< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (21. sayfa)
-
-
Rizline paspas ı ben de kullanıyorum. Gayet güzel. Sahler daha iyi diyorlar ama sahlere sordum üretim planlarının olmadığını söylediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi sitede var acaba? Bagaj havuzu ben de düşünüyorum...
-
Rizline kendi sitesinde ya da trendyolda da var.
Kauçuk paspas kullanımı büyük rahatlık ama aracın içi çok tozlanıyor maalesef bu yüzden halı paspas kullanıyorum bütün tozu çekiyor araç temiz kalıyor.
-
Önceki aracımda da rizline vardı hocam memnundum. Şu aktif frenleme açılmaması ile karşılasan çözen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O yönden ve şıklık yönünden iyi ancak kışın kullanımı sıkıntı. Çamur ve ıslaklık sorun yaratıyor.
Daha önce de sormuştum cevaplayan çıkmamıştı tekrar sorayım. Aracın içinde buğu sorunu yaşıyorum.
Ön cam ve cam tavan buğu yapıyor. Klima açık olduğu halde gitmiyor camı silmem gerekiyor. Karşıdan araç ışığı vurunca belli oluyor.
Camı komple temizliyorum birkaç gün sonra yeniden oluyor. Yaz sıcağında bile buğulu kalıyor. Nedendir? Yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 2 Temmuz 2023; 0:1:37 >
Aktif acil frenleme ayarını multimedya ekranında kapatmıştım sonra tekrar devreye al diyince geriye atıyordu devreye girmiyordu. Aracı kapatıp tekrar çalıştırdığımda aktif acil durum freni otomatik devreye girmişti. Sizde de böyle olabilir, tekrar kontrol edin. Eğer olmazsa sıfırlayın ayarları standart ayarlar neyse o olur. Bu arada hangi paketti sizin?
Hocam buğu sorunu klima ayarlarınız ile alakalı olabilir mi? Benim Auto modunda, 21 dereceye ayarlı ve ön havalandırma açık. İç sirkülasyon modu açıksa onu kullanmayın o da yapar. Havayı dışarıdan alsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 2 Temmuz 2023; 1:2:16 > -
Excellent paket hocam.
Bende buğu sorunu yaşıyorum alakasız bir şekilde ilk kez karşılaştım resmen, klima açınca gidiyor ama 5 dk icinde eski haline geri geliyor.
Evet sinir bozucu gerçekten. Ben aracın hiç hava almamasına bağlıyorum. İç sirkülasyon açıksa kapılarda 3 tane fitil olduğundan sanırım içeriye hiç hava girmiyor. Nefesden dolayı içeride nem oluşuyor. Başka bir açıklaması yok.
Tiggo 8 için bagaj havuzu bulabilen var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denizli yps plast a sorun. Araçlar ilk showrooma indiğinde bayideyken ben ölçü alıyorlardı. Sitelerine koymasalar bile ellerinde olabiliyor. Bagajhavuzu.com kendi satış siteleri.
Tiggo 7 için sorduğumda sitede satışta olmadığını ama ellerinde olduğunu, nakitte 400 tl den verebileceklerini söylemişlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 2 Temmuz 2023; 12:37:30 >
merhaba
Çekmeköy yüzbaşıoğlu servisten aldım
-
-
Depoyu Son Opette Kampanyalarla Fulledim. Gerisi Nasip Artık. 2.11₺ Artış Bekleniyor. Depo Araca Göre Küçük
Evet 51 litre bu araca az. En az 65 litre olmalıymış.
-
Fiyatlar güncelleniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X