Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (440. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.893
Cevap
355
Favori
662.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Park için ayrı kablo oluyor akü voltajı düşünce kesiyor kendisi kaydı ama garantili araçta sigorta kutusundan onu bağlantı sıkıntı biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sungur16 kullanıcısına yanıt

Kutudaki usb bağlantısı açık mıydı yoksa siz mi elektrikçide yaptırdınız?

• Arkadaşlar selam 7 PM aracımı teslim aldım bugün.
    Bluetooth bağlantısını yaptım sonra android auto bağlansın mi diye sordu kabul ettim kablosuz Android auto gayet güzel çalışıyor fakat aracı her çalıştırdığımda android auto otomatik başlıyor ben otomatik olmasını istemiyorum çünkü aracın normal bluetooth bağlantısı müzik ve telefon konuslamari için yeterli o yüzden AA gereksiz başlıyor sadece menüden AA ya tıklayınca başlamasını nasıl yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın güvenlik donanımları da her başlangıçta sıfırlanıyo haberiniz olsun kullanmadığınız donanımları her çalıştırdığınızda kapatmayı unutmayın

• webster21 W kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam aslında sadece bir tanesi sinirimi bozdu biraz bugün 2 saat kadar kullandım şu hız sınırını okuyor sanırım onu aşınca sürekli ötüyor onu nasıl kapatabilirim?
    Bir de araç her seferinde eco modda mi başlıyor? Teslim alırken ilk 1500 km sadece normal modda yüksek devir olmadan kullanın dediler ama araç her startta eco mod ile başlıyor böyle olması normal mi?

• Ewt her başladığında orda başlıyo ben uzun yola çıktım 1000 km 120 yi geçmemeye çalıştım dönüş yolunda 1100 km gibi 143 e kadar spor modda kullandım kitapa uyuyorum tabela okuma modu varmı hatırlamıyorum ötmesi beni çok etkilemedi sesi kısın isterseniz biraz

Hocam ekranı kurcalarken ekran temizleme modu diye birşeye girdi kapatmak için 5S e uzun basın yazıyor öyle bir tuş bulamadım nerede bu acaba? CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

Bilgim yok hocam ilk gördüm 5 saniye basın olmasın ekran açma kapama tuşuna yani ses tuşuna sadece tahmin yürüttüm

Olabilir hocam deneyeyim teşekkür ederim

Rica ederim hocam ne demek bu arada frenleri nasıl buldunuz ?

Valla hocam inanın pek bir şey anlamadım henüz :)) bugün 100 km kadar kullandım ama henüz aracın gidişi freni filan karar verecek durumda değilim :) Sanırım 2000 km ye yakın artık iyice alışmış olurum.

Bu arada bir soru daha start stop olayını nasıl kapatıyoruz?

Hayırlı olsun tekrar uzun vadede cevabınızı bekliyorum o zmn 😉 yukarıdan elinizi indirin tel gibi orda adını hatırlayamadım şimdi de A tuşu var yukarıdan bi simge iniyo ona basın kapanmış oluyor

Ekrana 5 saniye basılı tutun

• maydin006 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aynen dediğin gibi ekrana basılı tutmak gerekiyormuş. Sanırım eksik çeviri yapmışlar uyarı için

Ne işe yarıyor bu mod?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok hocam ayarlarda gördüm tıklayınca bu ekran geldi bir şey anlamadım arkadaşında dediği gibi ekrana 5 sn basılı tutunca gitti burası.

Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim byd fos çıktı zaten güzel tercih CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

• just717067 J kullanıcısına yanıt

Kutudaki usb omoda larda standard var gayet güzel düşünülmüş

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Ekranı silmeye

• BYD gerçekten de fos çıktı. Hatta bu rakamlar nedeniyle bu ayki satışlar sonrası Chery fiyatları gelecek ay tekrar yukarı bile çekebilir gibi geliyor şu an.

TheMuyu bir kez daha hayırlı olsun o/

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.