< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (437. sayfa)
-
-
Fiyat çok değişiyor ilginç 6800 bende cumaya randevu aldım İstanbul'da Ankara'da 6100 fiyat alan var mengerlerden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat konusu gerçekten garip. Ben özellikle 30 bin bakımını yaptıran veya yaptıracak olanların fiyat ve işlemlerini merak ediyorum açıkçası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk uzun yolcuğuluma çıktım çok beğendim iyiki almışım dedim beğenmediğim yönler yardımcı sistemlerin her aracı çalıştırdığımda resetlenme durumu fren tutmuyo hissiyatı vermesi çok fazla abanıyorum umarım yeni diye öledir çünkü güvensizlik verdi az da olsa müzik sisteminde karışık çal dediğimde aynı şarkıları çalması düzenli çalışmıyo izlenimi verdi yazılımla düzelir diye düşünüyorum bide araçta otomatik park sistemi varmıdır bide araca yaklaşınca frenleme yapmadı bu özellik yokmudur varsa ayarı nerdedir t8 promax bu arada ayar için yardımcı olcak arkadaşlar için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullanın ayarı saklama olayını nedense yeni araçlarda kapatmışlar bizim omodada örneğin bi kere kapatılan ayar tekrar açana kadar kapalı kalıyor, otomatik fren vardır orta ekranda araç ayar kısmında olması lazım,fren ilk 200 km sonrası genelde düzgün çalışıyor yani balata yeni diye diyorum , otomatik park maalesef yok aslında olması için tüm donanıma sahip araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 10 Kasım 2024; 20:7:12 >
Teşekkür ederim belki diğer aracımla kıyasladığım için öle gelebilir aracı teslim almaya götüren çalışan arkadaş da bana frene dikkat edin diğer araçlara göre daha geriden basın diye uyarmıştı
Benim 15 bin bakımında faturada polen filtresi değişti denmesine rağmen değiştirilmemiş. Ben kendim açıp kontrol edince gördüm değişmediğini. Kullanılamaz halde duruyordu.
Servise gösterince binbir özür ile hemen değiştirdiler. Yani orada yazması yapıldığı anlamına gelmiyor. Gözle görmedikten sonra.
Hangi servis bu acaba ?
-
Benim her iki bakımıda yaptırdığım ernaz servisi.
hangi servis bunu yaptı?
-
Araba yapılırken başında durmak çok şart birşey. Ama servislerde bu olmuyor bari araba başına kamera koysalar cepten izlesek. 😔
Keşke aracı teslim almadan önce kontrol edip orada sorsaydınız. Belki unutmuşlardır diyecegim ama böyle bir şey unutulmaz ki.
-
otomatik park icin yanda park sensoru lazim,chery'de yok.
-
360 kamera var sensör eskide kaldı artık kamera yandan hiza alıyor hatta yandan park esnasında köşeye çarparken fren yapıyor kendisi
bagaja eski bakımdan çıkan malzemeleri koyuyorlar. eger polen filtresini bagaja koyup değiştirdik dedilerse bildiğin dolandırıcılık...!
-
Hiçbir malzeme araçta yoktu. Ben daha sonra polen için gidince diğerlerine nasıl güveneceğim diye sordum. Orada hava filtresini söküp baktık o temizdi, muhtemelen unutuldu.
-
Bu yazılım geliştirmesi yapan arkadaş otomatik parkın araçta yüklü olduğunu ama kapalı konumda olduğunu söylemişti. Bence araç buna hazır ancak kapalı.
-
Mesela 540 kamera yazıyo ama 360 normalde arabanın altında da varmış ama burası için uygun görülmemiş o yüzden koyulmamış o kdr hız kesici tümseklerde kırılır giderdi ztn
-
Arkadaşlar selamlar,
Chery Tiggo 8 Pro Avantgarde (2. El 10.000 KM, boya ve değişen yok)
Chery Tiggo 8 Pro Max Exceptional (Sıfır araç)
arasında çok fark var mıdır acaba? Aralarında 250.000 TL fiyat farkı var, aradaki fark için değer mi sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X