Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.718
Cevap
351
Favori
654.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçların yakıt tüketimini farklı sebeplere bağlamışlar

eksisozluk.com
    Just a moment...
    https://eksisozluk.com/entry/168972994
  • S@N@Ne!!! kullanıcısına yanıt

Değişik bir bakış açısı tabi bu Bosch firması ile vw nin ortak yediği bklar ortada iken hiç bişey şaşırtmıyor artık

Ben bunu çok söyledim. T7 pronun bagajı 475 litre ise 3008 ya da c5a nın bagajı en fazla 400 litredir dedim. Nasıl ölçüyorlarsa heralde komple o alanı bagajdan sayıyorlar.
    Mantıklı değil. Yazılımda hile yapılsa depo ölçümünde ortaya çıkar.
  • Multe kullanıcısına yanıt

10 derecenin altına düşmeyen bir yerde yaşıyorum, bir kış gecirdim bu lastikle. Bir kere uzun yolda yagisli havada hafif bir virajda arkadan kayma yaptı ancak hemen toparladı araç, çok tedirgin oldum.

Bir de şehiriçinde yağmur yeni başladığında kaydım, çok hızlı olmadığım için toparladim. Yerler tozlu olduğu içindi muhtemelen zira birkaç kaza olduğunu görmüştüm yol üstünde, bana özgü bir durum değildi yani.

Araç çok büyük, lastikler %100 güven veriyor diyemem sadece idare ediyor. 20.000 km dayandigim gün değiştiricem. Düşük hizlarda, agresif kullanmazsaniz sorun olmaz yağışlı havalarda. 10 derecenin altında zaten uzmanlar kış lastiği öneriyor, birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 6 Ekim 2024; 20:2:9 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Orada denilmek istenen şey, dieselgate deki gibi gpf ve benzeri sistemler olması gerektiği gibi çalışmazsa, aracın şehir içi yakıt tüketimi daha çok olur. şehir içinde benzer tüketen araçların şehir içinde bu kadar bariz farklı tüketmemesi gerekir

• br251 kullanıcısına yanıt
    Af yi kapatip dener misiniz
  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt

Sadece rds açık diğerleri zaten kapalı konumda bende yani AF kapalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Aracım 17300 kmde T7 pro. Bugün ilk kez sabahleyin arıza lambası yaktı. Ama görünürde ya da gidişinde hiçbir problem yoktu. Hemen servise götürdüm. Oksijen sensörünün kirlendiğini ve soketlerdeki pimlerin gevşediğini söylediler. 1 saatte aldım aracımı. Oksijen sensörünün kirlenmesinin tek sebebi yakıt dedi arkadaş. Opet-shell-bp ve total dışında hiç benzin almadım ama geneli opet ve shell. Buna rağmen nasıl benzin aldığımızı siz düşünün artık. Siz siz olun adı sanı duyulmamış yerlerden yakıt almayın.

Arkadaşlar hatırlarsanız böyle bir sorun yaşamıştım. Sorun kaybolduktan sonra ertesi gün yine arıza ışığını yaktı bu sefer servis parça değişimi için kayıt açmıştı. Fakat 2 gün geçince arıza ışığı söndü ve bir daha yakmadı. Biraz önce aradılar parça geldi değişelim diye. Bende arıza ışığı söndü bir daha yakmadı dememe rağmen olsun biz değişelim dediler garanti kapsamında. Bahsettiğim parça oksijen (lambda) sensörü. Yani parça sıkıntısı yaşayacağını düşünenler için ufak bir dipnot olsun benim başıma gelen. Adamlar gerçekten ilgili ve parçalar 1-2 haftada ulaşıyor ellerine.

• Tiggo Pro 8 kullanan arkadaşlar Lastik basınçlarını kaç tutmaya özen gösteriyorlar ve ideali nedir acaba

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bazı parçalar hemen ulaşıyor. Bazıları ise bekleniyor diye biliyorum. Bu bütün firmalarda böyle.

• recooz R kullanıcısına yanıt
    İdeali kapıda yazandir her zaman.
  • Hazır elimde yakıt tüketim verisi varken paylaşayım.

Son 11 Deponun, depo hesabı yakıt tüketimi.

Araç 2023 Tiggo 8 Pro Excellent

Lokasyon: Adana

Yol: %80 şehir içi.

Klima: Her daim 23 derece otomatik ayarda.

Mod: Standart modda.

Tarz: Sakin kullanım tarzı, arada bir sollama da plaka okutma.

Netice itibariyle 100km/ 8.5 LT

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

• mesela aynı ilçe içinde kısa mesafe şehir içi 10 lt altina düşmez Omoda 5,diğer Chery modellerde biraz daha fazladır.Yakıtı anormal bulmuyorum ben kendi aracımda.
  • Geçen hafta Tiggo 8 Lux. aracımı 15bin bakıma götürdüm. Versiyon 2.06.00 a yükseltildi. Aracın sürüşü inanılmaz pürüzsüz hale geldi. vites geçişleri daha yumuşak, vites düşürmelerde kasılma yok, geçişler daha az hissediliyor. Böyle bir etki farkeden oldu mu başka acaba?

• just717067 J kullanıcısına yanıt

Nerde yaptirdiniz ne fiyat verdiler ?

• merhaba tiggo 7 kullanıcısıyım. kayıtlı radyo ve fovorilere aldığım radyo istasyon isimleri sürekli kayboluyor ve sadece frekans yazıyor. sizde de oluyormu, bu durum normal mi?

• recooz R kullanıcısına yanıt

Selam 33 psi . Kapı içinde yazan da böyle. Ben aracı teslim aldığımda 37 idi.

• mbeg44 M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Bir de öyle deneyeceğim

• berkmanferhat B kullanıcısına yanıt

Omoda 5 'tede var aynı durum menüden rds açıp Radyo isimlerinin yazması sağlanıyor ama bir süre sonra bir bakıyorsun isimler yok menüden bakıyorsun kapatmadığın halde rds seçeneği kapalı konuma gelmiş tekrar açmak gerekiyor. Sorun yazılımsal yani yapacak birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.