< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat! -- 16 Temmuz 2023; 15:34:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (33. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hangi bayi de hangi satış temsilcisi elden nakit para aldı ifşa eder misiniz ?
-
Bu bahsettiğiniz yıldız tuşu hangisi? Fotoğrafı var mı?
(Aracınız nedir?)
-
Geri vitese aldığınızda ayna ayarını istediğiniz gibi yapın. Sonra o şekilde koltuk hafızasına alın. (Excellent paket olduğunu varsayıyorum.) Ben bu şekilde yaptım.
-
Bu yazınıza istinaden aracımı teslim alırken özellikle sordum bu düğmeyi. Türkiye'de aktif değil, çalışmıyor dedi bana...
-
Tiggo 8 Pro Excellent için; Direksiyon arkası ekranda alt satırda yazıyor bende.
-
Ben bugün ikinci uzun yolumu yaptım. Araç yaklaşık 960km oldu. 100 km/h geçmedim hiç. Adaptif hız sabitleyici ve TJA aktif olarak kullandım. Yolculuğun sonuna doğru bir uyarıyla beraber adaptif devre dışı kaldı, radarı kontrol edin yazıyordu. Sağa çekip durdum, bir sorun mu var diye. Bir şey görünmüyordu, şöyle bir elimle sildim. Devam ettiğimde sorun da çözülmüştü. Araba yeniden marş bastı, ondan mı sildiğim için mi bilmem...
Başkaca bir sorun yaşamadım.
Bu arada merak eden olmuştur belki Ortalama yakıt tüketimi, ilk dolduruşumda 8,3 lt, ikinci bölümünde 7,6 lt oldu.
Rota;
İzmir - Çanakkale - Ankara Nallıhan..
-
Son zamlardan sonra lpg li egea mı alsaydık demiyor değilim 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok kardeşim benim araç comford donanımı araçta yok yok ama dış ısı göstermiyor😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün 2750 Km ye Ulaştım. İlk 1300 de Bursa Samsun Arasında 5.9 Litre ve Samsun Artvin Eklenmesiyle 6.2 ile Tamamlamıştım.( İlk 1000/100)
2 Haftadır Karadenizde Turistik Yerler(Yolları Malum) ve Şehiriçinin Üstüne Sıfırlamadan Artvin Samsun Yaptım. 7.3ile Kapandı Karma Değer. Yolun Çoğu da 7.5-7.6 idi. Son Bölümde Biraz Düştü Yol ve Hız Kaynaklı.
Özetle 2750 Km 7.3 Litre Karma Tüketim.
Değerler çok iyi, sehiricinde belirli kilometrelere gelmeden 11-12lerin altına inmeyecek ki bu çok normal bu güçteki bu ağırlıktaki bir araç için bence. Tiggo 7 ve tiggo 8'in muhtemelen seneye ya da 2025'te plug-in hybrid versiyonu ile Max modeli de gelecektir, asıl patlamayı o motorlar ile yapacağını düşünüyorum, inşallah bize de nasip olur onları alabilmek:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 17 Temmuz 2023; 21:7:35 >
-
Değerler güzel benim araç Tiggo 7 Pro 1300 km oldu ortalama yakıt tüketimi 9.7. İstanbul dur-kalklı trafiğinde kullanmadığım halde değerler böyle. İstanbul trafiğinde 12-13'leri bulur.
-
Arkadaşlar bu gün servise gittim arabayı lift te kaldırdılar sağa sola bakıp makinaya bağlayıp test yaptılar incelediler ve bir fişin yerinde çıktığını söylediler şu anda normale döndü sorunsuz kullanıyorum
-
-
motor arıza ışığı sorunu
-
Geçmiş olsun tek sorun bu olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siyah renk comfort pro 7 buldum 25 gun sonra teslim, siyah renk alinirmi arkadaslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alınır hocam neden alınmasın???fiyat nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X