Teşekkür ederim |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (474. sayfa)
-
-
Hadi o neyse daha da kötüsü yan aynalarda ısıtma yok. Soğuk memleketlerde görüşe engel oluyor. Güvenlik problemi oluşturuyor.
-
Arkadaslar bir suredir surucu ekraninda aracla giderken, “DMS Kamera Engellendi” seklinde bir uyari aliyorum. Sizde de oluyor mu ?
Birde araci ilk calistirdim, mod tusunu cevirip eco dan normale almaya calisiyorum ama ilk cevirmede algilamiyor her zaman. Yasayan var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mod tuşu algılamama bazen bende de oluyo sinyal verdiğimde bazen ses 2 3 sn sonra geliyor umarım sinyal veriyordur onu bilemiyorum tabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de aldım bu DMS kamera uyarısını sonra farkettim.
DMS kamera yüzü takip eden direksiyon arkadasindaki kamera. Ben ne zaman güneş gözlüğü taksam ekrandan DMS Kamera engellendi mesajı geliyor gözleri göremediği için büyük ihtimalle. Güneş gözlüğü takmadığım zaman bu uyarıyı almıyorum.
Sinyallik bir durumum yok hocam benim. aracı çalıştırdığımda almaya çalışıyorum ama her zaman ilk seferde algılamıyor. bazen 3-4 kere çevirmem gerekebiliyor.
-
Anladım hocam teşekkürler. gözlük takmıyorum ama arada veriyor uyarıyı. bahsettiğiniz kamera ise çok önemli değil benim için. mod tuşu daha çok can sıkıyor çünkü her bindiğimde ayarlamak zorunda kalıyorum ve her zaman ilk çevirmede algılamıyor.
-
Tiggo 7 pro kullanicisıyım aracin teknik özellikler broşöründe luxry paket ve üstü için ısıtmalı yan aynalar seçeneği mevcut olarak işaretlenmiş.soğuk havalar başlayınca farkettim yan aynalarda buğulabma oluyor haliyle.Acaba bilmediğimiz bir çalıştırma şeklimi var.Yoksa gerçekten yokmu eğer yoksa broşür neden bu şekilde?
Arka cam rezistans ile beraber çalışıyor o tuşa basın
Hangi tuş acaba kusura bakmayın bilmiyorum o tuşu tarif ederseniz sevinirim
Comfort donanımlarda yok. Diğerlerinde var.
Klima panelinde kare şeklinde arka cam ısıtma açınca aynalar da ısınıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buğulanma olduğunu yada olacağını algılayıp kendisi hemen açıyo zaten motor soğuk diye hemen kapatmıştım ben
Gözlük takmasanızda bazen direksiyon simidinin üst ortadan tutuyorsanız oda kamerayı engelliyor.Yola bakmayıp başka tarafa baktığınızda da gözünüzü yoldan ayırmayın diyor.
-
Kamerayi elimle kapatip denedim hocam verdi uyariyi.
Böyle bi sembol
Arkadaşımın sol arka teker abs sensörü değişti sizinde öyle büyük ihtimalle motor sigorta kutusunda sarı sigorta var sok tak yapınca düzeliyor ama sensör değişmesi lazım büyük ihtimalle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 24 Ocak 2025; 19:22:8 >
Tiggo 8 pro 2023 kullanıcı olup uzun dönem yorum yapabilecek var mı?
13 aydır tiggo 8 pro excellent kullanıyorum sıfır aldım. İstanbul içi kısa mesafe 13 litre nin altına düşmüyor. Şehirler arası yazın 5 bin km yaptım klima açık 8 litre. Araç 12 bin km de. Servise bakım hariç sunroof sesi dışında gitmedim. Daha önce aracım honda civic e göre daha konforlu, daha güçlü. Üzerinde gelen Cooper marka lastikler iyi değil. Sesli komut ingilizce iken daha fazla komutu algılıyordu. Örneğin koltuk ısıtması aç ingilizce algılarken Türkçe söylendiğinde koltuk kontrol özelliği mevcut değil değil diyor. Carplay de ara ara bağlantı problemleri yaşanıyor. Start stop birkaç kaz takılı kaldı. Son bakımda güncelleme ile artık sorun kalmadı. Bir kaç kez yola atlayan yaya ve önüme kıran araçlarda kendi kendine fren yaptı. Genel olarak araçtan memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X