Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (422. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.677
Cevap
366
Favori
715.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 kere yetkili servise gitti değişen yok. direksiyon tam düz olunca sole çekiyor.Fakat stop vaziyette duz zeminde lastikler tam düz iken zaten direksiyon 1 milim kayık.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Geçen hafta da BYD'ye satılıyordu. Burası Türkiye, her an her şey olabilir. Satılırsa da şaşırmam.

Haberin gerçekliği tartışılır. Ama togg büyük bir fabrika yaptı üretimi düşük kaldı... şuan atıl kapasite var chery ile bir lisans anlaşması yapıp togg fabrikasında chery içinde bir bant kurup hızlıca üretime geçme planı mı yapıyorlar acaba diyede aklımdan geçiyor... 🤔🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 19 Eylül 2024; 20:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • br251 kullanıcısına yanıt

aynen 150 bin nereye ayda 600 satış nereye baya düşük

• araçta sağ ön koltukta eşim var,yedek anahtar cantasında.ben araci stop edip anahtar cebimde iniyorum.biraz sonra arac camlari kapatip icerideki hareketi algilayip alarm caliyor.bu nornal mi acaba,diger anahtari algilamiyor mu bu omoda lar.her iki anahtar da slikon kilif mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 20 Eylül 2024; 0:24:59 >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt

Normal değil. Ayni durumda bizde sorun olmuyor. Eşinizin anahtarı cep telefonun yanında duruyorsa frekanslar karışıyor. O sebepten kapanıyor olabilir.

• İki anahtarı da arabada bulundurmayın.İki anahtar da içerde iken araç kitler, haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 21 Eylül 2024; 14:48:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

BEn benimkini daha frenletemedim. Bağırıyor çağırıyor ama oto fren hiç çalışmadı daha. BEn mi erken davranıyorum bilmiyorum

Arabanın önüne bir yaya koy. Frene basma, emin olmanın tek yolu bu.

• Benim omoda 5'in iki sibop kapağını yürütmüşler. Orijinal kapak içinde kırmızı conta var kaliteli birşeymiş anlaşılan 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ aynısını bulamayız artık. Standart birşey takıp geçicez. 🤔🤷🏻‍♂️

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

Nette satılıyor aynen orjinali kaliteli

Nettekilere baktım çoklu satılıyor. 4'lü olanlar genelde metal logolu... Vb. falan olanlar. Orijinali gibi contalı plastik birşey lastikçilere yolum düşürse bakıcam artık.

Benimde aynı şekilde sağ taraf iki sibop kapağı çalınmış.
    Yetkili servise sordum, komple sibop satılıyor diyorlar. İnternette benzerleri var aynısı yok.
    Tiggolarda farklı gri renkli.
    Enteresan, servis araçlara farklı siboplar takmış satmaya gelince parasıyla alamıyorsunuz. Komple sensörle birlikte sibop alacaksınız.
    Bende şimdilik uyduruklardan aldım.
    Ama değiştirince sanki lastik havaları farklı farklı göstermeye başladı.Tekrar benzinlikten hava doldurdum ama ayarlar tutmuyor hepsi farklı çıkıyor.

• Arkadaşlar bakım zamanı geldi. Yakın zamanda yaptıran varsa fiyat alabilirmiyiz.

• cardin kullanıcısına yanıt

Facebook gruplardan bugüne kadar gördüğüm ortalama 6.000 standart 7.500 fiyat veriyorlarmış galiba 6.5 yaptıranda var 6'nın azda olsa altına yaptıranda var. Size yakın yerleri arayın derim...

• xtatic kullanıcısına yanıt

İçindeki contaların azda olsa bir faydası vardır illaki teker dönerken oluşan merkezkaç kuvveti hava kaçırmaya sebep olabilir. Contalı tip bulup almak lazım. Serviste o şekilde diyeceklerini tahmin etmiştim çünkü bu kadar teferruat parça yedek parça olarak hiçbir markada olmaz bence.

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

gecmiş olsun,ama sibop kapağımız bile iyiymiş öğrendik CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 23 Eylül 2024; 1:23:55 >
  • Chery için hangi marka antifriz önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok sağolun bir sorayım.

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

Zor yoldan da olsa öğrendik 🤣

• 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.