Araç ekranındaki tanımlı tüm telefonları silin telefondaki araç tanımlarınıda silin sıfırdan bağlanarak deneyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (434. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar T8 pro Max intelligent alarak aranıza katıldım çok yeni daha ilk kez otomatik araç kullanıyorum memnunum sevdim yalnız kablosuz şarj çalışmıyor ben mi beceremedim bi ayarı varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim yoksa en yakın zamanda servise gidicem teşekkürler şimdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın evet açık ve kapalı ayarı var orta ekranda en azından omoda da öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim sağolun ewt açık kapalı ayarını buldum açtım kapadım yapmadı dedim telefonum mu desteklemiyor acaba babamın teli koydum onu da yapmadı bu arada android benim tel ne alaka diyeceksiniz belkide ihtimalleri değerlendiriyorum 🙄
Telefonun marka model ne hocam ?
Xiaomi 9 pro eski bi tel diğeri de realme o daha yeni ama var diye biliyorum kablosuz şarj özelliği
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce tiggo 8 pro ex. aracımı 10bin km satın aldım. 2 sorum olacak.
- İstanbul avrupa yakasındaki sizce en iyi yetkili servis neresidir?
- Direksiyonda ufak bir boşluk var ve bozuk yolda lakırtı sesi yapıyor. Araştırmalarım sonucu bazı araçlarda direksiyon kutusu mavsal filan gevşek geliyormuş 5dk da sıkılıyormuş başına gelen oldu mu?
-
Hocam Chery Park Plaza'yı tavsiye edebilirim
-
Telefonlarınızın kablosuz şarj özelliği olup olmadığından emin misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeric -- 3 Kasım 2024; 15:52:57 >
Aklıma geldi hocam bakayım bi iPhone bulursam onu denerim artık
Sizede hayırlı olsun Avrupa yakasını bilemiyorum ama Anadolu'da tepretoglu fiyatı uygun bakım için düşünen kenara yazsın
Arkadaşlar birsey soracagim, 185 hp olan Omada 5 Bayilerde varmidir? Yoksa hepsi Pro ya mi gecmistir.
9 proda kablosuz şarj desteği yok benim bildiğim. Telefon yeni eski farketmrz kablosuz şarj özelliği genelde ortanın üstü telefonlarda oluyor kablosuz şarj özelliği olduğu bilinen bir başka cihazla test edin. 👍🏻
Fiyat listesinden bile kaldırılmıştı pro olmayanlar. 0 km bulabileceğinizi pek sanmıyorum. 2.elde al satçı ilanlarda sıfır ayarında bulunur yalnız...
Sanmam kaldığını kredi kampanyası ile erittiler bayiler
Teşekkür ederim bende baktım yokmuş sanırım 2013 de Nokia lumia almıştım onda varmış yarın onla denicem onca sene sora işe yarayacak cvp için çok tşkler 🙏
Direksiyon mafsalı sıkılınca düzeldi diyen var düzelmedi diyen var benim omoda da ses yok ama bozuk yolda dikey bir boşluk hissediyordum servis baktı etti mafsalda da gevşeklik yok dediler ama yinede biraz daha sıkmışlar (öyle söylediler en azından) o his biraz azaldı direksiyon bir tık daha sertleşti. İleriki bakımlarda durumu değerlendiririz gerekirse garantiden gerekli parça değişimi vesaire yaparız problem değil dediler. Tiggo kullanmadım hiç ama Omoda için şunu söyleyebilirim araç süspansiyonu bence yumuşak karakterli çok aşırı olmasada.... sert orta sert değil kesinlikle giti marka lastiğinde büyük etkisi ile(bence) bu direksiyon hissinde bir zayıflık bir boşluk hissi var özellikle yüksek hızlarda (130 140 sonrası-en sert ayarda bile) Lastiği değiştirmiş conti falan takmış birisi bulsam binip deneyeceğim fark var mı... lastikle fark ettiğini görsem değiştircem 🤣ama sıfır araba lastiğin bile garantisi bitmedi daha araç kredisi ödüyorum onun için boşa masraf olmasın diye elim varmıyor... 😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rica ederim...
Omoda 5 te öndeki araca aniden yaklaşınca dit dit dit sesli uyarı yok mu ?
Var hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X