Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (455. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: webster21
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.755
Cevap
369
Favori
723.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genelde şoför kapısı zor kapanıyor diğerlerine göre. Bunda diğer 3 kapının kapalı olmasının da etkisi var, araç içindeki basınç sol arka çamurluktaki hava tahliye kanalından çıkamıyor o yüzden kapıyı geri itiyor. Diğer kapı açıkken kapatırsanız direkt kapanır.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Onu da denedim. Aracın içindeki basıncın engel olmaması için hem cam açıkken hem de kapı açıkken denedim.

• Merhaba arkadaşlar bayilerden fiyat alan oldu mu?

• xkeshin X kullanıcısına yanıt
    Benim şoför kapisida böyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • insane1907 kullanıcısına yanıt

Bende T7 avangarde var silecek suyu uyarısı var geçen su bittiğinde uyarı verdi

• Triptofan kullanıcısına yanıt

T7 avangarde var bende 4 lt alıyor

• br251 kullanıcısına yanıt
    Start stop u tek tuşla ömürlük kapanabildiği için almıştım bu aracı aslında, Volkswagen de canımdan bezmiştim artık, start stop kapatmaktan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakib Y kullanıcısına yanıt
    T8 exceptional 1960 intelligent 1833 / T7 exceptional 1989 intelligent 1598

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

Torpido aydınlatma eskilerin hiçbirinde yok omoda proda koymuşlar. Ben mini şarjlı dokunmatik Led koydum hem torpidoya hem kolçağa.

Multimedya ekranında eksiklik çok Radyo ve multimedya ekranı görseli zayıf usb deki parçaları gruplara ayırma sanatçı ya göre sıralama çalma listesi yapma yok. Bunlar hep iletildi chery ye geliştirmeye devam ediyoruz yapacağız diyorlar 🤷🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkly1i R kullanıcısına yanıt

Start stop acayip gereksiz birşey tasarruf yaptırdığı yok kullananda yok ilk zamanlar insanlar çok heves ediyordu şimdi herkes nefret ediyor. Güncellemeler ile avrupaya uyduruyor chery araçları tek tuşla kapat bir daha hiç açılmasından her defasında kapatmaya evrilecek😔

Ben böyle yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 7 PM de teknik özellikler kısmında Elektrikli, Isıtmalı ve Otomatik Katlanır Yan Aynalar yazıyor. Ben bu yan ayna ısıtmayı nasıl aktif ettiğimizi bulamadım?

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Arka cam rezistansına basınca yan aynalarda ısınır. Ayrı bir tuşu yok. Hemen hemen her araçta bu şekildedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam evet çok mantıklı :) teşekkür ederim

gelistirmekten anladiklari yeni modellerde uygulamak.bizim bu araclara guncelleme diye birsey olacagini sanmiyorum,çok sallamiyorlar gibi.CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Güzel olmuş benimkide böyle.. Aslında yenilerde kullanılan aydınlatmayı yedek parça olarak temin edip tesisat çekipte yapılabilir ama bunlarda iş görüyor. 👍🏻

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

Benim omoda da 03.09.03 sürüm var şubat sonu teslim aldığımda. 02 yüklüydü yaz başı serviste güncellediler prolar gelmeden önce teslim alanlarda 03.09.05 yüklü galiba. Şuan ispanyada 03.09.07 yüklüyormuş servisler yeni alanlarda 03.09.09 olduğundan bahsediliyor.

Numaranın ileri gitmesinde ziyade şikayetleri ne derece çözüyorlar o önemli. Bizde daha ses seda yok.

Aslında telefonlarda ki gibi olmalı yeni sürüm gelince neleri değiştirdi hangi hatalar giderildi bir liste yayınlamalılar ama araç üreticilerinde böyle bir gelenek yok sanırım. 🤷🏻‍♂️

Oda mantıklı eskiden clio touch paketlerde kablo çekili olurdu ışık olmazdı bunda kablo yoktur büyük ihtimalle prolardaki gibi ışık takılsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Tesisat hazır değildir ama azmin elinden kurtulmaz onuda çekerizde 😀 şimdilik böyle olsun😬

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.