Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (426. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: U.KAYALI , U.KAYALI
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.718
Cevap
351
Favori
654.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranıza 8 Pro Max ile katılıyorum, 2 konuda deneyimlerinize ihtiyacım var. Birincisi start-stop'u kapatmak istiyorum fakat herhangi bir menüden ulaşamadım ve herhangi bir düğme de dikkatimi çekmedi, daha önce excellent kullanırken bir düğmesi vardı..

2. konu ise sürücü asistanlarını şehir içinde kapatmak istiyorum mesela şeritte kalma, hız uyarısı vs. çünkü sürekli uyarı veriyor ve aracı kullanırken sürekli uyarılmak rahatsız ediyor. Bunları menüden kapatabiliyorum fakat aracı her açtığımda bu ayarlar sıfırlanıyor. Bu ayarları kalıcı bırakamıyor muyuz?

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim

• br251 kullanıcısına yanıt

TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN . ONU DA DENEDİM BU DEFA HİÇ REAKSİYON VERMEDİ.

• Selamlar, özellikle Omoda 5 (183hp) hem de Omoda 5 Pro (145hp) kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Aradaki fark hissediliyor mu ?

• kbb71 K kullanıcısına yanıt

Rica ederim şimdi sizin için araç başında denedim geldim. 2024 Omoda 5 Luxury paket aracımda direksiyondan sonraki frekansa geçmeye yarayan ileri düğmesine kısa basarsam tarama yapıp sonraki frekansa geçiyor 2 saniye basılı tutarsam sırayla ekranda çalanın arkasına neyi sıralamışsam ona geçiyor. 👍🏻 Tabi Tiggo da farklı olabilir ona birşey diyemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obulek O kullanıcısına yanıt
    Hocam start stopu bende bulamadım T7promax benim aracım.

Aktif güvenlik sistemleri ise malesef her kontak açışta sıfırlanıyor kalıcı kapatma mümkün değil. Belki yazılımla falan servis kapatabilir onlarda kapatırsa tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gepe kullanıcısına yanıt

Kılavuzda yazmıyor mu?

Ekranın en solundaki dokunmatik düğmelerden kapatılıyor veya açılıyor.

Bende pro max aldım.Start stop u multimedya ekranı yukardan aşağı doğru indirince kısayol menusü gibi bir menu açılıyor oradan kapanıyor.Ama her çalışmada yeniden aktif oluyor.

Sürüş modu

Start-stop

Sürüş asistanları

malesef ayarladığınız gibi kalmıyor.Çık can sıkııcı.

• nebulabado N kullanıcısına yanıt

Pro max larda oraya sistem sesini aç kapa ve panel aydınlarmalarının ışık şidedetini aç kapa koymuşlar.Pro larda farklı Pro max larda farklı.

• okanbagiscan kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığım tiggo 7 luxury pakette en sevdiğim özellik, start stop un ömürlük tek tuşla kapatılması. Her çalıştırdığımda butona basmaktan yorulmuştum vw de

• renkly1i R kullanıcısına yanıt

Onu düşünen mühendisin canını sevim ya  

• S.Gorduk S kullanıcısına yanıt

Hocam Peugeot 3008 de 1.6 180 bg vardı artık 1.2 130 bg var kullanıcılara sorsan hissedilmiyor diyorlar da kimse yoğurdum ekşi demez misali hissetmemek mümkün olabilir mi ...

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hayatımda aldığım hiçbir üründe kılavuza bakmışlığım yok hocam benim eksikliğim malesef, hep kurcalayarak bulurum. Onu bulamadım henüz çok kurcalama şansım olmadı.

Tekrar teşekkür ederim. Bence de uzun basılı tutunca olmalı. Servise tekrar danişacağim.

• Arkadaşlar herkese selamalar 3 ayı aşkın süredir 7 pro kullanıyorum atlas lastiklerle kış görmedim biraz kafamda soru işaretleri var. Bu lastikler özellikle yağışlı havalarda çok sıkıntı çıkartıyormu frenleme, kızaklama vs gibi aşırı kötü değilse 3-4 sene idare etmek istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Multe kullanıcısına yanıt

Valla benim Omoda 5'te de giti marka lastik var 7 aydır kullanıyorum fena değiller ama yüksek hızlarda pek güven vermiyor. Boş bir yerde deneyin isterseniz yeri lastikleri ıslatıp ani fren yapın... Kışın karlı buzlu yerlerde olma durumunuz varsa zaten kışlık lastik şart ama Akdeniz iklimi olan bir yerdeyseniz sadece yağmur görecekseniz bence idare eder...

Şehir istanbul belirtmeyi unutmuşum

• Multe kullanıcısına yanıt

İstanbul yediyepe 😅 sıkıntı olabilir... Geçen sene kış pek olmadı ama bu sene olursa kış lastiği baya lazım olur orada imkan varsa bir takım orta halli kış lastiği alın yazın Atlasları kullanırsınız.

• okanbagiscan kullanıcısına yanıt
    Prolarda kapalı kalıyorda maxlarda o özelliği kaldırmışlar. Diğer araçlar gibi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.