Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (463. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: RK1980
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.432
Cevap
364
Favori
698.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resmi gazetenin bugünkü 3. Mükerrer sayısında 102 sayfalık düzenleme var. Yatırım teşvik belgesi almakta geç kaldı chery. 🤷🏻‍♂️(Belge alırsa vergiden muaf hala yazıyor o şekikde)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

bu hiç iyi olmadı satışlar ciddi düşecek. umarım firma işin sonunda çekilmez ülkeden aldık araçları da umarım elimizde patlamaz CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

• Sıfır araç fiyatını ne kadar etkiler bu artış? Şu an 1.8m istenen bir model ek ℅10ötv ile ne kadar olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

Ben tam tersinin gerçekleşeceği, CHERY'nin de BYD'nin Türkiye'ye yaptığı yatırım sebebiyle sağlanan teşviklerden faydalanmak amaçlı Türkiye'ye fabrika açmak gibi daha nitelikli yatırımlar yapacağı kanaatindeyim. Ayrıca yıl sonuna kadar CHERY almış olan bizlerin de yerinde ve zamanında bir yatırım yaptığımız kanaatindeyim. Zira CHERY ya kaçınılmaz bir fiyat artışına gidecek ya da bu vergi artışını yine göğüslemek yoluna gidecektir. Böyle satış rekoru kırdığı bir piyasayı bırakıp gitmesi hayatın olağan akışına aykırı geliyor.

Devlet, Türkiye'ye yatırım yapmakta biraz tembellik yapan bu Çin firmalarına bir şefkat tokadı attı diyebilirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karopapaz -- 1 Ocak 2025; 2:19:22 >
  • Sanırım Full versiyon Tiggo8 2090.000 ile 2200.000₺ arası olur.bayilik alan yatırım yapan firmalar tarafındanda bakmak lazım 3 ay sonra tekrar yüzde 10 gelir mi?nasıl olur?vs vs.Çinde faiz oranı ortalama ayda %0.20 civarlarında bu avantajı Chery bayilere bayilerde yeni araç alacaklara farklı şekilde yansıtır mı?bilemem bunuda bir köşeye not etmek gerekli.umarım Chery yakın zamanda fabrika kurar hem ülkemize yararı olur hemde Çin devleti ile aramız açılmaz.Çin dünyanın en büyük 2.ekonomik gücü dikkatli olmak gerekli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelen ek vergiden ziyade tüm markalar için geçerli olacak olan,faizlerin 2025 de yavaş yavaş düşürülmesine müteakip kur fiyatlarında meydana gelecek ciddi artışla bugunkü liste fiyatlarının mumla aranacağı günlere gireceğiz bence.Ulaşilamaz sıfır araba fiyatları bunu takiben ikinci el piyasaya olan talep artışı ve çip krizi dönemindekı aynı kısır döngü.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

ow yea

• Beyler saçma bir soru olacak ama :)
    7PM intelligent paket var bende üst pakette olup bendekinde olmayan tek aradığım özellik kararan iç ayna önceki aracımda da olduğu için şu an olmaması çok can sıkıyor acaba sadece ayna değişimi serviste yapılabilir mi? Böyle bir şey deneyen var mı acaba yani üst paketteki aynadan parasını versek takmaz mi servis?

Aynanın altındaki çentiği kendinize doğru çekerseniz ayna kararır. Otomatik mi olsun istiyorsunuz illa ki?

• murashka M kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle evet ama centigi açınca özellikle şehir içi kullanımda etraf aydınlık olduğunda arac içini yansıtıyor bozuluyor karanlık olunca düzeliyor o yüzden güzel değil çalışması. Kendiliğinden kararan olunca çok rahat oluyor
    Aslında sorun trafikte kafasına göre projektör ampulü taktiran salak insanlar.

• CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ arkadaşlar arabayı teslim aldıktan sonra egzozdan bu şekilde tahminimce buhar, duman değil sanki çıkıyor. Bugün akşam da yine çıktığını gördüm. Görüntüde henüz araç 12 km'deydi. Şu an 730 km'de. Sorun var mı? Normal midir? Servise göstermeli miyim?

Soğuk havalarda benzinli araçlar bu şekilde buhar çıkartır. O duman değil, buhar.

Normal hocam bu hava soğuk.
    Şu shorts un son kısmını izleyin :)

Erdal Gülümyoutube
    BMW XM TÜRKİYE’DE İLK DEFA #bmw #bmwxm
    https://www.youtube.com/shorts/ldBCrESE-AM?si=0efnTybX3mYdAQR4

Teşekkürler.

• __ysn__ kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü mü hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5.056 tl ilk 6 ay ziraat 4 e bölüyor.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

MTV için acele etmeyin. 5-10 gün sonra başka bankalar hem taksit hem de puan kampanyası yapabilir. İş bankası veya Yapıkredi emin değilim, yapmıştı geçen Temmuz'da hem taksit hem de puan kampanyası.

• echonia kullanıcısına yanıt

İşcepten ödedim ben 3 taksit yapıyor.

• 2. Uzun yol deneyimimi yaşadım 2 gün sonrada geri dönüş 700 km ye yakın yol yaptım ortalama 7.8 yaptı tüketim bu arada anlık yakıt tüketimi olmamasından yakınıyoduk menzil sürekli bi aşağı bi yukarı gitti bi nevi anlık yakıt tüketimi yerine geçer diye düşünüyorum.

• Benzin TVyoutube
    Chery Pikap Kaç Para Olmalı? #chery #pikap #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/pcakkQUfFzI?si=8glc8Yk6jes24iS_

• 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.