Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (469. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.532
Cevap
367
Favori
704.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç ekranındaki kullanım kılavuzu kısmına girin orda var komutlar.

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da cam filmi, seramik ve ppf kaplama için önereceğiniz yer var mı ? Bayi fiyatı 35k

Ppf kaput ve ön çamurluklarda sadece.

• matt M kullanıcısına yanıt
    Yuhh çok yüksek fiyat ayrıca asla ve asla bayii de yaptırmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • br251 kullanıcısına yanıt

kardeş adamsın.. zahmet edip eklemişsin. Hakkını helal et. Şu youtube video izlemeye de bir çare bulsak :)

Autoclup beylikdüzünde ön kaput,ön tampon,farlar,ön iki çamurluk,aynalar,tüm kapı tutma yerlerinin iç tırnak değen kısmı,tüm kapı eşikleri,bagaj eşiği,iç ekran boydan boya koruyucu 17.000₺ geçen hafta yaptırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt28

Firmaya direkt olarak mail atmayı düşünüyorum aslında. Bayiler ne kadar ilgilenir bu yazılım durumlarıyla bilemedim. Araçta herhangi bir sorunla karşılaştınız mı yazılım hariç ? 5000 km ye genel bir kontrol için mi götürmek istiyorsunuz ? Birde 5000 km bakımında ne yapıyorlar tam olarak bilginiz var mı ?

Geri vitese takınca ayna inmiyor ama bir ayarı var mı yok mu açıkcası onu da kontrol etmedim.

Geri vitese takınca aynada manuel inme özelliği var. Kullanmanızı tavsiye ederim, çok işime yarıyor.

• karopapaz K kullanıcısına yanıt

Eyvallah. Youtube video izleme işine yıllardır stabil çözüm bulunamıyor çünkü Google yasaklıyor birileri bir çare buluyor 1 sene gidiyor sonra Google güncelleme ile açığı kapatıyor.

Kısaca şöyle anlatayım. Telefonunuz rootsuz ise öncelikle telefonunuzda android 14 ten önceki bir sürüm yüklü olmalı. İkincisi geliştirici seçenekleri açık olmalı ve Android auto geliştirici seçeneklerinden bilinmeyen kaynaklardan yükleme seçeneği aktif edilmeli.

Sonrasında king installer programı var onu kuracaksınız fermata auto isimli programı Google play den değil de apk sürümünü (bu işe uygun bir sürümü daha var) indireceksiniz. Fermata autoyu king installer üzerinden telefona kuracaksınız işlem bukadar. Youtube da bu söylediklerimi anlatan bir sürü video var. Ayrıca bu başlıkta da anlatılmış. 👍🏻

https://forum.donanimhaber.com/android-auto-da-video-oynatma-root-suz-yeni-yontem-eklendi--149075207

• geng G kullanıcısına yanıt
    O özellik varda exceptional da var intelligent da yok yada biz bilmiyoruz sizin aracınızın donanımı intelligent ise nası yaptığınızı bizimle paylaşabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: webster21

O özellik varda exceptional da var intelligent da yok yada biz bilmiyoruz sizin aracınızın donanımı intelligent ise nası yaptığınızı bizimle paylaşabilir misiniz
    En boş paketlerde var o özellik. Ben kullanıyorum.

Nasıl ayarlandığını anlatabilirseniz soran arkadaşlar vardı, yardımcı olur.

teşekkürler

• quote:

Nasıl ayarlandığını anlatabilirseniz soran arkadaşlar vardı, yardımcı olur.

teşekkürler

Çok basit. Sistem şöyle çalışıyor. Aracı geri vitese takıyoruz. Şoför tarafındaki ayna ayar düğmesinden düğmeyi sağa çekiyoruz. Bu düğme yardımı ile de aynayı aşağı doğru indiriyoruz. Hepsi bu kadar.

• Cam tavan perdesinin surekli acik kalmasi icin bir ayar var mi ? Aractan ciktigim anda kapaniyor. surekli ac kapa yapmak kullanim omru acisindan olumsuzluk yaratabilir.

T7 PM de olmuyor bu bir kaç kez denedim R ye atıp sağ aynayı aşağı ayarlayınca D ye alınca ayna yerine gelmiyor.

Gerçi 360 kamera sayesinde çok aramıyorum bu özelliği özellikle park esnasında kamerada sol sağ lastik hizasini aynı anda gösteren açı çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 14 Ocak 2025; 14:23:6 >

Yardımcı olurum

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ
    CHERY KULLANICILAR KULÜBÜwww.instagram.com
    PPF Kaplama / Şeffaf Kaplama / Folyo Kaplama (@otofolyocum) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/otofolyocum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

T7 PM de olmuyor bu bir kaç kez denedim R ye atıp sağ aynayı aşağı ayarlayınca D ye alınca ayna yerine gelmiyor.

Gerçi 360 kamera sayesinde çok aramıyorum bu özelliği özellikle park esnasında kamerada sol sağ lastik hizasini aynı anda gösteren açı çok iyi
    Bahsettiğim sistem manuel, otomatik değil.

Hocam yukarda bana bahsettiginiz ayarlama sistemi otomatige almak icin degil miydi ? Siz manuel aynayi indirip, park edince tekrar manuel eski konumuna almaktan mi bahsettiniz ?

• quote:

Hocam yukarda bana bahsettiginiz ayarlama sistemi otomatige almak icin degil miydi ? Siz manuel aynayi indirip, park edince tekrar manuel eski konumuna almaktan mi bahsettiniz ?

Evet. Manuel olduğunu ilk mesajımda yazdım. Sistem tamamen manuel olarak çalışıyor.

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ Sabah sabah hiç güleceğim yoktu.

• mt28 M kullanıcısına yanıt

Yok malesef.Saçma bir durum kısa mesafe kullanımlarda cam tavan varmı yokmu belli olmuyor.Aç kapa aç kapa laçka olacak.

Önceki aracım sportage idi onun bu perde arızalanma olayı kronikti.ONda sürekli açık dururdu.Arızası durumunda servisin istediği fiyatlar dudak uçuklatan cinstendi.

Cheryde daha arızalanıp yaptıran duymadım ama duyarsak yine dudak uçuklatan bir fiyat olacağını düşünüyorum.

Kimse bu perde işini dikkate almıyor ama bozulunca çok ağlarız.

Hocam manuel ayar icin geri vitese takmaniza gerek yok, vites herhangi bir konumdayken zaten manuel ayarlanabiliyor. Bizim merak ettigimiz aracta otomatik ayna var mi ? Onu tartisiyoruz.

tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.