Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (431. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.718
Cevap
351
Favori
654.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OMODA 5 ilk sene bakımını Chery Plaza Park'da yaptırdım. 5200 KM.'de aracım, 7300 TL. tuttu. İlgi alaka süperdi.

• MRB 7 PRO ARACIM VAR Auto Hold KAPALI OLMASINA RAMEN BİRDEN KENDİNİ ATIYOR KORKUYORUM İKİ ARAÇ ARASINA PARK YAPMAYA GAZ YEMİYOR BİRDEN GAZ YİYİP ANI FIRLAMA YAPIYOR ZATEN BİRAZ RAMPADA VARSA GAZ VERMESEN KAYIYOR. NASIL KULLANMA ÖNERİNİZ OLUR ÇÖZÜMÜ VARMIDIR TŞK.

• MRB 7 PRO ARACIM VAR Auto Hold KAPALI OLMASINA RAMEN BİRDEN KENDİNİ ATIYOR KORKUYORUM İKİ ARAÇ ARASINA PARK YAPMAYA GAZ YEMİYOR BİRDEN GAZ YİYİP ANI FIRLAMA YAPIYOR ZATEN BİRAZ RAMPADA VARSA GAZ VERMESEN KAYIYOR. NASIL KULLANMA ÖNERİNİZ OLUR ÇÖZÜMÜ VARMIDIR TŞK

• ATİLLA69 A kullanıcısına yanıt

Eko moda alın öyle atlama yapmaz.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Uzun süredir eko modda kullanıyorum. İnanılmaz bir konforu var. Diğer modlarda araç çok kasılıyor.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

evet baya dizginliyor aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: ATİLLA69

MRB 7 PRO ARACIM VAR Auto Hold KAPALI OLMASINA RAMEN BİRDEN KENDİNİ ATIYOR KORKUYORUM İKİ ARAÇ ARASINA PARK YAPMAYA GAZ YEMİYOR BİRDEN GAZ YİYİP ANI FIRLAMA YAPIYOR ZATEN BİRAZ RAMPADA VARSA GAZ VERMESEN KAYIYOR. NASIL KULLANMA ÖNERİNİZ OLUR ÇÖZÜMÜ VARMIDIR TŞK

İlk kalkışta Autohold kapatın mutlaka, dediğiniz öne atma o yüzden yapıyor. Hareket ettikten sonra Autohold açabilirsiniz.
  • ATİLLA69 A kullanıcısına yanıt

bizde ilk aldığımızda kalkışlarda birden atlayarak kalkıyordu. el frenini indirmeden kalkıyormuşuz. el firenini indirip sonra normal kalkış yapabilirsiniz.

• Cemaat, nerdesiniz. Karpuz kesecez daha
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Fb gruplarindayız, gel sen de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Fb gruplarindayız, gel sen de.
    Facebook grupları Chery ile dirsek teması olanlar oluyor. Diğer firmalar da da oyle bu durum Sansür çok fazla var, bir nevi reklam ve pazarlama. Kullanıcı gibi yazıp aracın reklam ve pazarlamasi yapılıyor. Araç ile ilgili sıkıntı ve olumsuz yorumlar yok gibi. Burada kullanıcılar var, burası iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Ekim 2024; 9:24:39 >
    Tamam o halde. Siz beklemeye devam edin burada, belki uğrayan olur, mekan boş kalmasın.

Adam zaten autohold kapalıyken bunu yapıyor demiş siz ne diyorsunuz?

Buradaki cevaplar şaka gibi zaten.

Bu arabada ilk kalkış sorunu var, ani gaz yiyor öne atıyor artık bu bilinen kronik bir durum.

Bende de bu durum 3 bin km sonrası başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsemki06 -- 26 Ekim 2024; 11:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilsemki06

Adam zaten autohold kapalıyken bunu yapıyor demiş siz ne diyorsunuz?

Buradaki cevaplar şaka gibi zaten.

Bu arabada ilk kalkış sorunu var, ani gaz yiyor öne atıyor artık bu bilinen kronik bir durum.

Bende de bu durum 3 bin km sonrası başladı.

O zaman yapacak bir şey yok. Yazılım ile falan zor düzelir bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Tamam o halde. Siz beklemeye devam edin burada, belki uğrayan olur, mekan boş kalmasın.
    Beni takip et, otomobil bilgin gelişsin. Şişirme gruplarda takılmak isterseniz karar sizin.
  • bilsemki06 kullanıcısına yanıt

Ecoya al aracı normal mod ve sportta ayağını iyi ayarlayamazsan araba hem sarar hemde atar kendini 180 bg üstü araçların hepsi öyle

• gepe kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam bakacağım

• bilsemki06 kullanıcısına yanıt

Yahu bunun neresi kronik sorun? Tamamen sürücünün gaz pedalına basmasıyla alakalı bir durum bu. Auto hold kapalıyken dahi yapıyorsa, sürücü gaza fazla abanıyor demektir.

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.