15 litre yakanlar, araç sahibi olmayanlar :D Ben daha şehiriçi 10 litre üstünü görmedim T7 pro ile. |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (466. sayfa)
-
-
autohold açıkken zaten durunca kendisi n ye almış gibi davranıyor şanzıman boşuna yorma kendini, ha böyle bakarsın 2 dk lık bir ışık gördün belki ozaman n ye alınabilir.
-
hocam araba ucuz diye ekonomi sınıfı araba kitlesi Chery alır oldu. Bu paraya Clio alacağıma Omoda, Tiggo alırım diyip aldılar, şu an makas daha farklı vergilerden sonra ama algının oluştuğu ilk zamanı söylüyorum.
kitlesi hayatında 4 tekerlekli bisiklet dışında araba kullanmayınca yorumlar da böyle oluyor kısacası. Yoksa arabanın çok yaktığı falan yok 183 HP bir araca göre az bile yakıyor.
Kötü olan ise bu söylentileri şikayetleri aşırı ciddi alıp motoru tune ettiler, 145 HP'ye düşürdüler. En büyük avantajlarını çöp ettiler. Çok büyük yanlış oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 9 Ocak 2025; 9:29:46 > -
Sevgili dostlar aracım 15 bine yaklaştı. Omoda 5 için Istanbul Anadolu yakasındaki servislerden Tepretoglu 8.000, Bostancioglu 7000, Kıyı ise 5700 fiyat verdi. Kıyıdan randevu aldım. Sanırım iyi bir fiyat %15 ocak ayına ait servis indirim kampanyası varmış. Yakında bakım yaptıran varsa yazarsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıyı iyi fiyat uygun hizmet güzel karşılama falan
Kıyıdan aldım aracı acaip iyiller daha servise girmedim ama tavsiye ediyorum herkese
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler yorumlarınız için.
İstanbulda iş çıkışı 17:00 ile 20:00 saatleri arasında kullanıyorsanız 11 Litreleri görüyorsunuz maalesef
Diğer türlü şehir içinde 9-9.5 ile dolaşıyorum. Şehir dışı zaten 6-7L çok iyi.
-
-
Chery bu kadar vergi artışına rağmen vence yine iyi dayanıyor. T7 Intelligent iyi duruyor büyük ihtimalle 1650 ye düşen bayiler olacaktır üstüne 300 bin düşük faizli kredi de var.
Hem nakit indirimi hemde kredi bir arada birleştirilmiyor .Siz hem birleştirip hemde 50 bin daha düşmesini söylemişsiniz aşırı iyimser geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam siteye girince ana sayfada tiggo 8 için nakit indirimi veya kredi ama tiggo 7 için nakit indirimi ve kredi yazıyor o yüzden dedim. T7 için liste fiyatı 1700 ama illaki bazı bayiler daha indirim yapacaktır aracı satmak için 1700 altına bulunabilir bence kredi ile birlikte
Haklı olmanızı isterdim fakat veya dan kasıt ya kredi ile alırsınız liste yada avantajlı fiyat ile nakit alırsınız .batiden bayi 20-30 oynasa bile bu satış politikası hep aynı olmuştur
Yani bayii ile görüşmek lazım tabi T7 için şuan veya yazmıyor ondan öyle düşündüm
Ben Kasım ayında 1620 nakit fiyata almıştım o zaman T7 içinde veya yazıyordu 300 bin faizsiz kredi o yüzden kabul etmemişti şimdi sitesinde indirim ve kredi yazdığı için öyle düşündüm
Haklısınız en sağlıklısı bayiyi aramak ne yapacaklarını kestirmek zor.
-
Üstat ben de Android auto kullanıyorum. Ancak YOUTUBE MUSİC var , YOUTUBE yok. Telefondan YOUTUBE açtığımda hoparlörden ses alıyorum ancak kesinlikle ve kesinlikte aracın ekranından görüntü alamıyorum..
FERMATA AUTO uygulaması ile de denedim. Uygulama AA üzerinde görünüyor ancak açtığımda youtube uygulaması gibi açıyor ancak yine sadece ses geliyor. Görüntü mümkün değil. Telefonum Android 14 de değil 12. Zira 14'lerde fermata auto düzgün çalışmıyormuş .
Allah rızası için bir bilen , youtube videolarını görüntüsü ile nasıl araç ekranından izleniyorsa bir tarif etsin. TÜM ÖLMÜŞLERİNİZE DUACI OLACAĞIM :) Çok rica ediyorum. Bilhassa senden ve bilen diğer arkadaşlardan. Delirdim artık..
Aracım 2024 Tiggo 7 PRO MAX intelligent paket.
-
Ben kış geldiginden bu yana 12.5 ortalamayla geziyorum. Hem kadran hem depo hesabı bu şekilde çıkıyor. Ama kısa mesafe olduğundan normal görüyorum,zira araç doğru düzgün ısınmadan kontak kapanmis oluyor.
Hocam benzinli araç hemen ısınır aslında. Kaç km gidiyorsunuz ki? Ben daha 1 km gitmeden 90 derece oluyor.
Sürüşlerim 2 km civarında,aracin ısıtma tamamlandı yazısı ekrana geldiğinde yolun yarısı bitmiş oluyor. Siz ısıtma için bekliyorsunuzdur belki,ben calistirinca hareket ediyorum hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 11 Ocak 2025; 11:13:42 >
Yok bende beklemem. Ancak benim yol yokuş yukarı o yüzden hemen ısınıyor. Siz yokuş aşağı iniyorsunuzdur ısınmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X