Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.718
Cevap
351
Favori
654.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arka plaka sallanıyor, o ses yapıyor olabilir. Çift taraflı bantla plakayı sabitledim ben. Benim plakamda ses vardı, kesildi.
  • Bende de sürücü kapısı solunda stun bölgesinde ya ön yada arka kapıda yani tam tarif edemediğim yerde tıkırtı sesi var belkide sunroof dan slikon sprey sipariş verdim. aracı yeni aldım 10 bin km de bi temizleme detay gircem gelişmeleri yazarım.

• emir_00 E kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam geçen ay bende 5000 km kontrolünde Sunroof ve bagaj tarafından gelen sesi söylemiştim. Sunroof'un izolasyonunu yenilediklerini söylediler. Bagajdan gelen ses içinde Bagaj Spoileri'nin sabitlendiğini söylediler problem çözüldü.

• haftaya 15 bin bakım randevusu aldım jaecoo bostancıoğlundan 6800 tl omoda 5 araç için.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Taksit yaparlar herhalde karta🤔

Bostancıoğlu servis ile ilgili izlenimlerinizi buraya yazarsanız sevinirim. Temmuzda gittiğimde pek profesyonel gelmemişti bana.

• bombaciemre kullanıcısına yanıt

Bagaj spoileri neresi oluyor hocam tam olarak, bizim yapabileceğimiz birşey midir acaba

• hgguner H kullanıcısına yanıt
    Bakımı bugün Bursa Gönyede yaptırdım. Araçta hoşuma gitmeyen 2 şeyi sordum. 1.si aracın kendini birden ileri atması- Sorunu biliyoruz ama çözüm yok cevabı aldım. 2. si. ise kapılardı, yavaş çekince kapanmıyor hızlı çekince çarpıyor. - Ondada Tiggo 8 i falan gösterdi, benimki ile aynıydı. Bakım 8100 tl tuttu. 1.5 saat sürdü. Çıkan parçaları kutusuna koyup arabaya bırakmışlardı.
  • en son tiggo 7 promax için verilen fiyat teklifi nedir istanbul için yazarsanız sevinirim

• Geçen ayın sonuna doğru 1650 almıştım alt donanım için
  • amatörttl kullanıcısına yanıt
    Murat Tosunyoutube
    BUGÜN OLDU! Chery nakite tüm SUV modellerinde fiyatları indirdi! #Chery #Kampanya #indirim #Tiggo
    https://www.youtube.com/watch?si=SZhlK-voQKAWUcY-&v=ZN57ttyH9DQ&feature=youtu.be

• omeric kullanıcısına yanıt

Bu jaecoo tarafı yolun karşısında kalıyor siz büyük ihtimalle Chery tarafına gittiniz sanırım

• br251 kullanıcısına yanıt

Ziraat kart var 4 e bölüyor

• Yeni fiyat listesi eklenmiş ciddi bi kampanya yapmışlar yine bireysele 300 ticariye 600 bin 0 faiz kredi veriyorlar

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omr10 -- 7 Kasım 2024; 11:12:6 >

Evet Chery tarafıydı.

• ggdes kullanıcısına yanıt

plaka taktiklarinda iki parca siyah plastik plakalik artiyor,onlarin arkasinda siyah süngerimsi yapiskanli küçük parcalardan birini yapistirmistim bende plaka arkasina,hemde bayiden ciktigim gunCHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

• adamlar 300 bin kredi kullanacaksanız eğer peşin fiyat üzerinden 100 bin daha koyuyor fiyat fırlıyor

çift renk istersek +25 bin daha koyuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amatörttl -- 7 Kasım 2024; 22:34:37 >
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.