Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (465. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.436
Cevap
365
Favori
698.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı araçtan var bende de evet selektör biraz geç algılıyor ufak bir süre basılı tutmak gerekiyor canımı sıkıyor ama takmamaya çalışıyorum bunları not aldım 5000 bakımında servise soracağım ama servisin birşey yapabileceğini de sanmıyorum

Radyo olayı da zaten ayrı bir şey doğru düzgün isim yazmıyor ismi olan radyo açıkken ana ekranda veya gösterge kısmında radyonun adını değil frekansı yazıyor favori kısmı düzgün çalışmıyor vs vs

Genel olarak aracın kendisinden memnunum ama ekranlarda yazılım tamamen berbat ve gerçekten çin işi hissettiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mohrdor kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam süper tercih sinyal değiştirdiğimde ses bazen bi kaç sn sora geliyo gibi hissediyorum bende 2000 km kaldı 5000 km bakıma orda gerek bilmediğim gerekse beğenmediğim 7 madde çıkardım onları sölicem feedback leri yapalım ki pro yu nası daha iyi hale getirdiler bu sorunları da çözerler.

• Size katılıyorum hocam. Bende arabadan genel olarak oldukça memnunum. Gözüme çarpan iki kusur haricinde diğerleri benim için rahatsız edici değil.

Örneğin Android auto da radyoya geçmek seyir esnasında problem. Ama onun çözümünü Android Auto ekranına online radyo ekleyrek çözdüm.

Başka partik bilgi edinirsem burada paylaşırım. Youtube yi AA da görüntüleyebiliyorum harici apk ile mesela ama forum kurallarına uyar mı bilmediğim için bu bilgiyi paylaşmadım.

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Önce sizin bakımda problemleri belirtelim. İşe yararsa benim bakımda (şuan 5.5 ay 4700km sonra) biriktirir iletiriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohrdor -- 7 Ocak 2025; 18:12:38 >
  • Ocak ayında gelecek güncelleme Avangrade paketlere olacak diyorlar.Ekran donmasınla ilgili.Genel olmayacak sanırım.

• okanbagiscan kullanıcısına yanıt

O güncelleme gelmiş. Dün yaptıranlar vardı.

• Hangi araca yapmışlar.

• mohrdor kullanıcısına yanıt
    Hocam bu AA her aracı çalıştırdığımda otomatik başlıyor bunu iptal etmeyi bulabildin mi? Yani ben ekrandan AA ya basmadan başlamasın gibi

• Telefondan android auto uygulaması içinden Uygulama bildirimlerinden falan başlatma seçenekleri denenbilir.Otomatik bağlanmaması için

t8 avantgarde

• Ufak bir istatistik bırakayım buraya. 2023-2024 yıllarına ait toplam veriler bunlar.

Toplam satılan Chery sayısı : 97.637

Sarı sitedeki ilan sayısı : 1.654

Toplam satılan Jaecoo sayısı : 3.586

Sarı sitedeki ilan sayısı : 17

• Satılan araçların çoğu ek vergi öncesi satılan ve ötv muaf araçlar.Çinli araçlara vergi geldiğinde satışlar baya azaldı yeni gelen ek vergiyle ne olacak bilinmez.Hala fiyat olarak muadillerine göre uygun ama sorunların hala çözülmemiş olması güncellemenin sadece avangrade ekran donmadı ve radyoyu kapsaması araca yatırım yapmaya korkutuyor.

Firmanın müşteri memnuniyetini telefonla değil aksiyon alarak çözümlemesi gerek.

Satılan araçların çoğu ek vergi öncesi satılan ve ötv muaf araçlar mı ? nereden biliyorsunuz elinizde muteber kaynak var mı ? WP gruplarında yapılan anketlerde ezici farkla tam tersi çıkmıştı

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Çok büyük çoğunluk bu araçları uzun süre kullanmak için aldı ben de öyle en az 7-8 sene kullanmayı düşünüyorum hayırlısıyla.

Bence satış/ilan oranı çok çok iyi. Ki ilk satilanlardaki sıfır faiz kredilerinin bitmiş olmasına rağmen

Sadece benim çevremde ÖTV ile alan 15 e yakın tanıdık chery ci var hatta aynı odada çalışan 6 kişinin 3 ü chery aldık aynı sene  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 8 Ocak 2025; 22:56:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aralık ayında ötv muaf chery alınamıyordu ama yine de 3 binden fazla araç satmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar daha önce yazdığım üzere Tiggo 8 pro avangard kullanıcısıyım aracımı gören bu araba ile ilgili deneyimi olmayan herkes aracın çok yaktığını söylüyor.Ben genellikle uzun yolda kullanıyorum.bugün şehir içi Büyükçekmece’den Bahçelievler’e oradan Güngörene ve Zeytinburnu Okmeydanı ,Kağıthane en son olarak Büyükçekmece’ye dönüş yaptım.e5 kimi zaman trafikli kimi zaman serbest ara sokaklar vs eco modda kullandım birkaç noktada sporta alıp kısa süreli hız yaptım ortalama 9.3 litre/100km yaktığını gösteriyor yol bilgisayarı.belirtigim koşullarda bu cüssede bu beygirde araç ne yakmalı?bunu merak ediyorum?birçok araç kullandım İstanbulda şehir içi hiçbir d sedan dizel araç ile 5 litre yaktıgımı hatırlamıyorum ve bu bir d suv.yorumlara bakıp 15 litreli rakamlara iyiki itibar etmemişim.benim araçta mı?bir sorun var anlamadım.markayı savunmak falan değil bugün Chery yarın başka marka kullanılır ancak doğru bilgi önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan03 -- 9 Ocak 2025; 2:41:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Tiggo 8 11. sırada Tiggo 7 20 sırada Omada 29 sırada. İyi sattı dediğiniz.Ocak ayından sonra satış rakamları gelince bakarız.Sitesinde hala fiyat listesi açıklamadılar.

• alparslan03 A kullanıcısına yanıt

Ben şehir içi 8.5 9.5 arası şehir dışı 120-130 km ile 6.7 falan yakıyor.

• Kırmızı ışığa geldiğimde vitesi N konumuna alıyorum şanzımanı koruma için bu doğru mudur yoksa zarar mı verir ?

• 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.