Mengerler Davutpaşa. 15.000km bakım 7180TL. |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (428. sayfa)
-
-
Tepretoglu 6800 demişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 10 Ekim 2024; 21:52:0 > -
Arkadaşlar, bugün akşam yağmur vardı, oldukça dik bir yokuşu çıkmam gerekti sokak arasında. Tekerlekler yokuş ortasında kaydı, araç çıkmadı. ESP kapattım, öyle denedim, araç yine çıkmadı, tekerlekler kaydı. Yokuştan geri geri indim, başka yoldan gittim artık. Benim gibi böyle sıkıntı yaşayan oldu mu arkadaşlar. Atlas lastikten mi kaynaklı bu durum, yoksa araçtan kaynaklı, ne düşünüyorsunuz bu konuda? -
Lastik …..
-
bende bazı yerlerde çok zorlanarak çıkıyorum. Dur-kalk yapmak gereken yokuşlarda patinaj yapıyor. luxury paket lastikler çok iyi değil. modu varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
Tiggo 7 excellent sürücü koltuğu altından gıcırtı geliyor. Özellikle keskin virajli yollarda ya da araç yaylandiği zaman. -
2023 Omoda 5 almayı düşünüyorum. Sizce orta-üst paket 1.250-70 arasına bulabilir miyim? Ya da aynı fiyata mokka mı tercih etmeliyim? -
yani çok acil satan birisi olursa belki ama yoksa zor gibi 1300 altı , mokka ile omoda karşılaştırılması saçma içinden geçer mokkanın
-
Byd elini çabuk tuttu ve kasım sonuna indirimli halden araçları satışa çıkartıyor. Cherry grupdan da böyle bir atılım beklerdim. Herkes övdü evet yapılanlar iyi ama yapılmayanlara da bakmak lazım.
Tiggo 4 serisini getirmedi. Eylül dendi ama hala piyasada yok.
Yatırım teşfiklerini geciktirdi. Arkaplanda büyük pazarlık dönüyor gibi. Togg üzerinde olduğu yönünde acaip spekülasyonlar var. Ya bana satın ya da beraber araç üretelim gibi bir durumdan bahsediliyor. Bunları es geçip direk yatırım yapsaydın da Avrupanın lokomotifi olsaydık. Byd "atı alan üsküdarı geçti" gibi yol alırken cherry bu kadar satışla beğeniyle olduğu yerde durması düşündürüyor.
Bekleyelim bakalım ne olacak.
-
1.5 senedir 7 kullanıyorum. Dediğiniz gibi aracın şanzıman yazılımına büyük bir güncelleme gerekiyor.
Normal modda;
Bazen araç bir anda fırlıyor, bazen normal kalkıyor.
Az biraz eğimden aşağı iniyor olsun hemen öne yığılıyor, vites düşürüp motor freni yapıyor.
Aşağı eğimden inerken durmaya yakın küt diye vitesi vuruyor. Bunu her zaman yapmıyor.
Ama eko modda bunların hiçbirisi yok. Araç daha ağırdan alıyor ama yolda akıyor, ikide bir yığılıp frenlemiyor. Ben böyle sürüşü seviyorum.
-
Yağmurda bile yokuş çıkamıyorsa o lastikleri acilen çöpe atmak gerek o zaman. Kar buz olur anlarım da yağmurda çıkamamak nedir.
-
en iyi lastik bile olsa ilk yağmur anındaki hafif çamurumsu tabaka gibi olan yollarda asla tutunamaz. Bu sözlerim bu marka lastiklerin iyi olduğu anlamına gelmiyor. Tabi ki lastikler kötü. Kuru yolda iyi tutabilir ama yağmur ve karda bence sınıfta kalan türe yazılmalılar.
Araç fiyatları da baya arttı. Keşke gelse vergi indirimi de 1.5m den sıfır 8 pro max alsak 1m den omodo5 alsak.
-
1300 civarına bulunur temiz birşey Facebook grupları takip edin acil satılık ilanları oluyor arada... 8 aydır kullanıyorum memnunum. Opele ısınamadım ben yıllardır onun için Mokkaya birşey diyemeyeceğim tercih sizin👍🏻
-
Chery en büyük hatayı Tiggo 4 muhabbeti yapıp getirmemekle yaptı gelseydi alan çok olacaktı geç kaldı yatırım içindede sallanıyor BYD hızlı davrandı ve kazanacak. Chery sahipleri olarak hepimiz önceden farklı marka araç sahibiydik bugün chery bize paramıza göre en iyi seçeneği sundu gittik aldık. Chery yatar uyur ise yarım BYD veya diğer markalar işimize gelirse onu alırız kendileri kaybeder...
-
Normal modda araç dik yokuşlarda patinaj yapıyordu, yağmurda da çıkmadı yazdığım gibi. Bugün aynı yokuşları Eco modda çıktım., ilginç bir şekilde araç patinaja kalmadı, rahat çıktı kuru zeminde. Yağmurlu havada bu dik yokuşu denemem yalnız Eco mod olsa da. Sorun yaşayan arkadaşlar Eco mod kullansınlar dik yokuş ve yağmurlarda. -
Bence de çok fazla geçmeden çöpe atmak lazım. Biraz kullanıp değiştireceğim.quote:
Orijinalden alıntı: hardcrssYağmurda bile yokuş çıkamıyorsa o lastikleri acilen çöpe atmak gerek o zaman. Kar buz olur anlarım da yağmurda çıkamamak nedir.
-
Eco Mod tavsiye ederim, sonuçları beraber görelim. Bir sürü aracım oldu, ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum lastikten kaynaklı. Atlas lastikten beğenmedim.quote:
Orijinalden alıntı: Skachbende bazı yerlerde çok zorlanarak çıkıyorum. Dur-kalk yapmak gereken yokuşlarda patinaj yapıyor. luxury paket lastikler çok iyi değil. modu varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
Arkadaşlar, aracında 360 derece kamera olanlar, aracın altını kamera ile görebiliyoruz, bu özelliği bilmeyen yoktur herhalde. -
geng kardeş
Mesaj sayısı artınca madalya takmıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X