< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 9 Aralık 2024; 18:29:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (453. sayfa)

-
-
Chery geçen ekim ayında beklediğinden çok daha az bir satış adedi yapınca, apar topar Tiggo 7 Pro Max'lerde oldukça iyi bir indirime gitti ve hatta giriş modelini engelli indirimine bile soktu yeniden. Ve kasım ayı oldukça iyi geçti. Tabii bir de BYD balonu var. BYD harika fiyat açıklayacak herkes ona yönelecek beklentisi ile de böyle bir şey yapıldı. O da patlayınca, herkes tekrar Chery'ye yöneldi. Marka geçen ay iyi Tiggo 7 Pro Max sattı. Etrafımda tanıdığım iki isim bile almış mesela, sürpriz oldu bana hiç beklemezdim onların Chery'ye bulaşmasını.
Haliyle bu ay stokları da erittiği için ahım şahım bir indirim oranına ihtiyaç duymadı. Sadece Tiggo 8 Pro Max'in üst paketi ellerinde bolca mevcut herhalde ki ona da iyi bir indirim yapıp kritik eşik olan 2 milyonun altında bir fiyatla konumlandırdılar. Herhalde bu ay da o iyi gider.
-
Yılbaşı sonrası ÖTV muafa giriyor hepsi , şimdiden kapora almaya başlamış bayiler . Marta kadar yine iyi gider t8 satışları .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tiggo 9 satışa başladı mı bilmiyorum ama bizzat test sürüşü yaptım Çin’de . Tiggo 8 daha iyi geldi bana , 9 çok yatıyor ve 5 koltukluydu Benim test ettiğim. Tabi yılbaşı sonrası yeni Tiggo 8 gelecek demişlerdi , pro max kalkacak direkt Tiggo 8 olacak model ismi .
Çok oynuyorlar modellerle.
O dönemde de 2025 arabaları gelecek diye çoğu üst modeli bekler diye düşünüyorum. Yani ben olsam öyle yapardım en azından. O düşünceyle de ne verebilirsek diyor olabilirler. Çünkü yeni getirecekleri tüm araçların da ÖTV muafiyetine gireceği kesin gibi duruyor. Hele ki şu imzalar atılır ve %40'lık ek vergi dilimi de kalkarsa.
-
Mersin Gürsoy’dan bakım için fiyat istedim bugün. 9bin diyorlar. Adana’dan da fiyat alayım dediğimde personel bana fiyatlarının aynı olduğunu söyledi. Bu uygulamayı doğru bulmuyorum. Rekabetin önüne geçiyor. Ayrıca beklentim çok mu yüksek bilmiyorum ama başka müşteri olmadığı halde personel buyurun oturun bile demedi. Oturmaya çok meraklı olduğumdan değil ama biraz daha nezaket beklemek yanlış mı bilemiyorum. İlk defa otomobil sahibi olmuyoruz sonuçta. Diğer markaların servislerinde hiç böyle bir tutumla karşılaşmamıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
Bayiden PPF kaplama yaptırmak mantıklı mıdır sizce?
Ön 3 parça için 20000 TL istediler.
-
İyice sapııtı işler telefondan beter oldu hee. Chery bu işlerde çok hata yapıyor.
8 yazacağıma 9 yazmışım düzelttim. 😅 1300 1400 civarına chery yok artık malum 1600 1700 den başlıyor. İnsanlara 300 350 kredi vereceksin ki insanlar chery araç alsın diğer firmalarda da böyle nedense bu ay güzel seçenek göremedim.
Var birşeyler dediğiniz gibi olabilir stoklar eridiyse umurlarında değildir.
Markası ne diye sorun bilindik birşey olduğunu sanmam bence yaptırmayın dışarıda llumar.. Vb. gibi bilinen birşey yaptırın imkan varsa.
Facebokta çok çeşitli fiyatlar alan var 5-7 arası çok gördüm paylaşım. Sorun yakın başka bayilere. Tabiki para ile iş yaptırdığınız birisinden nezaket beklemek hakkınız çok şey beklemiyorsunuz bence.
YouTube da yeni bi video izledim t8 pro Max i tanıtan araç çok beğenilmiş iyi yorumlar orda da frenden bahsediyor Chery nin problemi diye demekki daha önceki modellerde de varmış 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En azından Tiggo Omoda gibi isimler sabit şimdilk, sonu değişiyor.. Bir sene Laguna, bir sene Latitude, bir sene Talisman olursa daha fena. :)
-
Full elektrikli için konuşursak Piyasada güvenilecek ( Marka ve Bilinirlik olarak ) Tesla ve Byd var.
Daha sonra Yerli marka olarak Togg geliyor.
Sanırım kendilerini Yerli ve Milli araç ile yakın fiyatlamışlar.
Yani burda asıl sormamız gereken Yerli araç neden bu kadar pahalı ( Ötv yok, Nakliye yok, Bayi Yok ve Yerli )
Hybrid Model için konursak ise bence Ylbaşı sonrasına göre fiyatlanmış.
,İnsanlar bugünün şartlarında nasıl 1 Milyon, 1200 Milyona Suv beklediler anlayamadım açıkcası.
Togg Düşük Menzil : 1430 Milyon TL
Byd Atto3 : 1490 Milyon TL
-
Gençler arkadan hızlı biri yaklaşınca yanan 4lü flaşör ayarını nerden kapatıyorduk? Ben kapatıyorum yine yanıyor anlamadım
-
T8 promax üst donanım olan arkadaşlar R ye alınca yan aynaların inmesini ayarlayan oldu mu acaba ? Sanıyorum altdonanımda bu özellik mevcut değil 😔
Vites R'deyken aynaları ayarlayıp D'ye alınca sonra tekrar R ye alınca aşağı iniyormuş sanırım. Böyle birşey denmişti, tam hatırlayamadım.
-
Üst donanımda ekran ayarlarında dikiz aynası kısmında ekstra ilave bilgiler var bendeki altdonanım orda yok maalesef o yüzden sordum kullanan var mı diye ama yok sanırım
T7 pro max exceptional'da var. Bu şekilde ayna ayarlarının geri viteste farklı olmasını sağlayabiliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X