< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (472. sayfa)
-
-
Aynen mantıklı hocam :))
Bu arada bu araçlar için 50 litre depo az olmuş aslında keşke 60 litre filan olsaydı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorma bro kocaman araca vermişler 52 lt Megane 2 aracımda var 60 lt giderken uzun yola spor moda aldım baktım pıtır pıtır iniyo aşağı menzil aldım hemen normal e yükseldi ona göre kullanıyom aracı valla
Arkadaşlar herkese merhabalar. Temudan paspas ve kolçak kılıfı aldım. Sırada koltuk kılıfı var ama güzel bişey bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun hocam paspasın malzemesi değişik geldi sünger mi içi?
Ben direkt klasik siyah kauçuk almıştım iyi oluyor paspas işi yoksa orijinal paspaslar yağmur çamurda mahvoluyor
Ben rizline marka aldim, guzel paspas kokusu falan yok ama arka saft tuneli kismi cok az havada kaliyor. Rahatsiz edici bir durumu yok. Birde bagaj havuzu aldim, 3. Sira koltuklari da dusunerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bagaj havuzu aldım oturmadı tam kesmek zorunda kaldım biraz herşeyini tamamladım yavrunun şampuanı yıkama fırçası kurulama bezi kamerası
Benim bu paspasın en güzel yanı kenarları yüksek ve kaldırıp çırpıp geri koyması iyi oluyor. Ayrıca büyük olduğu için koltuğun altına da giriyor. Paspasın alt kenarlarda plastik kanca da var ve döşeme plastiğine sabitleyebiliyoruz da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamanli-70 -- 17 Ocak 2025; 22:9:41 >
Iyi yapmissiniz hocam, ben henuz kamerami takmadim. Kabloyu nerelerden gecirdiniz ? Gorsel paylasma sansiniz olur mu ? Diger aracimda cam ve doseme arasina elle skistirarak torpido altindan, orta konsola kadar getirmistim bunda karar veremedim henuz.
sabitlenmesi guzelmis hocam, benimkinde herhangi bir sanitleme aparati yok. Kendi hali paspaslari cok daha guzel duruyor ama kullanim acisindan gercekten zor oluyor. Plastigin temizligi falan daha kolay. Bir gun balik almistim, poseti delik oldugu icin butun balik suyu paspasa akmisti. Hali olsaydi nasil bir rezillik olurdu tahmin bile edemiyorum.
Ne demek hocam tabiki paylaşırım kapalı otoparka koydum oraya geçtiğimde ilk işim video çekip göndermek olcak sizin dediğiniz gibi bağladım son kabloyu alt görünmeyen bi yere yapıştırdım gözükmüyor hiç dün akşam açık otoparkta durdu sabah kadar tavan buz tutmuş soğuktan bugün götürdüm kendi evimin kapalı otoparkına koydum 5 arıza bildirimi verdi ön görüş kamerası buğulanmış buna bağlı olarak şerit takip sistemi yani direksiyonun sol tarafındaki özellikler arıza verdi buğulanma gidince hepsi düzeldi herkesin bilgisine.
Tiggo 7 pro Aracı sağa çekme sorunu olupta sorunu nasıl halletiler ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk 3 ay 3000km içinde serviste ücretsiz balans ayarı yapılır, geçtiyse özel firmalarda parasıyla yaptırılır ucuz bir şey zaten
Bazı yorumlarda düzelmedi yazmışlardı da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafahasan23 -- 18 Ocak 2025; 19:33:39 >
-
keşke akü kutup başını söküp 5 dk bekleyip bağlasaydınız.
-
Yanlış bir şey yapmak istemedim. Sarı sigortayı çıkarıp taktım sadece. İşe yaramadı tabi. Teknik servisten biriyle konuştum o da demedi. Bir de fren çok sertti yani basılmıyordu bile. İnşallah büyük bir sorun yoktur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkuba -- 19 Ocak 2025; 0:13:10 >
araba çalışmıyorsa zaten fren şişer. hidrolik çalışmayacağından şişmesi normal.
-
Akü zayıflamış olmasın🤔 anlattıklarınızdan ilk akla gelen o çünkü. Ekranda bir arıza uyarısı da görünmüyor. Büyük ihtimal aküdendir. Akü değilse elektronik bir sıkıntıdır. Mekanik birşey olduğunu sanmam.
Akü olduğunu sanmıyorum ekran çalışıyordu çünkü. Ekran vs gitti sonra ama farlar hala yanıyordu. Hatta araç gittikten sonra aradım onları kapatın diye çünkü pazartesiden önce bakamayız dediler. Basitbir şeydir umarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X