< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (462. sayfa)
-
-
Yokuşta dururken autohold kapalı olsa dahi bir kaç saniye tutuyor arabayı mesela ışıklarda durduk yokuş yukarı ayak frende yeşil yandı ayağı çekip gaza basana kadar araba duruyor yerinde arkaya kaçırma olayı yok. Tabi bu uzun süre olmaz gaza basmazsaniz araba bir süre sonra geri gitmeye başlar bu çift kavrama sanzimanlarda böyle. Autohold aktif olursa durdunuz ayağınız frene hafif basılı olduğunda arac durur frene tam başlarsanız autohold devreye girer artık ayağınızı frenden çekebilirsiniz siz gaza basana kadar araç olduğu yerde durur ileri geri yapmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzin TVyoutubeYeni Chery Tiggo 8 Pro Max 2025 | Neler Değişmiş?https://www.youtube.com/watch?si=lbc2ORH6xw6XJFgm&v=tyPmRA2cSWQ&feature=youtu.be
Tek el frenine güvenerek araç bırakılmaz. Fren boşalabilir ama şanzıman kilitli olunca araç hareket etmez.
Manuel araçta el freni çekince vites birde bırakılır. Aynı mantık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şanzımana yük binmesi şehir efsanesidir. Hiç gerek yok böyle şeylere. Ayak frende motor stop bitti gitti. El frenini çekip p ye atıyor zaten.
Araç hareket halinde bunun onlarca katı yüke maruz kalıyor.
benim sürekli autohold açık , kemeri çıkarınca autohold kendisi el frenini çekiyor sonra kapatıyorum p ye kendisi alıyor büyük rahatlık valla
-
Yine değiştirmişler makyajlamislar
1 senede 3 kere filan makyaj oluyor galiba
On konsol ve özellikle multimedya ekranı bayağı büyümüş.
Bu kadar çok tasarımı değişen başka marka var mıdır bilmiyorum :)
Güzellik görecelidir ama benim zevkim arabamın kıymetini biliyim çok çirkin olmuş bence bizim kasalar daha heybetli duruyo
bize ilk gelenler elde kalan makyaj sonrası son üretimlerdi.
sonra hızlıca makyaj geldi. bu sırada son versiyon yapıldı tabi. o da yeni geldi derken 4. jenerasyona geçmişler. 4. jenerasyon bence biraz bekler.
2 yıl sonra da 5. jenerasyon gelir gibime geliyor.
onu bunu boş verelim de fabrika ne oldu. o önemli...
-
bende surekli autohold aktif.kullaniyorum P ye gecince kolaylik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bana artık farketmez hocam zaten aracı kullanmak için aldım 7PM var 3000 kmyi yeni geçtim inşallah sorun çıkmazda en az 6-7 sene kullanmayı düşünüyorum araçtan memnunum ondan sonrası Allah büyük.
Bende aynı şekilde diğer aracım 20 yıllık asla da satmam gittiği yere kadar gidicek bi sıkıntı olmassa bu da aynı şekilde olucak araçtan baya memnunum daha önce de yazdığım gibi fren harici çok mutlu ediyo beni araç hem güzel hem donanımlı hem ağırlığa göre iyi gidiyo daha ne olsun.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 7000km de tiggo8 avangarde araç satın aldım.yaklaşık 4000 km yol yaptım.birçok değişik d ve e sınıfı araç kullanmış 20 yıllık ehliyeti olan biri olarak güzel araç yapmışlar diyebilirim.Çin markası olduğu için bu aracı küçümseyen kişilerin keşke Çini özellikle Shanghai görmelerini isterdim.3.5 4 milyonluk bir araçtan inip bu aracı kullanın yadırgamazsınız.
Olumsuz yönleri var tabiki,fabrika lastikleri hiç güven vermiyor(cooper marka)cam tavandan ses geliyor servis sprey sıkarak çözdü,arka sol cam açıkken tıkırtı var,sol ön tekerleğin orada davlumbaz plastiği kısa şanzıman gözüküyor şaşırdım buna.ön park sensörü yavaşlayınca otomatik devreye girmiyor(f10 larda öyleydi)aracın alt taban halısı çok kaliteli gelmedi.
Olumlu yönleri bence çok fazla, 5 yıl 150.000km garanti,yüksek teknoloji kullanılması,performansın çok iyi olması,malzeme kalitesi vs vs
Yakıt dizel b veya c segment araçla kıyaslarsanız yüksek kendi segmenti ile kıyaslarsanız normal.asıl güzel olanı arkadaşlar start stop özelliğini bir kere kapatıyorsunuz tekrar açana kadar kapalı kalıyor yani her arabaya bindiğinizde kapatma tuşuna basmaya gerek yok.sabahları ilk marşta araba ısınıyor ve daha sonra sürüşe hazır yazısını görmek ,ve servis planında 60,000kmde şanzıman yağı degişimi Chery arabasını koruyor,planlı eskitmeyi devreye almamış diğer üreticiler gibi.sürüş hissiyatı vs güzel konforlu tecrübeli kişiler zaten bu aracın iyi bir mühendislik ile çalışılmış araç olduğunu anlıyor belli yani diyecek birşey yok.kazasız sürüşler dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
kesinlikle çoğu üretici şanzıman yağına ömürlük diyor bunlar en azından takvime almış değişim zamanını, parasına göre kesinlikle çok memnunum ben araçtan, sizede hayırlı olsun tekrardan.
-
Arabayı kullanırken lastikleriniz gittikçe ısınacağı için basınç artacaktır. Değişken olması normal. Sabah soğuk bindiğinizde de düşük değer göreceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
Çin menşeili araçlara ek yüzde 10 daha vergi geldi.
Link?
2025 inanılmaz maceralar yaşayacağımız bir yıl olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X