< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (432. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Giti marka lastikleri guzel lastiktir. yumusak bir lastik patinaj yapiyor diyenler basınclarni kontrol etsin araç 33 psı öneriyor 36 yaparsan patinaj yapar
-
tiggo 8 pro excellent kullanan arkadaşlar için soruyorum, sizce bu araçlar ile togg uzun menzil arac takası mantıklı olabilir mi?
-
İkisi tamamen farklı dünyalar. O daha iyidir denemez. Ama elektrikli araç deneyimlemek istiyorsanız alınabilir. 7 kişilik olması dışında Tiggo'yu aratmaz.
-
yazılımsal ve menzil le alakalı problemler illlalah ettirir mi orası düşündürüyor.
-
Yazılımı epey geliştirdiler ilk baştaki gibi değil. Şuan elektrikli araçlardaki en büyük problem menzil bence sürekli akıl orda olur şarj kaç kaldı nerde durcaz kaç dakika durcaz klima açsam kalorifer açsam menzil ne olur... Vs.
Ayrıca bence elektrikli araç alacak kişinin öncelikle evde şarj için bahçeli müstakil yada otoparkı bir evi olmalı. Karar sizin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 28 Ekim 2024; 15:37:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evim müstakil ancak bu ara anladığım togg larda şarj olmama şarj kesme sorunu çok oluyormuş. Togg kullanan arkadaş a fikrini sordum şimdilik beklememi tavsiye etti
-
-
Dirsek teması bile değil, facebook grubunun sahibi direk Chery Türkiye. Açık açık yazıyo bio da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrikli araçların teknolojisi henüz yeterli değil. Bunun en büyük kanıtı da her yerde benzin istasyonlarınin aynen duruyor olması. Elektrikli araç teknolojisi yeterli olsa insanları elektrikli araca yönlendirmek için OPET, Bp, P.O, Aytemiz vs benzin istasyonlarının hepsi elektrikli şarj istasyonuna dönüşüm sağlardı hızla ya da 10 pompanın 8 i elektrikli şarj istasyonu olurdu. Altyapı yeterli olmadığı için bunu yapmıyor, yapamıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 29 Ekim 2024; 10:10:17 >
Hiç şaşırmadım. Reklam ve pazarlama için kullanıyorlar sosyal medyayı. Tüm firmalar da durum öyle. Youtube keza öyle. Kahve makinesinde dahi olumsuz yayın video bulamazsınız. İnsanlar bir sanite boş bırakılmıyor. Televizyon, soaya medya, haber vs vasıtası ile sürekli bir şeyler empoze ediliyor. Hastalıkları dahi televizyon olmadan anlayamiyoruz. O derece bir empoze var.quote:
Orijinalden alıntı: renkly1i
Dirsek teması bile değil, facebook grubunun sahibi direk Chery Türkiye. Açık açık yazıyo bio da
Merhaba arkadaslar tiggolarda cokca sikayet vardi bu cam tavan ses yapma olayindan dolayi benim omoda 5 aracinda da sunroofda ses var tikirdiyip duruyor ozellikle bozuk yolda servisler bu konuda ne yapiyor silikon spreyleyip gonderiyor mu yoksa kalici bir cozum sunuyorlar mi
Togg herkes elinden çıkarıyor çevremde , ben olsam almam takasa . İçten yanmalı her türlü müşteri buluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni hibrit teknoloji varken nerden geliyor bu elektrikli sevdası. Ne zaman avantajlı olur elektrikli otomobil sayıyım.
- zaman olacak. bir yerden bir yere giderken şarj boşalırsa orada geçecek zaman hiç düşünülmeyecek. Örnek tatile gidiyorsunuz 5 saatlik yol. 1 saat dursan bile sorun yok gibi. ya da emeklisiniz gündüz giderim bi şarj merkezine beklerim.... vb.
- işyeri veya ev ikilisinden birisinde şarj imkanınız varsa. bizim patron elektrikli aldı. bedava elektrik. fabrika çatısı güneş paneli. garajı güneş paneli. zaten paraya ihtiyaç yok o ayrı mesele. gündüz gelip akşama kadar şarj edebilme imkanı var. evi villa. bu şartlarda olsam ben kullanırdım. 400 500 km bana yeterdi. o halde bile kullanışsız bitince bekleyemem ben dedi ve değiştirdi. yani eve koyunca şarj etme imkanı olan veya işyeriniz varsa gün boyu veya yarım gün şarj etme imkanı olan durum varsa alınabilir.
- kullanmaya alışabilirim diyen zaten alır. gazdan çekince frenlemesi için ayar yapılınca insanlar bu ne böyle diyor. ben bile şu andaki dizel aracımda fly mod olmadığı için (chery grubunda da olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. hafif yokuş aşağı inerken 90 ile gazdan ayak çekince boşa atıp süzülmesi. motor freni yapmayacak. yavaşlamayacak) sevmiyorum. bu kullanım alışkanlıklarının olmaması elektrikliye ülkemizde öcü gibi baktırıyor.
- fiyat olarak zaten avantajlı değiller. ötv siz vs satılsın yok satarlar.
-
Tiggo 8 pro’yu haziranda aldık. Ses çıkıyor diye kendim silikon sprey uyguladım. O zamandan beri bir daha ses gelmedi. 2. Uygulama falan da yapmadım. Çok sıkıntılı bir problem değil.
Eğer bulunduğunuz şehirde servis varsa doğrudan onlara baktırın servis yoksa yakında git gel külfet ise sunroof yağlama spreyleri var onlardan kullanın o yoksa silikon sprey de olur.
Evin 2. arabası olacaksa şehiriçi kısa mesafe kullanım çok mantıklı ama henüz uzun mesafe aile aracı olarak kullanmak çok kolay değil seni kısıtlıyor nerede duracağına nerede ne yapacağına elektrik şarj istasyonu karar veriyor. 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 29 Ekim 2024; 20:17:5 >
Izmirdeyim hocam iki defa ermata gittim o zaman sesin suntoofdan geldigini fark etmemistim onlarda ne hikmetse her defasinda ses duyamaz oldular baslarindan savdilar en iyisi hmt de sansimi denemek
Aynen Hmt' ye iyi diyorlardı gruplarda denemekte fayda var birde orayı deneyin bakalım.
Hmt ne ki !quote:
Orijinalden alıntı: lionheart1905Izmirdeyim hocam iki defa ermata gittim o zaman sesin suntoofdan geldigini fark etmemistim onlarda ne hikmetse her defasinda ses duyamaz oldular baslarindan savdilar en iyisi hmt de sansimi denemek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X