Arkadaşlar merhaba tiggo 8 pro aracımdan oldukça memnunum ama 2 sorun yaşıyorum aynıları sizde de var mı ?
|
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (26. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bagaj tam kapanmadan menzilde n çıktığınızda araç açık kalıyor. Size özel bir durum değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben rizline almadan önce sahlere sordum üretecekmisiniz bekleyeyim diye. Planda yok dediler. Ben de rizline aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Radyo gerçekten kötü. Rds yok. Bırakın logoyu isim bile yazmıyor.
Eski Araçtan Sonra Bana Radyo ve Frekans Bulma İyi Gelmişti. Önceki Araçların Eski Model Olmasından Kaynaklı Olabilir. Büyükşehirde Çok Sıkıntı Olmaz Ama Kırsalda Çekim Kalitesi Lazım.
Ben Yt Music Kullanıyroum (Youtubevanced Üzerinden)
Hatta Andorid Oto Bağlanmasını İstemiyorum. Andorid Oto Olunca Direksiyondan Şarkı İlerlemiyor. Blutotooth Üzerinden Hem Şarkı Görünüyor Hem de Direksiyondan İleri Geri Oynuyor.
Ses Mute Tuşuna Basınca Şarkı Duruyor. Ses Kısma Açmaya Basınca veya Muteye Basınca Yeniden Oynuyor. Yazılım Olarak Biraz Daha Toparlamalı.
Otomatik Vites Karadeniz Köy Yollarında Manuel Kadar Rahat Değil. Bugün Bu Araçta da Bunu Yaşadım. Sürekli Virajlı Rampa Köy Yolu Çıkarken Vites Sürekli Değişim Durumunda Kalıyor. Bir An Devirsiz Kalabiliyor Gaza Yüklenmen Gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Frekans bulması iyi atladığı frekans pek olmuyor ama radyo isimleri yazsa en azından iyi olurdu.
Şarkı ilerlemiyor derken şarkıyı ileri sarmaktan mı bahsediyorsunuz? Zira youtube müzik de şarkı atlanabiliyor direksiyondan.
Yokuşlu ve virajlı yollarda aracı sport moduna alın. Devri maksimum torkunu verebildiği 2000 devir bandında tutuyor. Araç her daim atak oluyor. Ben şehir içinde sport modda kullanıyorum. Normal modda yokuşlarda dur kalkta şaşırabiliyor.
Radyodan ben de memnun değilim bugüne kadar gördüğüm en kötü radyo diyebilirim. Gerçi radyolar da eski kalitede değil artık müzik yerine reklam dinliyoruz. Spotify ve türevleri bitirdi radyoları.
Bu tür sorunların tek sebebi yazılımsal. Tam kapsamlı yazılım güncellemesi lazım bu araçlara.
-
Sıradaki Şarkıya Geçmeyi Kastediyorum. Carplayda Geçmiyor. Blutotooth ile Bağlıyken Geçiyor. Artı Olarak Bluetoothta Şarkıya Ekrandan Daha Fazla Hakim Olabiliyorum Sanki.
Ben carplaydeyken hem ekrandan hem direksiyondan bir sonraki şarkıya geçiyor hocam.
Ayrıca iphone siriyi açarsanız hiçbir tuşa basmadan hey siri xxxx şarkısını aç derseniz direkt o şarkıyı bulup açıyor. Ya da direksiyondaki sesli komut tuşuna basılı tutabilirsiniz.
Ufak bir detaydan bahsetmek istiyorum belki işinize yarayabilir. Direksiyon üzerindeki yıldız tuşu favori komutunuzu atayabileceğiniz tuş. Çok sık kullandığınız bir menü varsa ekrandan bulup açmak yerine o tuşa atayıp kısa yoldan ulaşabilirsiniz.
Benim araçtada carplaydan sıradaki şarkıya geçebiliyorum, spotify kullanıyorum ama şöyle bir skıntı var araçta 2-3 şarkı hızlı geçince ekran donuyor yada müzik çalmayı bırakıyor, çok kasıyor carplayı açıp kapatıyor falan. Saçma sapan tripler yaşatıyor.
Burdan bir kez daha soruyim Arabada kablosuz sarj özelliği var ama benimki doldurmuyor sizde de aynı sıkıntılar mevcutmudur acaba ?
Telefonum Kablosuz Şarj Desteklemiyor Maalesef. Gelecek Hafta Bi Arkadaş Gelecek. Apple Var Onda. Denerim.
Andorid Oto Benim Kullandığım. Üst Üste Yanlış Yazmışım. Kusura Bakmayın. Yaşadığım Sıradaki Şarkıya Direksiyondan Geçmeme Andorid Otoda.
Merhaba aracımı daha teslim almadım ama instagramda mattcar_tr diye bir sayfa gördüm ürünleri hoşuma gitti oradan sipariş vermeyi düşünüyorum.
Bizim kablosuz dolduruyor fakat oldukça yavas, telefonun kilifini çıkarınca bir nebze hızlanıyor. Kablolu şarjın yerini ve hızını dolduramaz maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 8 Temmuz 2023; 9:34:13 >
Kalite olarak benzerler zaten oncesinde de baska aracalarda kullandik rizline marka paspaslari simdi duzgun bir bagaj havuzu bulmakta sira maalesef omoda 5 icin pek secenek yok hali bagaj havuzu denen urun var o da fazla pahali isin acikcasi
Belirttiginiz urunu bilmiyorum fiyat olarak rizlinedan uygunsa ve tam oturuyorsa neden olmasin
Selamlar. Yardımcı asistanlar güvenlik açısından faydalı olsada boş yolda şeritler arası süzülerek gitmeme engel oluyor gibi. Sürekli sanki gençliğimde araba kullanmayı öğrenirken babamın direksiyona ittirmesi gibi bir his oluştu. Kapatıp kapatmama arasında kaldım. Eşimin arabasını kullanırken daha rahat olduğumu hissettim desem yeridir. Birde göz takip sistemi çok hassas çalışıyor. Az biraz yola dik bakmasam uyarı veriyor. Özellikle bunu kapatamadım. Teknoloji iyi hoşta fazlası sanki bana yaramadı ki ben teknolojinin getirdiklerini en sonuna kadar kullanmayı seven birisiyim.
Merhaba arkadaslar paspas icin mattvip_tr den alisveris yapan oldu mu acaba? Ürün kalitesi hakkinda kullanan varsa bilgi alabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X