Aynen kardeşim dün aynı anda kayın biraderimede tiggo 7 pro aldık bu araçlar tutacak .Bendede 45 yazıyordu sanki lastik basıncı hemen düşüreyim |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (31. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben o zaman 32 yapıyorum 110 120 geçmeden rodajı tamamlıyorum. Kablosuz şarjı kullanmayalım anladığım kadarıyla telefona zarar veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bukadar farkedeceğini zannetmezdim lastikçiye gittim lastik basıncı 47 di 34 e düşürdü araç inanılmaz biçimde konfor seviyesini arttırdı. lastiklere baktırın lütfen
-
Arkadaşlar aracı dün aldım ama merak ettiğim birşey var.Bu araçların temmuz bandrolleri ödenmişmidir sorgulama yaptığımda 13 ağustos vade 2. taksit yazıyor.bu temmuzdaki 2. taksitmidir yoksa yeni ek verginin taksidimidir.
-
Mtv ilk 6 ay ödemesi bayiye aittir. Fatura üzerinde de belirtir mtv vergisinin bayi tarafından karşılanacağı. Temmuz sonrası 6 ay yani 2. taksit size ait.
-
Tiggo 7 için ideal basınç 32 dir.
Ben de bugün teslim aldım arabamı, bu konuyu ben de merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tiggo 7 için kalan menzil 0 a yakınken aracın deposunu dolduran oldu mu? 51 litre depo diyor ama hesaplamalarıma göre 45 litre civarı anca alıyor.
Aracı teslim alıp benzinliğe gittim, 48,62 lt benzin aldı. Tık edince bıraktırdım, daha alırdı yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkli_ -- 15 Temmuz 2023; 9:14:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman araç deponun hepsini ekranda göstermiyor gibi.
Arkadaşlar lastik basınç uyarısı yaktı benim araç dün basınçları 34 yapmıştım lastikçiye gidip baktırdım 32 dedi tekrardan 34 yaptırdım ama uyarı daha geçmedi varmı bunun çözümünü bilen.Kaç yaparsak yakmıyor araç uyarıyı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ayni sorunla bende ugrastim hatta bayada ugrastirdi aracinizin tekerlekleri arac sogukken ve calisir vaziyette sisirin basinclari 40 cekip daha uyarilar gittikten sonra 34 cekin ben oyoe yaparak cozdum
Deniyeyim öğleden sonra kardeşim
İlginç bir sekilde benzin lambası yandiginda kalan menzil göstermiyor bende. Dün sıfıra çok yakınken sonuna kadar doldurttum 1200 TL 43 litre küsur aldı.
Sanırım depo 51 litre değil ya da yedek benzin deposu ile 51 litre olabilir.
Zaten teknik özellikler kısmında çok yanlış var. 0-100 verisi yanlış, maks torkunu verdiği devir yanlış, bu da yanlış olabilir 😁
Ben bu başlığı en uzun süre takip edip en geç chery sahibi olacak kişi olabilirim :)
Nisanda 7 pro için sıraya girdim. Nasip olursa Ağustos Eylül gibi satın alacağım. Tabi fiyatlar ve vergiler daha da yükselmezse.
Birkaç gün önce bayiye gittim. Sırada problem yok. Öngördükleri aylarda teslimleri yapıyorlar. Ancak mesela bana Ağustos sonu Eylül başı demişlerdi, büyük ihtimalle bu zamanlarda ben ödemeyi yapacağım, teslimat Eylül sonuna sarkabilir.
Yazmak istediğim husus, bayilerin yavaş yavaş normale dönmesi. Bayideki arkadaş ara ara iptallerin olduğunu, hem sıraya giren normal vatandaşların fiyat artışından iptal ettiğini, hem de al satçı olarak şüphelendikleri kişilerin iptal ettiğini söyledi. Şu anda mesela chery modellerinde sarı sitede liste fiyatından çok yüksek fark olursa satılmıyor. Kendileri al satçılara pek araba vermek istemediklerini ama kimin ne olduğunu anlayamadıklarını söylüyor.
Al satçılar umarım beter olur zarar ederler ama ailesi içim bu arabaları almaya çalışıp vazgeçenleri duyunca üzüldüm.
Çünkü ben de ailecek binecek araba almaya çalışıyorum.
Nasibimizde varsa benim corolla 1.3 manuel benzinliyi bu ay satıp, ağustosta cherynin ücretini ödeyip eylülde teslim almayı planlıyorum.
Kızım ve eşim de iyice heveslendiler, umarım kazasız belasız ulaşırız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba
denemek için birkaç kez bastım ışık yanması dışında herhangi bir şey olmadı
zaten çalışması için bizim aylık bir ödeme yapmamız gerekirdi diye düşünüyorum
-
Demekki btk ile anlaşma yapılmamış.
merhaba
benim araçta yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X