Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: br251 , br251
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.718
Cevap
351
Favori
654.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben kapora vermedim, sıraya yazdı gözümle gördüm. Aracın gelmesine yakın hab er vereceklerini söyledi. İllaki sıram gelecektir. Döviz artıyor evet, bir zam gelecektir araçlara da ama Chery %20 zam yaparsa asla almam sene sonu beklerim.200 bin tl zam az değil, nerden baksan 8.000$. Avrupada araba parası 8bin, böyle bi zam kabul edilemez.

• Vallahi üstat anlamadım ben bu işi. Sizden para almadan sıraya yazmışlar. 2 aya gün vermişler.

Ben nisanın son haftasında İstanbulda avanta istemeyen tek bayi Yüzbaşıoğluna gittim. Avanta istemediler ama 100 bin kapora vermeden sıraya yazmıyorlardı, bende 7 pro excellent için kapora verip sıraya yazıldım.

Ağustos Eylül teslim dediler. Yaklaşık 4 ay. O sebeple sormuştum.

Araba fiyatları ve çektiğimiz sıkıntılar konusundaki görüşlerinize katılıyorum.

• Srbs kullanıcısına yanıt

merhaba

ben martta kaparo verdim yüzbaşıoğlu na o zaman 50 istiyorlardı,aracı ancak geçen hafta alabildim.

• okusamaratam kullanıcısına yanıt
    Alınmazmı hocam fiyat aşırı uçuk değilse birkaç günde satılıyor.
  • Adige. A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bunlara lpg taktırmak sanırım çok pahalı. 40 bin liralardan bahsediliyor. 40 bin verdikten sonra kuruş hesaba mı yapacağım.
  • yasyol Y kullanıcısına yanıt

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun.

Siz kaporayı verirken hedef teslim tarihi ne demişlerdi?

Ayrıca filmdir, kaplamadır ekstra ücret istediler mi?

Taşıt kredisi kullandınız mı acaba?

• Lpg olayına girmek şu aşamada çok mantıklı gelmiyor, bu araç ekonomi yapılacak bir araç değil, ağır, yüksek tork ve beygir gücüne sahip bir araç. turbo olması sebebi ile lpg takılsa bile bir süre arıza, hata vermeye başlayacaktır. Bir diğer konu da chery'nin ülkeye yeni giriş yapması sebebi ile araçlarda kronik bir arıza vs. olup olmadığı bilinmiyor. Bu aşamada garanti çok önemli. lpg montajı halinde anlaşmalı bir durum olmazsa aracın garantiden çıkması baş ağrıtabilir.

• socialworker kullanıcısına yanıt
    Çok doğru. İnsanlar kendini daha kanıtlamamış motora garantiyi iptal ettirerek nasıl lpg takıyor hayret.
  • Srbs kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun sağolun

inşallah sizde kısa sürede teslim alırsınız

temmuz denmişti hedef olarak

herhangi bir ad altında ekstra ödeme yapmadım

araca ekstra işlemler yapmayı önerdiler ancak ısrar etmeden (yoksa mecbur yaptıracaktım)

kredi kullanmadım

• Kullanıcılara bir kac sorum olacak.
    -Bizim aracta (tiggo8 pro) AC kendi kendine aciliyor kapatma olanağı varmi?
    -Yavas hizda dönerken oto kamera devreye giriyor fakat müziği kapatiyor müziğin otomatik kismayi kapatma varmi?
    -Bu aracta radarlar, sensörler ve direksiyon hareketleri var neden park pilotu yok yada sonradan açılma gibi bur imakani varmidir?
  • herkeze merhaba

13-06 tarihinde Tiggo 7 pro ile aranıza katılıyorum en sonunda teslim alabildim aracı, haziran zamından 50bin etkilendim son döviz zammından etkilenmedim.

yarın bayiden teslim almadan önce yapmam gerekenleri

teslim aldıktan sonra yapmam gereken ayarları bilen varsa beni aydınlatabilirmi lütfen

araç füme rengi bu arada excellent model.

• AxS A kullanıcısına yanıt

Ben 150 Binden Etkilenmedim Ama Hala Sevkiyat Bekliyoruz.

Bu Arada Rengi Çok Güzel. Hayırlı Olsun. Kazasız Belasız İnşAllah.

Size Gelecek Cevabı Bende Takip Edeceğim. Kırmızı Siyah Excellent Bekliyoruz

• hopali08 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için darısı başınıza inş bir an önce kavuşursunuz.

bir kaç kez test sürüşüne cıktım araçla cok heybetli sürüşü cok zevkli umarım sorunsuz ve kroniksiz bir araç cıkar keyifle sürebilirs

• AxS A kullanıcısına yanıt
    Paspaslar var mı araçta kontrol edin.

Aldıktan sonra da 1000 km boyunca 100 km hızı geçmeyin. Kitapçıkta detaylı yazar.
  • Bayiden çıktığında araç lastik basınçlari yüksek oluyor, teslim aldıktan sonra basinclarini 32 psi yapın.
  • Adige. A kullanıcısına yanıt

Hocam ekşi sözlükte chery omoda 5 başlığına bakın. Orada start stopun nasıl açılıp kapatıldığını yazmıştı bir arkadaş. Yanlış hatırlamıyorsam ekranda parmağınızı soldan sağa kaydırınca bir menü açılıyordu.

• Adana Bayiinden Tiggo 8 teslim alan arkadaş oldu mu acaba aramızda?

beklemedeyim ben de, bir gelişme var mı, araç geldi mi merak ediyorumda??

• araç için aksesuar parası verdik diyelim , aksi halde satmayız diyorlar mesela, sonrasında bununla ilgili bir yere şikayet edilebiliyor mu.?

faturamızda aksesuar adı altında işlem görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 13 Haziran 2023; 11:52:56 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.