Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.633
Cevap
366
Favori
711.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün servise gittim yağ ve suyuna baktırmaya, su seviyesi motor sıcakken yarıda, yağ seviyesi ise en alt noktadaki siyah noktadaydı. Eklenmesine gerek yok dediler. Ben de üstelemedim. Bir sonraki bakımda tamamen doldururuz dediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

Litre Benimde Yaklaşık Böyle Aldı. Hava vb. Düşündüm Zorlatmadım.

Trabzon Gezisinde Epey Chery Gördüm. Piyasa Oluşmaya Başladı. Hatta Otoparka Girince Epey Baktı Elemanlar.

Şuan Batumdayım. Tiggo 4 Görebildim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dış hava sıcaklığını nereden görüyoruz klima ve kadranların olduğu ekranda dış hava sıcaklığı göstergesini göremedim.

• Bütün bayilerde ki sorumlu servis şefleri bu hafta eğitime gidiyorlar. Sonra ki hafta randevu aldım. Eksikleri ilettim bakacağız. Gelişmeleri bildiririm size

• malahit M kullanıcısına yanıt
    Comfort paketlerde dış hava sıcaklığı gözükmüyor. Saçmalık ötesi bir durum.

• Arkadaşlar tiggo 8 pro aracımda 120 de uyarı sesi veriyor. Ve göstergede hız fontu kırmızı oluyor. Ben multimedya ekranından hız uyarısını buldum 3-4 kere kapatmama rağmen kendiliğinden açılıyor. Siz de de bu durum mevcut mu nerden kapatacağım bu uyarıyı ?

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Hakikatten çok saçma lastik sıcaklığana kadar gösteriyor ama dış hava sıcaklığı yok.

• malahit M kullanıcısına yanıt
    Sonradan eklenebiliyorsa yaptıracağım ilk özellik.

Bir de arka kapılarda hoparlör yok fiyat talep ettim bakalım pazartesi dönecekler.

• Merhaba arkadaşlar tiggo 7 pro aldım cuma teslim 13 km motor ışıgı yandı servisi aradım sensör arızası dediler sildiler bugün tekrar yandı bu şekilde bir şeyle karşılaşan oldumu

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ
  • Arkadaşlar sizce bu yeni yasanın faydası olurmu ? araç fiyatları kendi fiyatlarına otururmu ?

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt

Sıfır Araç Fiyatları da Artıyor. Bugün Yazılıp Kapora Veren veya Ödeme Yapan Aracı Teslim Alana Kasar Artıyor Zaten. Aldığında Liste Fiyatına Satsa Yine Düşmüyor Fiyatlar. TL Bazında Artış Devam Eder. Doviz de Kafa Kafaya ya da Az Fark. Araçların Bulunabilirliği Artıyor Biraz. Sebebi de Yüksek Fiyatlar ve Çıkmayan ya da Az Çıkan Krediler.

• ik.dk kullanıcısına yanıt

Geçmiş Olsun. Hangi Sensör Denildi Acaba?

Aklıma Nedense Egzoz Oksijen Sensörü Geldi.

Arabanın Gaz Yemesinde vb Sıkıntı Yok Di mi?

• AxS A kullanıcısına yanıt

cok sert fren yapsa arkadan vuran olur fren yapıyorkı soforu uyarıyor bence ama madem az frenyapacaksın ondekı arac icinde yap

• Sağolun hangi sensör bilmiyorum kulanmamda bir sakınca yok dediler ben yine pazartesi servise randevu aldım gaz verirken sanki biraz gec algılıyordu belki dediğiniz sensörden olabilir

• Araçları garaja çekmenin vakti geldi herhalde. Benzine 6 liraya yakın zam gelecek.

• An itibariile ,Aracı Alırken 60 bin TL fazla para alan bayiyi cimere şikayet ettim.

• Araç 130 140 km hızından sonra direksiyonda titreme oluyor. Lastiklerde balans sorunu var sanırım farklı bir fikri olan var mı

• Serhat! S kullanıcısına yanıt
    Jantta yamukluk ya da içinde çamur birikintisi olabilir. Jant temiz ise yamuklukta yoksa tekrar balans yaptırın.

Geçmiş olsun aracı eco modda kullanıyorsunuz eco modda gaz tepkimesi geç olur. Motor arızası sensörden baska bir sebepdende olabilir. Aklı başında bir servis yok sanırım şu anda cherynin en büyük handikapı bu şu anda

Ortadaki multimedya ekranı arada gidip geliyor ve bu motor hatasini veriyordu benim araç da. Basit bir sensör kablosunu yerine oturtarak sorunu çözmüştü servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 16 Temmuz 2023; 15:29:4 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.