Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (456. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.235
Cevap
362
Favori
685.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pilli sanırım. pili bitince naapılacak

• şapkaa Ş kullanıcısına yanıt

Şarjlı ürün takalı 8 ay oluyor daha ilk şarjı ile duruyor. Sürekli lazım olmadığı için. Bunlar dokunmatik ben ikili almıştım birinide kolçak içine taktım. Biraz araştırın daha uygun olanında vardır belki fiyat olarak. hareket sensörlü olanlarda var ama onlar büyük ebatlı onun için tercih etmedim.

https://m.n11.com/urun/dokunmatik-sensorlu-6-led-lamba-usb-sarjli-beyaz-isik-miknatisli-35266564?magaza=bronet&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI3NmIo_apigMVMEBBAh3oVg8NEAQYAiABEgLTxfD_BwE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim ki sensörlü type c şarj oluyor 4 ay gidiyor

• Gençler bunun başka bir yerde ayarı dahamı var? Siz nerden kapatıyorsunuz?

• aliass kullanıcısına yanıt

kapatıp da naapcan kardeş. adam ille de yakıcam diye iyice sokulup da çarpsa daha mı iyi.. bırak yaktırsın sonra da çektirip gitsin. ben kapatmıyorum

Arabalar arasında hızlı geçen motorlara da ötüyor can sıkıyor. Yoğun trafikde dur kalklar da anca arkadan araba yanaşabilir bana o zamançok ötüyor.Can sıkıcı durum. YOksa akan bi trafikde kimse yaklaşamaz bile :)

• aliass kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan kapatabiliyorsun neyseki her startta sıfırlanmıyor kapalı kalıyor. Sürücüye sesli uyarı verdiği için kapattım bende dikkat dağıtıyor ama cidden bazı geri zekalı insanlar bu chery lere arkadan yaklaşıp yakmaya çalışıyor anlamak mümkün değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • renkly1i R kullanıcısına yanıt

T7 avangarde var bende aldığım start stop ömürlük kapanıyor

aracı aldığımız gün kapattım bi daha da hiç dokunmadım o yönden çok memnunumCHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

• omr10 kullanıcısına yanıt
    Sanırım araca yeni güncelleme atarlarsa bu olay iptal oluyor her çalıştırmada kapatmak gerekecek

• br251 kullanıcısına yanıt

Bu linkteki ürünü satın aldım. Bugün geldi, harika bir aydınlatması var. Dokunmatik çok hassas. Benim comfort donanımda arkada ışık olmadığından eşim çok zorlanıyor. Bakalım arkaya müsait bir yere tavana yapıştıracağım.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Aydınlatması çok güzel dediğiniz gibi. Tavana yapabilirsiniz yada kapı içine bir yere de yapıştırılabilir. (plastik aksama)

• Beyler 7PM var bende normal mod da kullanıyorum 100 un üzerine çıkınca direksiyonu ciddi şekilde sertleştiriyor. Yani sport modda yapsa anlarım ama normal modda direksiyonu sertlestirmesi hiç hoşuma gitmiyor. Eco modda aynı şekilde sertleşiyor direksiyon. Yani 120-130 la giderken sürekli iki elle tutmak gerekiyor.

Yabancı bir kaç videoda tiggo 7 ayar menüsünde direksiyon sertliği ayarlama var bizde yok bu duruma servis müdahale edebiliyor mu yada başka ne yapılabilir?

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

Valla bu yenilerin menüde ne var ne yok bilmiyorum ama bizim Omoda 5'te (pro değil) menüde direksiyon sertliği ayarı var konfor ve sport şeklinde istersen sürüş moduna göre otomatik ayarla seçeneğide var. Eğer menüde sizde böyle bir ayar yoksa yapılabilecek birşey yok. Genelde araçların direksiyonunu yüksek hızda sertleşecek şekilde ayarlıyor üreticiler ama gsrip birşey var mı sizinkinde kullanıp bakmadan birşey demek zor.

Hadi ya evet istediğim oydu aslında ama bu yenilerin menüsünde böyle bir şey bulamadım zaten hepi topu bir kaç seçenek var ayarlarda.
    Bi servise gidip sorayım öncekinde olan şeyi neden kaldırmışlar acaba ya da ben mi bulamadım belki öyledir.

Sizin aracın kılavuzunda 130.sayfada yazıyor ayarı var diye menüye iyice bakın bence.

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

Hocam her araçta hıza göre direksiyon sertleşir zaten. Yüksek hızda sert olması daha güvenli değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam çok sağol yarın sabah ilk işim buna bakmak olacak teşekkür ederim

Edit: meraktan gidip baktım ama maalesef ayar kısmında direksiyonla ilgili bir şey yok zaten kitapçık kısmında da bu durum opsiyon gibi bir şey söylemiş galiba çok saçma bir durum.
    CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 18 Aralık 2024; 22:47:59 >

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Hocam 140-160 filan hızlarda evet daha güvenlidir ama ben 110-115 hızlarda yolculuk yapıyorum yol zaten genelde boş direksiyonda sert olunca yoruyor bunu secebilmek iyi olurdu ama sanırım yeni araçlara böyle bir şey koymamışlar. Benim araç orta paket intelligent acaba üst pakete mi koymuşlar bilemedim

• CHERY KULLANICILAR KULÜBÜLane Huntersyoutube
    BU FİYATA BÖYLE SUV OLUR MU⁉️ Chery Tiggo 8 Pro (FİYAT DAHA DA DÜŞEBİLİR)❗️ Hepinize selamlar sevgili dostlar, bu videoda Chery Tiggo 8 Pro'nun standart modelini inceliyoruz. SUV segmentinde fark yaratan bu model, hem tasarımı hem de teknolojisiyle büyük beğeni topluyor. Geniş iç hacmi, modern donanımları ve yüksek konforuyla dikkat çeken Tiggo 8 Pro, standart versiyonuyla pek çok ihtiyacı karşılarken, Max versiyonuyla ise üst düzey performans ve lüksü bir arada sunuyor. Videoda iki modeli detaylıca karşılaştırıyor, dış ve iç tasarımlarına göz atıyor, motor seçenekleri ve teknik özelliklerini değerlendiriyoruz. Chery Tiggo 8 Pro ve Tiggo 8 Pro Max arasındaki farklar neler? Hangisi sizin için daha uygun? Tüm bu soruların cevabı videomuzda! Videoyu beğendiyseniz beğeni butonuna ve abone ol butonuna tıklamayı unutmayın. Kanalımıza Abone Ol: https://goo.gl/5oUxQs İnstagramda bizi Takip Et : https://instagram.com/lanehunters?igshid=MzRlODBiNWFlZA== HALA İZLEMEDİYSENİZ; 500.000 TL'lik MODİFİYE ile ÇILGIN SONUÇ❗️TR'deki EN HIZLI CIVIC 1.5 VTEC RS ►https://youtu.be/wzLkt3jXF1w DÜNYA'nın EN HIZLI ÖN ÇEKERİ❗️| Honda Civic FL5 Type-R ►https://youtu.be/6bGpje7_Gqk
    https://www.youtube.com/watch?si=H1YUMkJAQGlyg8WF&v=0_LoXYEk-nA&feature=youtu.be

Ozaman 2 ihtimal var aracın full mü bilmiyorum ya full pakette var seninki full değilse ondan yok yada kitapçığın hazırlandığı zamanki versiyonda vardı güncelleme ile kaldırdılar😔

• 
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.