Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.718
Cevap
351
Favori
654.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bravaman

geng kardeş
    Mesaj sayısı artınca madalya takmıyorlar
    Konu canlansın istemiyor musun ? Çok hareketsiz burası.
  • geng G kullanıcısına yanıt

O sanal görüntünün saydamlaşmasını siz aracın altını görüyor olarak mı yorumluyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

O sanal görüntünün saydamlaşmasını siz aracın altını görüyor olarak mı yorumluyorsun ?

Hayır, test ettim, görüyor aracın altını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Hayır, test ettim, görüyor aracın altını.

Alıntıları Göster

Aracın altına örnek bir obje koyup gösterebilir misin nasıl gösteriyor

Aracın altında kamera yoktur mevcut kameralardan aldığı görüntü ile sanal olarak o görüntüyü gösteriyordur. Araç kapalı iken altına top koyun bakın göremeyeceksiniz. Ama topu ileriye koyup üzerinden geçersen arabanın altına geldiğinde orada gösterecektir. Altınsa kamera olan sistemlerde 580 derece kamera var diye lanse ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock_Rage

Aracın altında kamera yoktur mevcut kameralardan aldığı görüntü ile sanal olarak o görüntüyü gösteriyordur. Araç kapalı iken altına top koyun bakın göremeyeceksiniz. Ama topu ileriye koyup üzerinden geçersen arabanın altına geldiğinde orada gösterecektir. Altınsa kamera olan sistemlerde 580 derece kamera var diye lanse ediyorlar.
    Deneyeceğim. Rögar kapaklarını gösteriyor yerde. Araçla düşük hız ile giderken kamera açıyorum, öyle test ediyorum. Bir top gibi bir şey koyup deneyeceğim, dediğiniz gibi de olabilir.

aracın hangi model? 540 kameralı model olmasın?

dedikleri gibidir kardeş. göstermez çünkü altında kamera yok. ve olması da gerekmez. 3 dakkada çamura bulanacak kamera yerine , kartere motora kedilerin farelerin vs girmesini önleyecek delikli ince metal plakalar koysalar çook daha işe yarardı.

• Aracım Pro 7. Altında kamera yok. Top olayını test edemedim. Ancak arkadaşların yazdığı gibi durum. Aracin altını göremiyoruz, ancak araç hareket ettikten sonra görüntüyü kaydedip aracin altında veriyor. Örneğin rögar kapağı üzerinden geçerseniz onu gösteriyor. İlk çalıştırmada göremiyoruz, evet.

Benimde başıma geldi Tiggo 8 Pro Avangart, dik bir yokuşta kaldım. Zemin kuru, araç yüklüydü lastikler Michelin Croscliyment 4 mevsim. Bence sorun aracın ağırlık dengesinin bozuk olmasından kaynaklanıyor. Ön tekerler yere iyi basmıyor, ayrıca motor çok hızlı devirleniyor sürekli patinaja düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebulabado

Benimde başıma geldi Tiggo 8 Pro Avangart, dik bir yokuşta kaldım. Zemin kuru, araç yüklüydü lastikler Michelin Croscliyment 4 mevsim. Bence sorun aracın ağırlık dengesinin bozuk olmasından kaynaklanıyor. Ön tekerler yere iyi basmıyor, ayrıca motor çok hızlı devirleniyor sürekli patinaja düşüyor.

Evet, bir ayarsızlık var. Yokuşu çıkarken aracın modu normal mid muydu peki ?
  • Bence ayarsızlıktan ziyade güç fazla geliyor.Normal düz yolda bile yüklenince ESP devreye girebiliyor üzerindeki lastikle.Hem yağmur hem kötü lastik hemde güç birleşince ondan kaynaklı olabilir.Eco modun gaz tepkisi daha yumuşak ve geç.Ondan eco modda yapmıyor olabilir.

• Özellikle dik yokuşlarda ayağınızın altında yumurta varmiş gibi kalkarsanız patinaj çekmez arkadaşlar.Bende tiggo 7 orta paket kullaniyorum işe gidip gelirken dik yokuşum var,ilk deneyimim hariç hiç patinaj çekmiyor,yağmurlu hava dahil.
  • trafikte dururken frenden ayağı çekince kendi hareket ediyor mu?

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Direksiyon sol alt kısımda düğmesi var. Far ayar düğmesi ile birlikte. Bastığınızda kırmızı yanarsa Start Stop iptal olur

• Araç aniden ivmelenebiliyor. Ben 70 km hızla sabit giderken dipgaz yaparsam araç yengeç gibi sağ sol gidiyor, 4. viteste bile patinaj atıyor :)

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Varsayılan ayarda ediyor fakat bu özelliği kapatıp gaza basmadan hareket etmemesi sağlanabiliyor.

• auto hold ile galiba kapatılıyor. gazdan çekince gitmesi bence ağır trafikte falan iyi. bu özellik benim yarı otomatik araçta yok. en çok aradığım 2 özellikten birisi buydu. bi de fly yani yüksek hızda hafif yokuş aşağı giderken gazdan çekince boşa atsa süper olurdu.

• Aracım omoda 5 ani fren yapınca arka koltuk üzerine ve yerde ki sağ arka koltuğun paspasına yumurta kırıldı ve döküldü. Daha önce bunu yaşamış arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Kokunun tamamen giderilmesi için ne yapmamı önerirsiniz? Koku geçer mi? Teşekkürler

• csgomoses kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun,yumurta kokusu malesef zor geçer.Keçeli paspas ile hiç uğraşmayın direk atın bence.koltukları ise acilen oto kuaföre götürüp derinlemesine temizlik yaptırın.Sonrasında dökülen yere kum koyun (kum yumurta kokusunu çeker)kum bir kaç gün beklesin sonra yüzey temizliği yapın.

Tabi bu dediklerim yumurta yüzeyin içlerine nüfus ettiyse yapılmalı,acil müdehale edebildiyseniz koku kalıcı olmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.