Çok teşekkür ederim hocam şehirdışındaydım temizlik sadece yüzeysel olarak yapılmış ama koku var. Şimdi detaylı iç temizleme için fiyat aldım 14.000 TL fiyat verdiler. |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (430. sayfa)
-
-
fiyatlara bak yahu 14000 tl ye temizlikmi olur nereden aldınız üstadım bu fiyatı.
-
Sadece arka koltuk için fiyat isteyin orası hallolursa koku zaten gider.
-
Chery yetkili servisinden aldım hocam 5 bin bakımıyla birlikte bu konuyu dile getirdim onlarda bu şekilde fiyat verdiler hocam
-
Evet hocam haklısınız sadece dökülen bölge için fiyat almak en mantıklısı olacaktır
-
Geçmiş olsun bakteri üremesi olduğu için yumurta süt gibi ürünlerin dökülmesi baş ağrıtıyor. Servis muhtemelen taban halısı altındaki keçeleri.. Vb. değiştirecektir fiyat ondan yüksektir başka türlü zor geçer zaten. (O fiyat sadece halı yıkama makinası ile yıkama parası ise vicdan... yok demektir. 😔)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 18 Ekim 2024; 20:19:40 > -
Teşekkür ederim hocam sormayın vallahi durumu ilerleyen günlerde güncelleyeceğim
-
Temizliği Chery yetkili servisinde yaptırmayın. Dışarıda güvenilir bir yere gidin, çok daha düşük fiyata halledilir. -
Bak konuya hareket geldi, siz de benim gibi yapın, canlansın buralar.quote:
Orijinalden alıntı: bravaman
geng kardeş
Mesaj sayısı artınca madalya takmıyorlar -
Arkadaşların dediği gibi çok hızlı müdahale edilmesi gerekiyor, koku arabaya sinmeden.quote:
Orijinalden alıntı: csgomosesÇok teşekkür ederim hocam şehirdışındaydım temizlik sadece yüzeysel olarak yapılmış ama koku var. Şimdi detaylı iç temizleme için fiyat aldım 14.000 TL fiyat verdiler.
-
Başka yerlerden de fiyat bilgisi alıcam ama müdahele için biraz geç kalındı koku sindi gibi birşey artık
-
Koku bekledikçe daha fazla yerleşir, o bakımdan söyledim. Aracin altındaki halifleks sökülecek, altı yıkanacak,deterjan ile temizlenecek, elinizden geliyorsa siz de yapabilirsiniz bunları. Sizin şansınız havalar sıcak değil.quote:
Orijinalden alıntı: csgomosesBaşka yerlerden de fiyat bilgisi alıcam ama müdahele için biraz geç kalındı koku sindi gibi birşey artık
-
Süt turşu gibi şeyler arabaya dökülünce arabayı sattırır.Yumurta süt gübü geniş alana bulaşmamıştır muhtemelen arındırabilirsiniz belki.
Bilenler vardır belki Efsane Avcıları diye belgesel kanallarının birinde program vardı.Orada ölü bir domuzu parçalara ayırıp bir arabanın içine koymuşlar be arabayı bir konteynıra kapamışlardı aylar sora konteynırı açıp arabayı çıkardılar arabanın içi kurt ve çürümüş domuz leşi kokukoydu.Nefes bile alamıyacak kadar iğrençti.O arabayı temizleyip sattılar ve yeni alan kişi hiç koku almıyordu.Arındırmışlardı arabayı.
Konuya gelecek olursak süt gibi bakteri üretip koku yapan şeyleri deterjan benzeri ürünlerle değil dökülen ürüne uygun enzimlerle temizliyorlardı.Araştırın bence.
-
Teşekkür ederim hocam umarım dediğiniz gibi kokudan tamamen arınır aracım.
-
muzik ritmine duyarli ambiyans radyoda daha guzel calisiyor,usb den hafizaya attigim sarkilarda nedense mavi yesil inadi tutuyor surekli,bir de keske ekolayzer animasyonu olsaymis ekranda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 19 Ekim 2024; 22:49:38 > -
Orta ekranı kapatınca bir saat teması koymak çok zor olmasa gerek maalesef eksiklikler var azda olsa
-
evet hyundai 2014 arabamda ikisi de vardı.
-
-
Hocam arkadaşımın aracına koltuğa ve yere ayran dökülmüştü. Nemli bezle sildikten sonra günden güne artak kokuyla uğraşmıştı. Arabaya binen hayırdır hayvancılıkla mı uğraşmaya başladınız diyordu. Dr. Mat diye bir köpükle çözmüştük o dönem. Kokudan eser kalmamıştı. 1 sene sonra falan sattı kokuda tekrar etmedi. İnternetten bir araştırın isterseniz uygun yollu bir çözüm olabilir. -
Yenilerde var bekleme ekranında saat yazılımsal küçük ama güzel etkisi olacak dokunuşlar gerekiyor. Saat bunlardan birisi bir diğerinde mesela klima ekranında fan ayarını ben niye ekranda elimi kaydırarak yapamıyorum illaki ekranda artırma ve azaltma simgelerine basmam lazım?Bunu yapan ne düşündü bilemedim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X