|
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (436. sayfa)
-
-
Bende de sürücü kapısı solunda stun bölgesinde ya ön yada arka kapıda yani tam tarif edemediğim yerde tıkırtı sesi var belkide sunroof dan slikon sprey sipariş verdim. aracı yeni aldım 10 bin km de bi temizleme detay gircem gelişmeleri yazarım.
-
Merhaba hocam geçen ay bende 5000 km kontrolünde Sunroof ve bagaj tarafından gelen sesi söylemiştim. Sunroof'un izolasyonunu yenilediklerini söylediler. Bagajdan gelen ses içinde Bagaj Spoileri'nin sabitlendiğini söylediler problem çözüldü.
-
haftaya 15 bin bakım randevusu aldım jaecoo bostancıoğlundan 6800 tl omoda 5 araç için.
-
Taksit yaparlar herhalde karta🤔
-
Bostancıoğlu servis ile ilgili izlenimlerinizi buraya yazarsanız sevinirim. Temmuzda gittiğimde pek profesyonel gelmemişti bana.
-
Bagaj spoileri neresi oluyor hocam tam olarak, bizim yapabileceğimiz birşey midir acaba
-
Bakımı bugün Bursa Gönyede yaptırdım. Araçta hoşuma gitmeyen 2 şeyi sordum. 1.si aracın kendini birden ileri atması- Sorunu biliyoruz ama çözüm yok cevabı aldım. 2. si. ise kapılardı, yavaş çekince kapanmıyor hızlı çekince çarpıyor. - Ondada Tiggo 8 i falan gösterdi, benimki ile aynıydı. Bakım 8100 tl tuttu. 1.5 saat sürdü. Çıkan parçaları kutusuna koyup arabaya bırakmışlardı. -
en son tiggo 7 promax için verilen fiyat teklifi nedir istanbul için yazarsanız sevinirim
-
Geçen ayın sonuna doğru 1650 almıştım alt donanım için -
Murat TosunyoutubeBUGÜN OLDU! Chery nakite tüm SUV modellerinde fiyatları indirdi! #Chery #Kampanya #indirim #Tiggohttps://www.youtube.com/watch?si=SZhlK-voQKAWUcY-&v=ZN57ttyH9DQ&feature=youtu.be
-
Bu jaecoo tarafı yolun karşısında kalıyor siz büyük ihtimalle Chery tarafına gittiniz sanırım
-
Ziraat kart var 4 e bölüyor
-
Yeni fiyat listesi eklenmiş ciddi bi kampanya yapmışlar yine bireysele 300 ticariye 600 bin 0 faiz kredi veriyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omr10 -- 7 Kasım 2024; 11:12:6 >
-
Evet Chery tarafıydı.
-
plaka taktiklarinda iki parca siyah plastik plakalik artiyor,onlarin arkasinda siyah süngerimsi yapiskanli küçük parcalardan birini yapistirmistim bende plaka arkasina,hemde bayiden ciktigim gun
-
adamlar 300 bin kredi kullanacaksanız eğer peşin fiyat üzerinden 100 bin daha koyuyor fiyat fırlıyor
çift renk istersek +25 bin daha koyuyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amatörttl -- 7 Kasım 2024; 22:34:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X