Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (435. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: admdr
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.718
Cevap
351
Favori
654.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

varsa ben niye hic duymadim CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ bir yakinimda tuscon var öndeki araca yaklasinca illa ki ötüyor.bir ayari mi var,illa ki bodoslama yaklasinca mi ötecek.

onceki aracim ix35 ti onunden arkasindan yaya da gecse uyarirdi.bunda da ötüyor ama ben mi duymuyorum acaba yaw CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 3 Kasım 2024; 23:24:5 >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt

fren bile yapıyor  

• br251 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj çalışıyor hocam 10 senelik tel yardıma ulaştı müzikle ilgili detayı da çözdüm bide bu hız göstergesi ekranı alternatif olması için gerekli düğme hangisiydi ?
  • Arkadaşlar merhaba, Apple CarPlay’e basınca ekran simsiyah kalıyor. Müzik ve ses var ancak ekran yok. Yardımcı olabilir misiniz ?

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

• Emekkk kullanıcısına yanıt

onu biliyorum,ben acil fren desteğinden bahsetmiyorum.

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Hangi ekranı sordunuz onu anlamadım bende omoda var.

• Arkadaşlar 15bin bakımı için Kocaeli Kaya'yımı? tercih edersiniz yoksa Bursa Gönye yimi? İkiside aynı uzaklıkta.
  • renkly1i R kullanıcısına yanıt
    Hocam Chery kullanıcısı değilim ama bursa gönye inallarla ortak. Servis işini inallar yapıyor. Citroën honda hyundai kia gibi birçok marka var, çok eski bir firma. Genel olarak iyi iş yaparlar.
  • İyi geceler arkadaşlar. Tiggo 7 pro luxury araç kullanıyorum. Bozuk yollarda aracın arka tarafında ciddi bir tıkırtı sesi geliyor. Acaba sizde de böyle bir durum var mı. Veya bu konu ile ilgili olarak bilgisi olan arkadaş var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_00 -- 5 Kasım 2024; 1:2:15 >
  • emir_00 E kullanıcısına yanıt

Aynı problemi tiggo 8’de yaşoyorum. Tam çözemedim ama sanırım arka koltuk sırtlığı sallanıp yapıyor.

Bagaj kilidi ya da arka koltuğun oturduğu mekanizma. Bunlara birer tur bez bant sararsanız ses yapmaz.

Bende ses hiç yok. Ama ben pandizotu ilk aldığım gün söküp depoya kaldırdım, acaba pandizot ses yapıyor olabilir mi
  • Pandizotu çıkardım taktım denedim, koltukları en arkada en önde denedim, koltuk sırtlıklarını dik ve yatık denedim, 3. Sıra emniyet kemerlerini sabitledim serbest bıraktım denedim hepsinde de aynı ses geliyor. :)
  • Arkadaşlar merhaba, 2020 model c5 aircross kullanıyorum. Şimdi aracı yenilemeyi düşünüyorum. 2024 C5 aircross ile tiggo 8 pro max arasında kaldım. Chery kullanıcıları olarak yorumunuz nedir yardımcı olabilir misiniz?
  • hgguner H kullanıcısına yanıt
    Alacağın c5 dizel mi? Eğer değilse kesinlikle t8 pro derim. Dizel c5 benim de aklıma karıştırır ama sırf psanın abidik gubidik sorunları ile uğraşmamak için uzak dururdum. Adamlar sıfır araçlarının bile arkasında durmuyor.
    Arkada değil o eminim. Sunrooftan geliyor. Eğer illa arkada diyosan kapı içindeki demirlere kumaş bantlardan dola 2 tur öyle dene.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Evet dizel. Bende ki de dizel zaten. Aslında araçtan çok memnunum. Konfor donanım olarak güzel. Ama tiggo 8 gerçekten çok premium duruyor. Ve özellikleri çok güzel. Ama işte yakıt neredeyse 2 katına çıkar. Bir de kronik sorun, arıza vb var mıdır diye çekiniyorum açıkçası

Bende uzun bir süre sesin arka taraflardan geldigini zannettim.Ama sanruf açık giderken hiç ses olmadığını anlayınca servisin yolunu tuttum.halledip verdiler sağolsunlar ses falan kalmadı.Sizde bir bakın sanruf tam açık iken ses kesiliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmawi83 -- 5 Kasım 2024; 16:11:58 >
  • FİYATLAR GÜNCELLENİYOR....
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Sunrooftan gelen sesi silikon spreyle çözmüştüm, onu biliyorum. O ses bir daha gelmedi. Bu hem daha arkadan geliyor hem de sunrooftan gelen sesten daha tok ve farklı bir ses.

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.