< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (468. sayfa)
-
-
18 inç için 36 makul değer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 hocam jant yine 36 uygun mudur? Yoksa 34 filan mı acaba ortası gibi birşey olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sürekli kontrol etmek gerekmez mi benimkiler bi düşüyor bi çıkıyo sıcak soğuk havalara göre sanıyorum 1 2 inip çıkması çok problem olmaz
Merhaba, 12 Aralık'tan beri tiggo 8 pro max Intelligent kullanıcısıyım. BYD tasarım olarak çok bana hitap etmediği için tercihim Chery oldu. Daha önceki aracım Renault Kadjar 1.5 dizel EDC Icon. Ciddi anlamda az yakan ve sorunsuz bir araçtı. T8 donanım kalitesi anlamında ciddi anlamda memnun kaldığım bir araç oldu şimdilik. Uzun vadede dayanımını tecrübe edeceğim artık. Yakıt kısmına çok takılan birisi değilim, açıkcası bu ebatlarda bir araçtan ne bekleniyor anlamadım ama ne az ne çok diyebilirim. Uzun yolda 7,5 lt tecrübe ettim. Ses yalıtımı inanılmaz güzel, yol tutuş bağımsız süspansiyon olmasından kaynaklı yine gayet tatmin edici, malzeme kalitesi dokununca kaliteli hissettiriyor, açılır cam tavanı saymazsak başka yerlerinde kesinlikle trim sesi yok, cam tavan neredeyse tüm araçlarda kronik bir sorun ona yapacak bir şey yok. Yakın çevremden binenlerden de gayet olumlu dönüşler aldım.
Genel anlamda memnun olsam da yazılım anlamında yapılması gereken şeyler var. Sizlerde durum nasıl ? Düzelmesini umduğum bir kaç şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
-Aracımı uzaktan, kumanda ile çalıştırdığımda yanına gidiyorum ve motor çalışır halde ilk olarak bagajı açıyorum. Direkt olarak alarm moduna geçiyor. Ellerim dolu olabilir ve aracın kapısını açmaktansa ilk olarak bagajı açma ihtiyacım olabilir. Alarmı kumanda yardımıyla kapatıyorum bu sefer motor da kapanıyor, tekrar çalıştırmak zorunda kalıyorum.
-Araç her yeni çalıştırmada, Eko modunda başlıyor. Ben Eko modunda kullanmak istemiyorum, kişiselleştirme için istediğim ayarlarda başlamasını tercih ederim. Bu aracı alan herkes yakıt tüketimi odaklı olmuyor. Bu bir tercih olmalı.
-Aracı Eko moddan Normal moda aldığımda, sürücü ekranında zaten bana bu bilgiyi veriyor, ayrıca Multimedya ekranında efektli bir şekilde "Dies 6" Normal mod yazısı ve seslendirmesi geliyor. O sırada klima ile ilgileniyorsam ekrandan o görsellerin gitmesini beklemek zorunda kalıyoruz.
-Sesli komut kısmında "Dies 6 di geliyorum" gibi bir şey söylüyor, ne anlama geliyor bu ?
-Sesli komutlarda alternatif kelimeleri kesinlikle anlamıyor. Spesifik kelimeler kullanmak gerekiyor belki biraz daha çeşitlendirilebilir.
-Son olarak her gördüğü tabelada vs. sürekli ekranda uyarı ve ses var. Uyarı olması sorun değil fakat ses bir noktadan sonra ciddi anlamda rahatsız edip sürücünün dikkatini dağıtıyor yada sürücü uyarılara tamamen duyarsız kalmak zorunda kalıyor. Ayarlar kısmından sadece Uyarı olsun diye seçtim ama aracı kapatıp açtığımda eski haline geri dönüyor. Ses kısma işlemi yaptığımda Sinyal sesi de kısılıyor, bu da çok istenilen bir durum değil.
-
Bende Kasım 1 de aldım olumsuz özellikleri yazdım 5000km kontrolde sölicem sizde iletim lütfen feedbackler çok olursa belki düzeltirler vitesi R ye alındığında aşağı iniyor mu otomatik denediniz mi acaba
Firmaya direkt olarak mail atmayı düşünüyorum aslında. Bayiler ne kadar ilgilenir bu yazılım durumlarıyla bilemedim. Araçta herhangi bir sorunla karşılaştınız mı yazılım hariç ? 5000 km ye genel bir kontrol için mi götürmek istiyorsunuz ? Birde 5000 km bakımında ne yapıyorlar tam olarak bilginiz var mı ?
Geri vitese takınca ayna inmiyor ama bir ayarı var mı yok mu açıkcası onu da kontrol etmedim.
-
Olur zaten lastik giderken 2 psi daha artıyor ısınması dan ötürü 38 e sabitliyor kendisini
İki kere uzun yol yaptım 3000 km civarında şu an çok memnun kaldım yani beklentimin üstünde çin algısı düşünüldüğünde ilk oto arabam oda ayrı tabi 5000 km de getirin dediler sizde götürceksiniz genel kontrol yapcaklarmış şikayetleri sölücez işte sıkıntılarımız benziyo ztn ayna işi şöle donanımsal farklarda bu özellik belirtilmemiş ama yok gibi duruyo ekranda ayna özelliklerinde gözükmüyor çünkü
tiggo 8 ana konu yok mu?
-
İlk başlarda vardı ancak burası anakonu olduğu için her şey buradan konuşuluyor.
-
Vites geçişleri gayet güzel aracın. Bende kuru kavrama edc vardı, yine yarı otomatik ama bu kadar konforlu olduğunu söyleyemem.
ayna işine çok takılmadım, aradığım bir özellik değildi tabiki olması artı.
Aynen hiç hissettirmiyo geçişleri eski Chery çalışanı şimdi Nissan satışçısı vitesleri çok övmüştü bana o etken oldu almama birazda kuru kavrama iyi ama narin bozulma daha çabuk olup dsg yani kulakçık yok araçta ama vitesin yanında bir tuş var ama nasıl kullanılacağını çözemedim biliyorsanız aydınlatırmısınız
Vitesin yanindaki butona kisa sure basili tutarsaniz, surucu ekraninda D1, D2 …. Diye gordugunuz kisim M1, M2 … seklinde gorunecek yani manuel 1-2-3… seklinde. Yine o butona kisa sure basili tutup birakirsaniz tekrardan D1 e doner. Onceki araclarda var sanirim F1 vites. Bizde ne yazik ki koymamislar. Manuele aldiktan sonra vites topuzunu ileri geri yaparak vites artirip azaltabilirsiniz. Cok pratik oldugunu soyleyemem ama yogun trafikte kullaniyorum ben.
Çok teşekkürler 🙏
Omoda 5 İntelligent paket aracı arkadaşım almayı düşünüyor ne dersiniz arkadaşlar ? 300 bin kredi kullanacak 1620 1630 civarı fiyatlar var sanırım. Herhangi bir sorunu var mı ?
-
Tavsiye ederim.
Arkadaşlar sesli komut için bir liste var mı? Aradım taradım bulamadım.
yukarılarda aynı soruyu ben de yönelttim arkadaşlara, ancak bir yanıt bulamadım. Kitapçığında da komut listesi bulunmamakta. Sadece Radyo aç, cam aç, güneşlik aç. bunları biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X