|
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (439. sayfa)
-
-
Gördüğümüz araçlardan tiggo 9 ve 8 hibritti. Ama phev mi dikkat etmedim . Elektrikli exceed markasının sedan modelini test ettik baya iyiydi ama uygun fiyata gelemez .
Crash test demiştim , reels çektim merak eden bakabilir .
instagramÖmer Sungur on Instagram: "Chery Tiggo 9'un Çin'de yapılan çarpışma testi .( #isbirliği tedbiren) Gerçekten harika bir deneyimdi. 2 araçta karşılıklı 50 km hızla çarpıştı. Araçlardan biri 1.6, diğeri 2.2 ton (PHev Batarya Farkı) Sizler nasıl buldunuz ? #chery #tiggo9 #crashtest @chery_turkiye"https://www.instagram.com/reel/DBYttGxyoNC/?igsh=MWs1Mjc1d2hrZnFrbA==
-
Fabrikadan haber varmı ne didiler
-
Beni götürselerdi buraya 3 sayfa inceleme yazardım.
Gördüğünüz araçların PHEV olup olmadığının farkında bile değilsiniz.
Hybrid deyip geçmişsiniz. Ben elektrik motorunun kaç kw olduğunu, bataryanın kaç kwh olduğunu, elektrik motorunun şanzıman içine mi yoksa arka dingile mi bağlı olduğunu, sadece elektrikle kaç km gittiğini inatla sorar, öğrenir ve forumdaşlarımı bilgilendirirdim.
-
bu 4 ü baya bi bekledim ben. içi omoda gibi full ekranlı model miydi? 18. yıl diye bir model yapmışlar bildiğin avangard paketin yavrusu olmuştu. bi de arka farlar biraz jaecoo yu anımsatan model miydi gördüğünüz?
1.5 6 ileri turbo motorlu gelirse zaten yeter de artar tr ye. benim gibi 1 çocuklu aile için ideal olur. şu anda bile omoda 5 için yeterli görürken daha uygun fiyatlı gelirse neden 4 olmasın...
-
2 km sürüş yapıldı , sürüş eğitmenleri İngilizce bilmiyor . Basına kapalıydı , bu araçların bazıları henüz work in progress araçlar, kime ne soruyorsun ? Bilip bilmeden gelmiş konuşuyorsun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 13 Kasım 2024; 12:18:39 > -
İnternetteki görsellerde baya dandik gözüküyordu ,bizim sürdüğümüz makyajlı modeldi tiggo 4. İçi omoda gibi tam ekrandı , omoda 5’in temaları vardı (yeni omoda 5 pro gibi beyaz tema değil)
ailede hyundai bayon var , ondan çok daha iyi bir araç gibi hissettim. İlk kalkışları güzel , Tabi 5 dk lık kullanım ile kesin birşey söylemek zor , yakıt tüketimi vs . -
Ben 2024 model omoda 5 excellent modelinde şöyle birşey fark ettim. Sanki şöför koltuğu koltuk ısıtması, yolcu koltuğuna göre daha çok ısıtıyor. Koltuklara elle dokununca farkı net anlıyorum. Diğer araçlarda da böyle mi? -
getirmedi yetkililer inatla... arka koltuk, direksiyon ve ön cam rezistansı Tr de paket olarak verilse birçok kişi alır. awd olan yarı elektrikli vs de 2025 de gelirse tadından yenmez. Rusyaya gitti herifler bize gelmedi. Bize gelseydi avrupaya da açılırdı 3-4 yılda da rekor üstüne rekor kırardı.
Fabrika onayı vs hızlandırsalar da ucuzlasa şu cheryler.
-
Bende de Tiggo 7 excellent var sürücü koltuğu altından kastın tekerin olduğu yer ise bende de gıcırtı var. Direksiyonu çevirirken geliyor gıcırtı. İnternette biraz araştırdım amortisör takozu ile alakalıymış sanırım. Servise götürdün mü? Ne dediler? Bilgilendirirsen sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingboardcl1 -- 13 Kasım 2024; 15:58:12 > -
Çok hızlı model değişiyorlar iyi değil . Tiggo 7 geldi , sonra avangart paketi geldi , sonra pro max , 2025 de ise pro kalkıyor düz tiggo 7 geliyor . Ne yaptıklarını açıkçası bende anlamadım ama hepimiz bunun 2. Elde müşteriler tarafından hoş karşılanmayacağını anlattık. Bu sebeple omoda almıştım zaten o radikal değişime uğramadı . Şu an Chery markası altında gelen omoda yı kesmemek için sanırım tiggo4 gelmiyor . Seneye ayrı marka olarak gelince fikirler değişebilir , keza bize hiç omoda göstermediler . Üretim tesisi ayrı fabrikadaymıs, varsa yoksa tiggo basıyorlar . -
zaten yurt dışında bu bize yeni gelenler var. bize eskileri kakaladılar önce. sonra da yenisi geldi diye verdiler. yani 3 yılda bir kasa gelmesi kötü olmaz bence iyi olur. yeni donanım yenileştirilmiş iyileştirilmiş özellikler vs. hızlı adapte olduklarını gösterir.
-
selam arkadaşlar 2 gün önce Tiggo 7 Pro Max satın aldım 2 hafta içinde teslimatı yapılacak.
Ön ve arkaya sürüş esnasında kayıt yapabilecek kaliteli bir kamera arıyorum. Daha önce Chery aracına yapan var mıdır?
-
70mai markasının m300 sadece ön kamerasını kullanıyorum . Omoda için dikiz aynası tesisat var ufak kablo ile tertemiz kurulum yaptım. Arka kamera için döşeme altı geçiriyorlar . 70mai markasının modelleri iyi -
teşekkürler hocam baktım fiyatı çok değilmiş alabilirim bunu.
Acaba Tiggo 7 PM de dediğiniz dikiz aynasında tesisat var mıdır araştırayım
bir de montajı zor mu kendim yapabilir miyim yoksa servise mi yaptırsam. gerçi servisi böyle bir şey yapıyor mu bilmiyorum
-
O gün nasıl olduysa bende bakmadım o esnada, daha sonra bakınca farkettim. Servis ile sonradan görüştüm, orada yazmıyor ama yapılmış dendi. Artık ne derece doğru bilemiyorum günahı boyunlarına. -
İnsan oraya gitmeden internetten araştırma yapar, döndükten sonra yapar. Hiç değilse gördüğün arabanın PHEV olup olmadığını anlarsın.
Hiç mi birşey anlatmadılar orada? Ha tabi anlatmanız yasaklandıysa anlarız.
-
Hocam bu ürün araçla gittiğimiz süre boyunca kayıt alıyor mu ? İnternetteki yorumlarda en fazla 3 dk lık kayıt aldığını sölemişler yani 3dk lık alıp tekrar başka bir kayıta mı geçiyor almayı düşünüyorum da sorayım istedim bide aküyü çok fazla yer mi acaba bi usta öle bişi sölemiş. -
Döngü süresi o 1 dk ayarlı bende yani her video çekimi 1 dk lik periyot halinde oluyor 1 saat yol gidersen 60 video
-
Aküyü çok yiyo mu peki 24 saat çalışması daha güvenli gibi sanki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X