Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Y_U_S_U_F_ , br251
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.628
Cevap
366
Favori
711.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arka plaka sallanıyor, o ses yapıyor olabilir. Çift taraflı bantla plakayı sabitledim ben. Benim plakamda ses vardı, kesildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de sürücü kapısı solunda stun bölgesinde ya ön yada arka kapıda yani tam tarif edemediğim yerde tıkırtı sesi var belkide sunroof dan slikon sprey sipariş verdim. aracı yeni aldım 10 bin km de bi temizleme detay gircem gelişmeleri yazarım.

• haftaya 15 bin bakım randevusu aldım jaecoo bostancıoğlundan 6800 tl omoda 5 araç için.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Taksit yaparlar herhalde karta🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bostancıoğlu servis ile ilgili izlenimlerinizi buraya yazarsanız sevinirim. Temmuzda gittiğimde pek profesyonel gelmemişti bana.

• bombaciemre kullanıcısına yanıt

Bagaj spoileri neresi oluyor hocam tam olarak, bizim yapabileceğimiz birşey midir acaba

• hgguner H kullanıcısına yanıt
    Bakımı bugün Bursa Gönyede yaptırdım. Araçta hoşuma gitmeyen 2 şeyi sordum. 1.si aracın kendini birden ileri atması- Sorunu biliyoruz ama çözüm yok cevabı aldım. 2. si. ise kapılardı, yavaş çekince kapanmıyor hızlı çekince çarpıyor. - Ondada Tiggo 8 i falan gösterdi, benimki ile aynıydı. Bakım 8100 tl tuttu. 1.5 saat sürdü. Çıkan parçaları kutusuna koyup arabaya bırakmışlardı.

• en son tiggo 7 promax için verilen fiyat teklifi nedir istanbul için yazarsanız sevinirim

• Geçen ayın sonuna doğru 1650 almıştım alt donanım için

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    Murat Tosunyoutube
    BUGÜN OLDU! Chery nakite tüm SUV modellerinde fiyatları indirdi! #Chery #Kampanya #indirim #Tiggo
    https://www.youtube.com/watch?si=SZhlK-voQKAWUcY-&v=ZN57ttyH9DQ&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• omeric kullanıcısına yanıt

Bu jaecoo tarafı yolun karşısında kalıyor siz büyük ihtimalle Chery tarafına gittiniz sanırım

• br251 kullanıcısına yanıt

Ziraat kart var 4 e bölüyor

• Yeni fiyat listesi eklenmiş ciddi bi kampanya yapmışlar yine bireysele 300 ticariye 600 bin 0 faiz kredi veriyorlar

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omr10 -- 7 Kasım 2024; 11:12:6 >

Evet Chery tarafıydı.

• ggdes kullanıcısına yanıt

plaka taktiklarinda iki parca siyah plastik plakalik artiyor,onlarin arkasinda siyah süngerimsi yapiskanli küçük parcalardan birini yapistirmistim bende plaka arkasina,hemde bayiden ciktigim gunCHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

• adamlar 300 bin kredi kullanacaksanız eğer peşin fiyat üzerinden 100 bin daha koyuyor fiyat fırlıyor

çift renk istersek +25 bin daha koyuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amatörttl -- 7 Kasım 2024; 22:34:37 >
  • Dostlar selam, bugün 30.000 km bakıma soktum aracı.
    8.100 TL ödedim. Randevu oluştururken fren hidroliği değişecek dendi. Bugün gittiğim de çalışan form doldururken tekrar sordum evet değişecek dendi.
    Lakin iş bittikten sonra verdikleri yapılan işlemlere dair evrakta fren hidroliği ile bir ibare göremedim.
    Şu sıralar 15 ve 30 bin bakımına giden varsa fiyat olarak kaça yaptırdı.
    15 bin için verilen evrağa baktım aynı işlemler yapılmış. Fazladan para vermiş olmayalım yok yere. 30 bin bakımı yaptıran varsa verilen evrağı paylaşırsa karşılaştırmış oluruz.

• Lxde kullanıcısına yanıt

Verdikleri faturada fren hidroliği yazmıyorsa günahları boyunlarına değiştirmemişlerdir. 😔 Vicdan, Ahlak, Allah korkusu, esnaflık gibi kavramlar toplumumuzda hızla yok oluyor. Neredeyse 20 yıldır yetkili servislerde araç bakımı yaptırırım yedek parça olarak ne kullanıldıysa faturada yazar.

• br251 kullanıcısına yanıt
    Valla bilemedim bende. Pazartesi arar sorarım olmadı tekrardan.

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.