Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (467. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.439
Cevap
365
Favori
698.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TirelessMidfielder T kullanıcısına yanıt
    Senin yol bayağı kısaymış hocam. Ben bi kalkışta 10km yapıyorum. Şu anda 9.7 litre gösteriyor misal. Hava da soğuk tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karopapaz K kullanıcısına yanıt
    Üstte bir arkadaş AA da youtube çalıştırdım demişti ona bi sorun isterseniz

• Arkadaşlar merhaba,

Omoda 5, 15000 km bakım için Bursa Gönye Bayisinde 8750 TL fiyat aldım.

Fiyat fazla mı? Bursa ve civarında daha uygun resmi servisler var mıdır?

Bilgisi olanın tavsiyelerini rica ederim.

Selamlar.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Yazın klima açık 14.5 litre kışın 11.5 litre sürüş mesafesi şehiriçi 9 km şeklinde. Uzun yolda ise 8 litre olarak kullanım gerçekleştirdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emre1690 E kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazmıştım. İstanbul Anadolu yakası Kıyı otomotiv 5700 TL fiyat verdi 15.000 bakıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ
    Aldığımdan beri hiç sıfırlamadım , dikkatsiz kullanırım ,uzun yollarda 140-180 arası giderim
    Şehir için ani kalkışlarım vardır .

Karışık tüketim değerim 8.2 bunun yüzde 75 şehir içi

Eski tucson aracıma göre 2 tl daha az yakıyor bu açıdan memnunum tüketimden T7 2024 comfort

Aynen öyle normal bence de. 1-2 aydır uğraşmıyorum ama aldigimdan bu yana genel tüketim ortalamam fuelio uygulamasına göre 8.7 ltr idi.bu aralar sadece kısa mesafeye dönünce 12-13 ltr oldu. Dediğim gibi degerler normal,superb de 9.5-10 ltr civarı yakiyordu benzer senaryoda. Artık yakıt ekranını önümde tutmuyorum o zaman sıkıntı kalmıyor😁

• TirelessMidfielder T kullanıcısına yanıt
    Fuelioda benim de 8.79 Valla 1.0 clio veya kamiq bile alsam aşağı yukarı böyle yakacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 11 Ocak 2025; 22:35:40 >
  • Yakıt tüketimi kullanıma göre çok değişiyor.

Omoda 5’im vardı, sattım. Satarken ortalama tüketimim 6.5lt idi. Alan adam üzerine 1000km bile yol yapmadan ortalama tüketim 7.5lt olmuş demek ki 10lt civarı tüketiyor

• Miex kullanıcısına yanıt
    Detaylı anlatımınız için teşekkür ederim.uzun yolda 1.6 dizel d sedan bile 5.3-5.5 civarı yakıt tüketirken,Tiggo8 pro İstanbul içi 6 litre mi?benzin tüketecek zannediyorlar?enteresan.bu aracın yakıtı ideal.ayrıca 145 HP olması benimde hoşuma gitmedi.183 beygirden sonra 145 beygiri tercih etmezdim.umarım servisler istege göre bir miktar ücret karşılığı 183 ps yazılımı yüklerler.

• Tigo Promax 7 Exceptional ile Intelligent arasında ki donanım farklarına 200k vermeye değer mi ?

İç ambiyans aydınlatma
    Koltuk hafıza
    Koltuk soğutma
    Ön cam ısıtma

Yan basamak,cam filmleri ve kaput seramik kaplama içinde 40k fiyat verdiler.Bunuda düşünüyorum fiyata ne dersiniz?
    Sıfır alımlarda aksesuar hediyesi veya ek indirim alınabilir mi ?

• matt M kullanıcısına yanıt
    Değmez satarken zarar edersiniz. Üst paketlere pek rağbet olmuyor.

Bayide yaptırmayın o işlemler dışarda yarısı tutar ve daha kaliteli olur.

Değmez hocam 200 bin fark çok fazla zaten intelligent de dolu dolu.

Birde bu cam film ppf işlerini asla bayiden yaptırmayın daha geçen forumda konusu vardı adam mercedes almış bayi kaplama yaparken boyaya zarar vermiş aracın. Marka farkemrtz bu tarz işleri bayiler iyi yapmıyor.

Bende T8 için değmez diye intelligent aldım bence de değmez içinin siyah olması daha çok hoşuma gitti büyük etken de buydu alırken ama sanırım donanım farkları sadece o yazılanlar değil benmi beceremedim bilmiyorum ama R ye aldığımda yan aynaların eğilmesi intelligent de yok sanırım bi kaç bişi dah farklı siz bence ekran ayarlarını iyice kurcalayın ve yetkiliye sorun

Sony ses sistemi ve otomatik kararan dikiz aynası da var. Benim en çok aradığım özellik hafızalı koltuk ve aynalar bir de kararan dikiz aynası. Ha ön cam ısıtma da güzel ama 200k ya değer mi bilemedim. 100k olsa değerdi gibi.

T7 int fiyat ne dediler?

• bravaman kullanıcısına yanıt
    Nakit 1620 , 300k 1,99 geri ödemeli 1680
    Siyah ve gri renk seçeneği var.

Sony intelligentte de var hocam aracı sadece kendim kullandığım için hafızalı koltuk işime yaramıyordu ama keşke kendiliğinden kararan iç ayna olsaymis.

Birde almadan önce test aracıyla baya bir test yapmıştım garip gelebilir ama ön cam rezistansı beni çok rahatsız etmişti bir kere göz takılınca sürekli onu görüyorsun

Helal olsun marka en son vergi artışını bile yansıtmamış 1620 ye Kasım ayında veriyorlardı.

• Özbekistan dan arizzo 6 ile Türkiye'de bakım yaptırmış filtreler aynı demekki su vergi ciksada arizzo 8 gelseydiCHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.