Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: enkuba
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
9.564
Cevap
368
Favori
708.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılan zam abartı değil, neredeyse egea fiyatına satılıyordu. egea cross hibrit otomatik özelinde konuşursak omoda 5 i baz alırsak aralarında 170 bin lira fark var sadece. o donanıma güce ve gösterişe rağmen 170 bin fark yine az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 5 Temmuz 2023; 10:51:45 >
  • Bencede zam fazla değil bu araçların hakkı ve ayrıca çok eminim bu modeller piyasayı altüst edicek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw %7 zam yaptığı yerde 15 çok olmuş.

• Site tekrar güncellemeye girdi. Hayırdır inşallah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmet Celal kullanıcısına yanıt

Onların Planlaması Biraz Farklı. Şuan Araç Pek Yok. Tekrar Yaparlar.

Chery Biraz Alttan Aldığı İçin Toparlama Zamları Normal Denebilir. Sorun TL Bazlı Bize Yüksek Görünmesi.

Renault Austral Modelindeki Son 2 Artışta Benzer Mantıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 5 Temmuz 2023; 11:44:50 >
  • Fiyatlar hala guncelleniyor olarak gozukuyor %15 az mi yaptik dedilerCHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

3 aydir bekliyordum bugunku zamla ve hava parasiyla maalesef omoda comfort’u almak bile zor duruma dustu benim icin.

• Yazık bu ülkeye ben zamlara sevinemiyorum aracın değeri arttı demiyorum, yarın nasıl olucak bugün bu araçlara ulaşamayan yarın el arabası mı alıcak, her geçen gün saat dakika eriyor alım gücü diye birşey yok bugün alan şanslı mı desek bilemedim.

Entry yazarken alt yazı geçti MTV vergisi 2 katına çıktı yıl sonuna kadar tescil edilen araçlarda dahil miş 1 kereye mahsus muş muş hahahahah
    Çok eğlenceli oğghhhhhhj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxS -- 5 Temmuz 2023; 13:2:22 >
  • AxS A kullanıcısına yanıt
    Bugün 1 sefere mahsus olur, ötv gibi 24 yıl devam eder

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Sabaha kadar araçlarıyla korna çalıp kutlama yapanlar mutlumu acaba merak ediyorum

• socialworker kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Sizin aracın donanımı nedir, benimki luxury ama navigasyon yok, android auto bağlandığımda geliyor

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Bende yaşadım ama genelde problem klima yada havalandırma araç içi devrdaim açıksa oluyor, onu kapatınca problem yaşamadım.

• dreammboyy D kullanıcısına yanıt
    Aslında klima içerideki nemi alır klima açıksa hiç nem kalmaması lazım. Ama bu araçta kalıyor gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmet Celal kullanıcısına yanıt

Fatura derken, proforma faturadan mı bahsediyorsunuz?

Yani, bana proforma fatura kesildi benim fiyat değişir mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkli_ -- 5 Temmuz 2023; 18:28:3 >
  • renkli_ R kullanıcısına yanıt

Bakiye Kapanmadıysa Değişebilir. Proforma Kesin Fatura Değildir. Kredi Çekimi İçin Ön Faturadır.

• dreammboyy D kullanıcısına yanıt

Soru Sorulan Kişiye Ek Kendi Aracım Excellent ve Ekranda Navigasyon Var. Önceki Sayfada Firma vb. Konuşuldu.

• Lansmandan Kurban Bayramına Kadar 9757 Araç Satılmış

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 5 Temmuz 2023; 19:1:45 >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt

Satış rakamları gerçekten çok fena. Renault ve Fiat genelde şirket araçlarıyla yürür. Chery yılbaşında satışa çıksa muhtemelen Seat,Dacia, Skoda, Citroen , Peugeot ve ford gibi firmaları rahat rahat devirirdi satış rakamlariyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 5 Temmuz 2023; 19:34:44 >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Kredi kullanacağım kısım hariç, kalanı yatırdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • renkli_ R kullanıcısına yanıt

Bayi ile Görüşün Ne Zaman Fatura Kesebilirler. Fatura Kesme Henüz Yoksa Fiyat Sabitliyorlar mı?

• fiyatlar ne zaman netleşecek acaba

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.