, çin malı 9 Litre yakıyor bence hala fazla yakıyor
-
2022 tiguan 16.5 litre yakıyor kaptan. Sen chery çok yakıyo diyosun.
-
Tiguan şehir dışı 5 litre şehir içi 8 litre yakar.
Tezat şurda: Param yok, yakıta verecek param da yok, o nedenle ucuz araba alıyorum . Ama yakıtı bütçemi zedeliyor.
Fakir adam çok yakan araba almaz. Çok yakan arabaya binen adam zengindir, ucuz arabaya binmez.
Bu çok yakan motoru da fişini çektiler. Yedek parça sorunu illaki yaşanacak. Artık bu motor gelmiyor.
O nedenle eski motoru savunmana gerek yok. Yeni motoru savun. Bakalım ne kadar yakacak ?
-
captan yeni motor yok ki? Aynı motorun yazılımla kısılmışı bu motor. Bak aşağıya bizzat motor üreticisinin sayfasından görsel atıyorum. 2 tip motor var 1.6 litre olan. İstersen kendin de linkten bakabilirsin.
1.6 L Manufacturers - China 1.6 L Factory & Suppliers (actecopowertrain.com)
Soldaki motor TR ye gelen tüm araçlardaki TEK motordur ve 140 kw yani 187 hp dir.
Sağdaki motorun bizle alakası yok çünkü CNG li motordur kendileri. Kısaca ortada 1 tane motor var keptın.
Bu da tiggo 7 kullanıcı kılavuzundaki motor kodu. F4J16
-
Burada hiçbir teknik detay yok. Neden ? Ne sattıklarını ne satış temsilcileri ne satış müdürleri BİLMİYOR.
İlk alanlara, pro max olmayanlara eski motorlarla sattılar.
"çok yakıyor" diyerek motoru güncellediler. Eski motor sahiplerini üzdüler
çinlilerde baştan yeni bir motor yapacak teknoloji yok. anacak mevcut bir motoru taklit etme yetenekleri var.
T-GDI zaten tüm dünyada terk edilen eski bir motor.
LPG de takılamıyor.
çok yaktığı kadar Performans da yok
187 diyerek 180 olanları ilk gelenlere sattılar. Şimdi de 140 Hp'ye düşürülecek versiyonunu Tiko 4'e monte edecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 14 Ağustos 2024; 11:0:52 >
-
Ön düzen , direksiyon kutusu, sağa çekme sorunları ile ilgili her gün şikayet duyuyoruz
-
Ben kullanıcı olarak sorun yaşamadığımı belirttim. Pardon siz troll falan mısınız hocam?
DCT DSG'nin taklidi olabilir size göre ama, bu DCT nin DSG den daha sorunsuz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ceed sattıktan sonra yine Ceed alacağım merak etmeyin. Garantisinin bitmesine 10 gün kala baskı balata ve volant değişimini
ücretsiz yapan firmayı her zaman tercih ederim. Fanboy değilim yaşadıklarımı yazıyorum sadece.
-
Adamlar üretimde logoyu takmayı unutmuş komediye gel yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kia satabilirsen alırsın yeni bir Kia
gel seninle burada güreşelim
sıfır araç konusunu rahat bırak artık
senin mesajlarını görenler zaten chery almaktan vazgeçer
-
Keptın sen önce cheryde kaç tip motor var onu öğren gel sonra güreşiriz gerekirse.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X