Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.533
Cevap
367
Favori
704.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakıt konusunda şehirlerarası iyi değerler olur ama şehir içi biraz üzebilir gibi. Bir de benzin rakamlarını düşününce büyükşehirlerde km de 2.5 lira garanti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokomel reis C kullanıcısına yanıt
    Rizline paspas ı ben de kullanıyorum. Gayet güzel. Sahler daha iyi diyorlar ama sahlere sordum üretim planlarının olmadığını söylediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cokomel reis C kullanıcısına yanıt

Hangi sitede var acaba? Bagaj havuzu ben de düşünüyorum...

• renkli_ R kullanıcısına yanıt
    Rizline kendi sitesinde ya da trendyolda da var.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Kauçuk paspas kullanımı büyük rahatlık ama aracın içi çok tozlanıyor maalesef bu yüzden halı paspas kullanıyorum bütün tozu çekiyor araç temiz kalıyor.

Önceki aracımda da rizline vardı hocam memnundum. Şu aktif frenleme açılmaması ile karşılasan çözen var mı

• Leon kullanıcısına yanıt
    O yönden ve şıklık yönünden iyi ancak kışın kullanımı sıkıntı. Çamur ve ıslaklık sorun yaratıyor.

• Daha önce de sormuştum cevaplayan çıkmamıştı tekrar sorayım. Aracın içinde buğu sorunu yaşıyorum.

Ön cam ve cam tavan buğu yapıyor. Klima açık olduğu halde gitmiyor camı silmem gerekiyor. Karşıdan araç ışığı vurunca belli oluyor.

Camı komple temizliyorum birkaç gün sonra yeniden oluyor. Yaz sıcağında bile buğulu kalıyor. Nedendir? Yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 2 Temmuz 2023; 0:1:37 >
  • @cokomel reis

Aktif acil frenleme ayarını multimedya ekranında kapatmıştım sonra tekrar devreye al diyince geriye atıyordu devreye girmiyordu. Aracı kapatıp tekrar çalıştırdığımda aktif acil durum freni otomatik devreye girmişti. Sizde de böyle olabilir, tekrar kontrol edin. Eğer olmazsa sıfırlayın ayarları standart ayarlar neyse o olur. Bu arada hangi paketti sizin?

@hardcrss

Hocam buğu sorunu klima ayarlarınız ile alakalı olabilir mi? Benim Auto modunda, 21 dereceye ayarlı ve ön havalandırma açık. İç sirkülasyon modu açıksa onu kullanmayın o da yapar. Havayı dışarıdan alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 2 Temmuz 2023; 1:2:16 >
  • Leon kullanıcısına yanıt

Excellent paket hocam.

Bende buğu sorunu yaşıyorum alakasız bir şekilde ilk kez karşılaştım resmen, klima açınca gidiyor ama 5 dk icinde eski haline geri geliyor.

• AxS A kullanıcısına yanıt
    Evet sinir bozucu gerçekten. Ben aracın hiç hava almamasına bağlıyorum. İç sirkülasyon açıksa kapılarda 3 tane fitil olduğundan sanırım içeriye hiç hava girmiyor. Nefesden dolayı içeride nem oluşuyor. Başka bir açıklaması yok.

• Tiggo 8 için bagaj havuzu bulabilen var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Denizli yps plast a sorun. Araçlar ilk showrooma indiğinde bayideyken ben ölçü alıyorlardı. Sitelerine koymasalar bile ellerinde olabiliyor. Bagajhavuzu.com kendi satış siteleri.

Tiggo 7 için sorduğumda sitede satışta olmadığını ama ellerinde olduğunu, nakitte 400 tl den verebileceklerini söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 2 Temmuz 2023; 12:37:30 >

merhaba

Çekmeköy yüzbaşıoğlu servisten aldım

• Bursa Samsun Arasını 5.9 ile Tamamladım. Daha Aşağı İnmedi. Samsunda Molada Çektiğim Görseli Ekliyorum. Klima Sürekli Açık ve Araç Full Dolu. 1000 Km Geçtikten Sonra Karadeniz Yolunu Kullandım Sonuna Kadar. Trafik Işıkları Dolayısıyla Sürekli Dur Kalklar ile Son Bölümde 6.2 Litre ile Yolu 1300 Km lik Yolu Tamamladım. 115 lers Çıktım En Fazla. Işıklarda Kalkışta Yükseliyor.
    Bi de Gazdan Ayağı Çektiğimizde 20 Litrede Takılı Kalıyor. Hafif Gaz Verince Daha Az Gösteriyor. O Kısım Yazılım Hatası Gibi.
    CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 2 Temmuz 2023; 22:17:26 >

Depoyu Son Opette Kampanyalarla Fulledim. Gerisi Nasip Artık. 2.11₺ Artış Bekleniyor. Depo Araca Göre Küçük

• hopali08 kullanıcısına yanıt
    Evet 51 litre bu araca az. En az 65 litre olmalıymış.

• 2800 km sonrası yağın güncel renk ve seviye durumu. 1-2 nokta sırası azalmış gibi görünüyor.

• Fiyatlar güncelleniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.