< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (438. sayfa)
-
-
frenler daha iyi olur rodajdan sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün ugradim servise lastik basinc uyarisi sonmeyince.yazilim guncelleme diye birsey henuz yok.halâ aracin her calistirmada hangi modda olacagini secemiyorum mesela.kendi fikrim yeterince geri dönüş toplayip sonra guncelleme ile bazi yazilimsal eksiklikler giderilecek.şu an için hayati önemde bir kusur yok araclarda.
900 km deyim yarın tekrar yaklaşık 800 km lik uzun yolculuğa çıkıcam 300 km sora da 120 km hıza çıkıcam ve sport modu kullanıcam kitaba uyumlu hareket etmeye çalışıyorum frenler daha iyi gibi geldi dozlaması biraz fazla yapmak gerek yinede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spor modda ayrı dünya bu arabalar 183 luk için bahsediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 11 Kasım 2024; 21:30:38 >
Yok benimki 145 lik bakalım yarın nasılmış göreceğim :)
Olsun onada yazılım yapıyorlar
İlk defa otomatik kullanıyorum hep nası sürücem diye korku vardı kolay adapte oldum aracı çok sevdim donanım dolu dolu maşallah yinede bi alt donanımı olsaydı cam tavan elektrikli koltuk olmayan tercih ederdim çok büyük gelmişti nası kullanılcak diyordum zamanla alışıyomuş insan fazla vesvese yapmışım yakın zamanda bi uzun yolculuk daha yapıp 5000 e getirip bakıma götürmem lzm
TV gibi bu araba işi ben 55 inç aldım ooo çok büyük diyordum sonra 75 e geçince insanın gözü çabuk alışıyor
İnşallah sorunda çıkarmazda hem mutlu oluruz hemde milletin çin arabası algısı bitmiş olur Nissana gittiğimde bunun şanzımanı çok methetti bana o yüzden çift kavrama aldım yoksa cvt alcktım ya Honda ya reno
Şanzıman çok pürüzsüz ıslak kavrama olmasından ötürü Hyundai kia grubundaki şanzıman ısınmasıda yaşanmıyor
aa bu ıslak kavrama mı dsg kuru diye hep korkarak almamıştım süpermiş bu bilmiyordum ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webster21 -- 11 Kasım 2024; 23:46:21 >
Aynen buradada yazmışlar
https://tehad.org/2023/01/24/3-yeni-chery-ilk-test-suruslerini-yapti/
Arkadaşlar selam. Ben de yarın Chery Tiggo 7 Pro Max almayı düşünüyorum engelli indirimi ile. Burada çok güzel muhabbetler dönmüş, öncelikle fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Ancak genel olarak Tiggo 8 Pro hakkında konuşulmuş. yeni tiggo 7 pro max hakkında pek bilgi göremedim gibi. Acaba bu aracı alan arkadaşlar var mı? Memnunlar mı? Boyaların birkaç ay içerisinde döküldüğü arabanın bazı yerlerde paslandığı falan söyleniyor da, ne kadar doğru emin olamadım. Bir de alırken seramik kaplama ve kaputa PPF de yaptıracağım aldığım bayiden. Bunlar sizce paslanma gibi durumların önüne geçer mi?
Ama tabii dediğim gibi asıl merak ettiğim bu aracı alan arkadaşların şimdiye kadar yaşadığı deneyim ve almaya değer mi?
-
Selamlar ,
T7 Pro Max için de çok konuşuldu denk gelmemişsinizdir. Ancak bu konunun neredeyse tamamı eski kasa olan Pro versiyonunu kullanıyor benim gibi. 100 kişi kullanıyor memnun olmayan kişi sayısı 3-5 'i geçeceğiini sanmıyorum.
Boyalar dökülüyor,araba paslanıyor gibi ucuz,modası geçmiş iftiralara kulak asmanızı önermem.
Seramik kaplama ve PPF'i kesinlikle bayiden yaptırmanızı önermem,en dandik malzemeyi kullanıyorlar. Fiyat olarak avantajlı gelebilir lakin dediğim gibi kullandıkları ürün kimse önermiyor. Ayrıca Paslanmayla vs alakası yok bu ürünlerin, sadece aracını basit çizme, taş çarpmasından vs korur. Ki zaten paslanma gibi bir durum yok araçta :)
-
Güncelleme işi biraz karmaşık aslında yeni versiyonlar var ama bizde yok mesela şuan ispanyada Omoda 5'e 03.09.09 yüklemeye başlamışlar... Tabi sürümün yükselmesi tek başına birşey değil önemli olan eksikliklerin düzgünce giderilmesi.
Sürüş modu hafızasını bence menüden bilerek kaldırmışlar geri koyacaklarını sanmam. Yeni modellerde şerit takip start stop gibi özelliklerin sabit kapatılamadığı her çalıştırmada yeniden aktif hale geldiği söyleniyor bilinçli yapıyorlar yani...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Diğer seçenek arabalara bakın binin sonra chery'e binin %90 chery alasınız gelir. 😅
Pastı boya dökülmesiydi olan var mıdır vardır illaki de bunlar münferit şeyler Facebook ta bir kişi bunu paylaşıyor sonra diğer tüm Facebook grupları aynı gönderiyi döndürüp döndürüp koyuyor sanıyorsun herkesin başına gelmiş...
İşçilik kusurları her arabada oluyor maalesef ben neler neler farkediyorum baktığım her araçta da sahibinin morali bozulmasın diye seslenmiyorum. 😬😬
780 km uzun yol ortalamam 7.4 olarak gerçekleşti 1600 km ye ulaştı 1000 km den sonra Max 146 km ye kadar çıktım spor modda hızlanmalar fena değildi tabiki 3 kişi + bagaj nerdeyse 2000 kg olduğumuzu düşününce memnun etti güzel araçmış
Çok teşekkürler cevabınız için. Benim alacağım bayii taşeron bir firmaya yaptırdıklarını ve halihazırda Tesla ile de çalıştıklarını ve kaliteli yaptırdıklarını söyledi. Uzun süredir çalıştıklarını ve memnun olduklarını, zaten garanti de verdiklerini belirtince kötü değildir diye düşündüm.
Dediğiniz gibi bir sürü araç inceledim, inanın hiçbiri Chery kadar hoşuma gitmedi. Bu fiyata şu aracın 10'da 1'i özelliği olmayan rezil ve 2024'e yakışmayacak araç veriyorlar resmen.
Ayrıca @br251 size de cevabınız için teşekkür ediyorum. Doğru söylüyorsunuz, sorunsuz bir tanesinin denk gelmesini ummaktan başka yapacak bir şey yok sanırım.
Bu arada birçok Chery bayiisi ücretsiz veriyor bu PPF, Seramik ve film hizmetini. Ama nedense bu bayii bir türlü yapmıyor onu, gerçekten de daha kaliteli olabilir mi acaba diğer ücretsiz veriyoruz diyenlere göre?
-
Abiler selam , geçtiğimiz ay katıldığım etkinlik ile Çin’e , wuhu’ya Chery fabrika ziyaretine gittik . Tiggo4, tiggo 9 ve yeni düz tiggo modellerini inceledik ve test ettik. Bize gelir mi bilmem ama tiggo 4’ü ben çok beğendim . Yeni 1.5 motor ve 6 ileri şanzjman ile kombine etmişler .
Tiggo 9 bana gereksiz bir model olarak geldi ama güzel . Yeni tiggo 8 baya iyiydi. Jaecolardaki düğmeli kapı açmaya geçmişler .
Gerçek zamanlı çarpışma testi de oldu , çinliler işlerini iyi yapıyorlar .
Velhasıl kelam bu hafta da bayileri gezdim , malum aracımın kredi borçu bitmek üzere bende kaşınıyorum illa borca gireyim diye , dolu arabadan sonra Avrupa ve Kore araçları bana çok boş geldi . 2025 de gelecek olan tiggo 8 modelini bekleyeceğim . 2. Çeyrekte diye tahmin ediliyormuş , merak ettiğiniz varsa gördüğüm bilgim kadar yanıtlarım . Bizzat ceo ve patron ile tanıştık , Türk kafilesine özel bir ilgi gösterdiler .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X