Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.615
Cevap
367
Favori
710.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bu konuyu bugün chery türkiyeyi arıyarakda ilettim, sizde arıyıp bir kayıt bırakırsanız belki şikayet cok gelirse üstüne düşerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçtaki sos tuşunun işe yarayıp yaramadığını, araçta sim kart olup olmadığını bilen var mı? Araç çalıştırınca yanlış hatırlamıyorsam turuncu yanıp sönerken bir süre sonra sabit yeşil yanıyor. Bağlantı kuruldu demek mi oluyor acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Ankara tan oto bayisine gittiğimde tiggo 7 araçta bagaj brandalıydı ama geçen ay teslim aldığım araçta şimdi farkettim branda yeri var ama branda yok bu durumu yaşayan var mı

• iki adet Luxry paket aldık,

ikisindede EBS Emergency Brake sistem Çalışmıyor.

1 kere uzun yoldaki kırlangıç için uyarı verdi.

1 kerede karsıdan karsıya son anda geçen yaya icin 1 saniyelik fren yaptı.

hiçbir zaman öndeki araç için trafikte fren yapmıyor.

dur kalk trafikte ondeki araca vuracaksam nerde bunun acil fren destegi?

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

• KAblosuz car play a baglanıyordum, bir kerede kablolu bağlayayım dedim. android autoyu indirdim.. sonra kablosuz bağlanamaz oldum.. buda can sıkıcı benim icin

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ
  • ozgurab O kullanıcısına yanıt
    Comfort pakette pandizot yok.

• Aykutasil kullanıcısına yanıt

Bende yaşadım aynı sorunu bir kere yaya geçiyordu kenarında geçerken ani bir fren yaptı ve bıraktı sonra, bir kaç kere de normal akan trafikte basıma geldi, aktif çarpışma önleyici aktif diye bas bas bağırıyor ama fren asla yapmıyor:

sistemlerin çoğu stabil çalışmıyor bu araçlar epey skıntı cıkarıcak gibi

• Tiggo 7 Pro Exllentte Akan Trafikte Öndeki Araca Yaklaşınca Hızı Ayarlıyor Yavaşlıyor. Boşluk Oluşunca veya Yan Şeride Geçince Hızlanıyor. Doğrudan Ani Fren Olayını Yaşayacak Durum Olmadı. Bir Şey Diyemem.

• O adaptif hız ile ilgili durum. Arkadaşlar acil frenden bahsediyor. Ben bunların düzeltileceğini düşünüyorum. Çokta uzun sürmez düzeltilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat! -- 12 Temmuz 2023; 11:59:50 >
  • Serhat! S kullanıcısına yanıt
    Sonuçta euroncap testleri yapılmış tüm bunlar test edilmiş 5 yıldız almış bir araç. Frenleme şartları oluşmamış olabilir. Euroncap testlerine baktım gayette düzgün frenliyor. Sonuçta her şeye fren atsa trafik akışı bozulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 12 Temmuz 2023; 12:17:6 >
  • Aynı fikirdeyim. Şarj sorunu düzeltilse ve otonom sürüş stabil hale gelse eksiği yok. Gerçi çok km yapamadım henüz

• merhaba

tiggo 8 pro da geri vitese takıldığında yan aynaların aşağıya doğru yönelmesi özelliğini nasıl kapatabiliriz

ben eski tip ayna kullanarak daha rahat manevra yapıyorum

• Herkese merhaba, bu hafta nasipse ben de araci teslim alacagim. %60 ini odedim kalani teslimatta alinacakmis. Merak ettigim bir sey var bu aksesuar vs adi altinda alinan hava parasinin artmis olma ihtimali var mi? Ilk kapora verdigimde 70k demislerdi bu sabit kaliyor mu?

• Vespucci kullanıcısına yanıt

Sabit Kalır. Neler Ekleyeceklerini Biliyorsanız Eksiltmişler mi Bakarsınız

• yasyol Y kullanıcısına yanıt
    Keşke bizim araçlarda da olsa. Yüksek araçlarda özellikle müthiş kullanışlı bir özellik.

• arkadaşlar yakıt tüketimlerinizde durum nedir? 1000 km den sonra düşüş oldu mu acaba?

• cm_bingol C kullanıcısına yanıt
    Benim tiggo 7 2900 km oldu. Son 1500 km sadece şehr içi 9.5 ile 9.8 arasında gidip geliyor. Bu banda sabitlendi.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

2900 km değerlendirmeniz nasıl olur hocam? bende alma arifesindeyim:)

• cm_bingol C kullanıcısına yanıt
    Genel olarak başarılı güzel bir araç. Benzin pahalı olduğundan hakkını veremiyoruz. Ben bir tık daha yumuşak olmasını beklerdim bana biraz sert geldi araç.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.