Çok iyi değerler. Yokuş aşağı gaza basmadan insen bile araç hızlandıkça 20 litre üstünü göstermiyor ve bazen takılı kalıyor bende de. Ortalama yakıtı düzgün gösterdikten sonra cok önemsemiyorum açıkçası yazılımsal olarak düzelecek problemler motor1.com Chery'den büyük satış başarısı geldi https://tr.motor1.com/news/673994/chery-buyuk-satis-basarisi-geldi/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 3 Temmuz 2023; 12:2:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (22. sayfa)
-
-
Yokuş aşağı inerken zaten yakıt tüketmez ki. Ben de 0 gözüküyor yokuş aşağı inerken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet zaten ortalama düşüyor uzun bir yokuş aşağı yolculukta, ama anlık 20de takılı kalıyor bazen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Aynen Öyle. Normalde Sıfırlaması Lazım.
Ford Focus Bu Konuda Çok İyi ve Hassastı. Depo ve Yakıt Tüketimi İçin Tam Değerler Çıkıyordu.
Rampa İnişte Şaşıyor. Düz Yolda Akarken Hafif Gaz ile Kendi Kendine Akışta Düşüyor. Ana Ortalama ve Kalan Menzil Önemli Dediğiniz Gibi.
1290 Km de 1750₺ Yaktı.
Son 500 Km Çokça Trafik Işıkları Dur Kalk Oldu. 146 Km Üstüne Yola Çıkmıştım. O Yüzden 1290. Işık Yoksa 5.9 Işık Olunca 6.2. Depo Full den Sonra 45 Km Yol Yapıldı. Menzil Bu Şekilde.
Şehir İçinde Bursa'da Son Gün 45 Km Civarı 75₺ Yakmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geliyor Gelmekte Olan
Sureci bilmedigimden dolayi sormak istiyorum, haziran sonu/temmuz basi icin siradayim. St bana bayramdan sonra demisti, simdi merak ettigim sey direkt teslimat mi oluyor yoksa daha arabanin gemiye yuklendigi bilgisini mi bekliyorum. Bazi arkadaslar arabam gemiden cikis yapacak vs yaziyordu da st bana hic bunlari soylemedi. Yoksa direkt teslimat mi olacak?
Benim Araç Belli Olduğunda ( Renk, Paket, Şasi ve Motor No vb) Kapora İstenmişti ve Gelecek 3.Gemide Sizinki. Ay Sonu Görünüyor Denmişti Mayısta. 30 Mayısta Mayıs Bitene Kadar Bakiye Kapatalım Fatura Keselim Denmişti. 22 Haziranda Bayi Aradı Aracı Teslim Alabilirsiniz Diye.
St ye Gümrüğe Gelme Tarihi Yaklaşık Ne Görünüyor Sorabilirsiniz. Proforma İsteyebilirsiniz Kredi Çekim Durumunuz Olacaksa.
Tesekkur ederim hocam, ben kaporayi verdim. Her hafta duzenli olarak da ariyorum ama artik gecistiriliyormusum gibi gelmeye basladi. Bugunku zamla beraber maalesef zorlamaya baslayacak.
Fatura kesilmişse zamdan etkilenmezsiniz.
eğer fatura kesilmemişse zamlı fiyattan alacaksınız demektir.
çok çok nadir bazı bayiler fatura kesilmemesine rağmen önceden kapora verdiği için zamsız fiyatlardan satmış geçen ayki zamdan önce ama işte bu biraz şans.
-
Hocam geminin yurtdışından cıkış, Türkiye'ye giriş tarihine kadar biliyorlar. Ayrıca size tahsis edildiğinde motor, şasi numarası vermeleri gerekir. Bir ara yine bayiyi ziyaret ettiğim bir dönem, 2 tır geldiğinde denk gelmistim ne oldu benim araç diye, gelmediğini ama gelen tirdakilerden birini verebiliriz tarzında bi yaklaşım oldu. Ama ben kasko, trafik sigortası yaptırmış ve kredi kullandığım için belirli bir motor şasi numarasına, başka araç kabul etmedim/edemedim. Kim bilir kimin araciydi bana vereceklerdi.
Gerçekten işler çok karışık anladığım, gümrükte normalde 20 günden fazla bekletmiyorlar araçları istisnalar hariç, yoğunluğu talebi hiç beklemiyorlardi, lojistik firmaları bazı bölgelere araçları naz niyaz goturuyorlarmis, dolarin artışı ve zamlardan bayiler de çok ciddi sıkıntılı, hesap kitap işleri her zamda sil baştan oluyor ve bu işleri yavaşlatıyor. Bunlarla beraber Chery firmasinin sanırım bayilerle bu süreçte iletişimi çok sağlıklı değil, gonderecekleri araçları ya tıra yüklerken, ya da tırla yola çıktığında mail atiyorlarmis.
Sık sık bayi ziyaretinde bulunmakta fayda var, fiyat sabitlenmesi stresi bir nebze azaltıyor ama gerçekten arayıp sormaz ilgilenmezseniz pek oralı olmayabiliyorlar.
-
Beni bugün araç sigortası vs şeyler için bayi aradı . Araçlar geldi cam filmi , basamak filan takılır hafta içi teslim ederiz dediler . Aracın mayıs sonu teslim edilmesi gerekiyordu . Daha yeni alabiliyoruz . Geçen ay ödemenin tamamını ödemiştim şu anki zamdan etkilenmedim . Darısı sizlerin başına
Bu ekstralar için ne kadar aldılar sizden? Bir de hangi ildesiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aracın geri vites lambalarını led olarak değiştirmek istiyorum, elimde kitapcık yok o yüzden size soruyorum, kitapcıkta ampüllerin hangi tip ampül veya led olduğu yazıyormu acaba ?
Hocam sitede ilgili kitapçığı dijital indirebilirsiniz, benim araçla da kitapcik gelmedi oradan bakıyoruz artık maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 3 Temmuz 2023; 21:18:55 >
-
Teşekkürler 🙏
Benim de arka sinyaller led değil, led ile değiştirebilir miyiz?
Tabikide değişebilir duy tipine göre halojen yada led lamba alman gerekli sadece. Aliexpresste var geri vites lambası icin buldum sinyallere görede vardır.
Chery araçları için önerilen bir yakıt markası var mı? OPET/ TOTAL / SHELL / PO vs?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır yok, zaten olsa da reklam anlaşmasından öteye gitmez. Araca özgü yakıt diye birşey yok.
Araca Özgü Yakıt Yok. Kullanıma Göre Gözlemler Olabilir.
Ben Mümkün Olduğunca Shellden Alıyorum. Sonraki Seçenek Opet. Zorda Kalırsam Belki Bp.
Önceki Tecrübelerime Göre Böyle. Özellikle PO dan Alınca Araçlarda Tempo Kaybı Oluyor ve Randıman Düşüyor. Oradan Uzak Duruyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X