Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.718
Cevap
351
Favori
654.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracın ön camında buğu sorunu yaşayan var mı? Havalandırmayı açtığım halde öndeki buğu kaybolmuyor, fanı en sona kadar açmak gerekiyor. Bazı araçlarda ön camda buğu sorunu oluşur, bunda neden bu şekilde acaba? Başka sorun yaşayan var mı? Aracın içinde nem oluşturacak birşey de yok.

• AxS A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Alırken paket ve renk seçimi için size opsiyon sunuldu mu? Yoksa o şekilde mi denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artyom25 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, renk icin 3 tane vardı beyaz siyah , kırmızı siyah, füme renk olarak ben içlerinden fümeyi seçtim. Hepsi excellentti

1 tane gümüş gri vardı luxury paket onu ben istemedim.

aracımı sabah aldım gerçekten sölenicek söz yok hatcback parasına devasa bir suva biniyorum çok şükür. Araba çok albenili benzinlikte durdum 3 kişi geldi yolda bütün arabalar geçerken bakıyor, ALLAH bekliyen istiyen herkeze nasip etsin inş,

bugün tekrar omadaya bindim showroomda iyiki tiggo 7 diyorum :)

arkadaşlar carplaya bağlıyamadım güncellememi lasım sizlerin araçlarda da aynımı yoksa benmi beceremedim yardımcı olursanı sevinirim.

abi benim bildiğim ay başı teslimatlar oluyor istanbulda.

siz nerdesiniz. ay ortasıda mı oluyor teslimat

Car play için daha önce bağlandıysanız hem araçtan hem telefondan bağlı cihazlardan kaldırın. Sıfırdan bağlantıyı araç üzerinden başlatın. Telefon üzerinden bağlantı başlatırsanız car play bağlanmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Az önce servisle ile görüştüm, araçlar ilk geldiğinde carplay acıktı diyorlar sonra tekrar bir güncelleme gelmiş bununla birlikte carplay kapanmış, tekrar servise gitmem gerektiği söylendi anladığım kadarı ile sorun yazılımsal benden kaynaklı değilmiş yani. 26 hazirana randevulaştık bakalım ne yapacaklar.

Siz benim dediğim gibi yapın. Servis bence sallamış. Telefondan ve araçtan bağlı cihazları kaldırın. Bağlantıyı araçtan başlatın. (Bunda tam emin olamadım, tam tersi de olabilir)

Daha sonra size car play kullanmak istiyormusunuz diye soruyor. Evet derseniz artık kablosuz bağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 14 Haziran 2023; 11:39:49 >
  • Dediklerinizi yaptım telefondan 1 kere bağladım.

daha sonra aracı kapatıp actım bir daha bağlanmadım ve şimdi asla bağlanmıyor. Şansa 1 kere bağlandı ve tekrar görmüyor ne telefon aracı ne araç telefonu görüyor..

Multimedyada sol atta açma kapama tuşu var. Ona cihaz tamamen kapanana kadar basılı tutun. Cihaz reset atacaktır. Bir de öyle deneyin.

• Ya şaka gibi sistemsel bir problem var kesin, bir bağlanıyor bir bağlanmıyor az önce yolda gelirken durduk yere kendi kendine carplay bağlantısını bitirin diye ibare cıktı bağlandı, kapattım açtım gene bağlandı, bağlanmadığı zaman simge griye dönüşüyor ve tıklanmıyor

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

Telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun olabilir. Mümkünse başka bir iphone telefonda deneyin. Bağlantı kurulursa zaten ekran otomatik carplay e geçiyor.

• Teşekkürler cevaplar icin yarın gene denerim inş bağlanır otomatik bağlanmaz ise başka telefondan deniyeceğim.

Arabada aracın kendi navigasyonu var kullanan varmı acaba haritaları güncel mi ?

Birde kadranların orda menuler arası geçerken navigasyon bilgisi yok ekranı cıkıyor bende. Navigasyonu ana kadrana yansıtabiliyormuyuz ?

Benim aracım excellent paket olmadığından bu konuda bilgim yok maalesef.

• socialworker kullanıcısına yanıt

Hocam 32psi biraz az değil mi normal ölçüleri 36 psi olması gerekiyor

• dr_gorunmez kullanıcısına yanıt
    Kitapçığında 2.2 bar yani 32 psi tavsiye eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tiggo 7 için 4 tekerde 32 psi olacak.

• Merhaba
    1 aydır omoda kullanıyorum sürüş ayarları ile ilgili iki sorum olacaktı.
    -sürüş asistanlarını uzun süreli kapatmıyor muyuz. Kapatıyorum araba yeniden çalışınca ayarlar eski haline geliyor.
    A
    - birde akıllı kilit ayarını ışıklar ve korna ayarlamama rağmen algılamıyor bilmediğim başka bir ayar mı var acaba. Aracı ilk aldığımda bşr problem yoktu

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Kapı içinde 2 bar basıncı var

eco : 36 demiş

diğer : 32 demiş

anladığım kadarıyla 36 olunca yakıta etkisi oluyor yuvarlanma direnci azaldığı için

32 olunca biraz daha sürtünme artacaktır

önceki aracım Tiguan da da 32 hiç basılmıyordu mesela

Evet lastik ne kadar şişerse o kadar rahat akar araç. Ama bu sefer de yol tutuşu azalır. En ideali 33 gibi.

Zaten hava sıcakken bir süre yol yapınca basınç hemen 36 lara çıkıyor. Yol bilgisayarından görebildiğim kadarıyla.

• Ankara'da tahsisi dün yapılan ve temmuz ayında aracı teslim almak üzere aranan kimse var mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.