Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tt38
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
9.612
Cevap
367
Favori
710.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam ön cama film yaptıran oldumu hiç?
    Polis ile problem yaşatmayacak, max ısı engelleme özelliği olan olabiliyorsa sefaf olan yada en yakın tonda bir film düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu7y M kullanıcısına yanıt

Ben yaptırdım 1 numara ısı standart bir cam filmi, bir problem yaşamadım henüz.

• Araç varmı acaba hala stok sorunu varmi

• mu7y M kullanıcısına yanıt
    Llumar air80 yaptırın. Ya da solargard ultra performans 80. Bunlar ön cam için üretilmiş şeffaf cam filmidir. Yalnız sadece ön cam 4 bin tl civarında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Leon kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu, kullanıcılar olarak Chery iletişim mailine atalım, sosyal medyada yazalım önünde sonunda sesimizi duyarlar belki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar arabanın anahtarları icin anahtarlık spariş etmiştim geldiler, bugün uygulamasını yaptım nasıl olmuş sizce ? Bence cizilmelere soyulmalara karşı baya kullanışlı geldi bana boyut olarak biraz büyüyor ama şık duruyor
    Birde vites topuzu koruma spariş etmiştim onuda uyguladım oda güzel durdu soyulmalara karşı.

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxS -- 9 Temmuz 2023; 16:38:40 >

• AxS A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bunları ilk aracı aldığımda bende alacaktım aliexpressten. Sonradan amann mezara mı götürcem diye vazgeçtim.

Sadece ekran, multimedya, vites konsolu, klima paneli ve arka havalandırma paneli piyano siyahı kaplama için ppf aldım. Multimedya da uygularken bozdum malzemeyi, diğerlerine de uygulamadım öylece bekliyor 2 aydır.

• İyi yapmışsınız. Ben de anahtarlık için bu ürünü düşünüyorum.

• Arka Koltuklar Görünen den Daha Küçük. Ortada Çocukça Bünyeler Anca. 3 Yetişkin Daracık Omuz Omuzalar. Kocaman Araca Göre Koltuk Mesafesi Dışında Koltuklar Dar.

Bu Ürünlerin Linklerini de Eklerseniz İnceleyebiliriz.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

multimedya ve konsol koruma ppf sefaflardan bende almak istiyorum yalnız onların uygulamaları cam filmi gibi aynı alan kişi işi bilmiyorsa yapısmıyor malzeme, biraz sabunlu su ve spatula lazım.

Aracın kapı kollarına seffaf ppf uygulamalar söledim elimizi atarkan tırnaklar cok cizio kapı kollarının orayı o sorunu çözücem birde çamurluklar var su ve çamur sıcratmaması icin tek eksiğim bunlar kaldı.

• hopali08 kullanıcısına yanıt

Aliexpressten ihtiyacınıza göre arama kısmına yazarsınız araba için epey şeyler var anahtarlık binlerce keza satıcısıda binlerce ben hep en cok satılan ve yorum alan yerlerden alışveriş yapıyorum

Ben sadece su sıktım o yüzden bi kere koyduktan sonra sağa sola kaydırma şansım olmadı. Meğer suyun içine birkaç damla bebek şampuanı damlatmak gerekiyormuş.

Malzemenin içinden raglesi de çıkıyor.

• Vexx7 V kullanıcısına yanıt

Merhaba o uyarıyı kapatabiliyorsunuz. Omoda 5 sahibiyim. Aracı ilk aldığımda carplayde sorun vardı ufak güncelleme yaptılar düzeldi. Ancak otonom sürüş ile ilgili büyük bir güncelleme varmış. Aracı servise 2 gün bırakmamız gerekiyor. Hem yükleme hemde kalibrasyon için gerekli. Bende benzer rahatsızlığı yaşıyorum. Adaptif güzel çalışıyor ancak otonom sürüş stabil çalışmıyor.

• Tiggo 7 için serviste herhangi bir yazılım güncellemesi yaptıran var mı?

Şanzıman, multimedya, motor vs?

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Normal şartlarda servisin güncelleme cıktığı zaman arayıp bilgilendirmesi gerekmiyormu ? Benmi yanlış biliyorum acaba ?

Yok o zaruri, hayati bir durum olduğunda olur. Onun dışında kimse gelin diye aramaz.

• Serhat! S kullanıcısına yanıt

Otonom Sürüşü Hangi Hızlarda Denediniz?

Ankara'yı Geçerken Çevre Yolunda Kullandım. Hız 98 di. Aslında İyiydi Ama Çok Sık Sürüşü Deviralın Uyarısı Veriyor. İlk Defa Kullandığım Özellikti. Tecrübesi Olan Fikir Verebilir. Ayrıca Hız Sabitleme ve Mesafeye Göre Davranma Kısmından Memnun Kaldım.

• Fiyatlar güncelleniyor diyor bakalım ne çıkacak

• Serhat! S kullanıcısına yanıt

Hemen kapatıyorum o zaman teşekkürler.

• hopali08 kullanıcısına yanıt
    110 120 istanbul izmir arası denedim. Gece olmasına rağmen başarılıydı ancak saha stabil olması gerektiğini biliyorum. Bazen şeritler net olmasına karşın karıştırıyor ve otonomdan çıkıyor. Düzelteceklerdir. 2 gün bırakıcam tatil sonrası yazılım güncellemesi ve kalibrasyonu ile daha iyi hale gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.