Omoda için body kit çıkmış 80 bin TL < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (464. sayfa)
-
-
Güzel durmuş full siyah olunca da ayrı hava katmış
7 veya 8 e yapılsa uzay gemisi gibi durur herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen bide stoplari şeffaf yapmışlar oda çok yakışmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar güncelleniyor.Tahminleri alalım:)
şu vergi belgesini alsınlar içinden geçecek piyasanın byd gibi nazlı nazlıda koymaz fiyatı çakar geçer
-
Ben yatırım yapacaklarına inanmıyorum ispanyada fabrika kurmuşken yeni, buraya niye yatırım yapsın. Bir de böyle şantajla.
Byd dede aynı mantıkta yapması gerekmiyor onunda fabrikası kurulmak üzere yurtdışı
Chery Aralık ayında 3.131 adet araç satmış.
T8 2.565 adet
T7 ve Omoda toplam 666 adet
Bu gidişat Chery için iyi değil.
Selamlar Romalılar dostlar
Bu chery ıcar v23 modeli için ne diyorsunuz ? Gelir mi tr ye ? Gelirse fiyat aralığı ne olur ben çok beğendim aracı
Araç güzel ama sanmıyorum 2k altına satılsın.Bugün tiggo 8 yada jaecoo 7 bile 2k fiyat etiketi var , Araç heybetli konforlu , bence 3/3.5 k dan aşağıa olmayabilir..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aralık ayı satışları ciddi kötü ki liste fiyatından ciddi indirim yapmalarına rağmen. Aralık ayında 3 modelde 3100 civarı satış yapılmış. 2023-2024 toplamı 100 bin araç satışı yapılmış ki zaten bunların çoğu temmuz vergisi gelmeden önceydi.
Şimdi bu sene yapılan son vergi artırımı sanırım satışı daha kötü hale getirecek benim korkum bu adamlar 2025 sonunda yeterli satış yapılamıyor diye ülkeden çekilmeleri. Fabrika acacaklarini pek sanmıyorum öyle olsa temmuzdaki vergi artirimindan sonra görüşmelere başlarlardı hatta eylülde haberleri vardı görüşüyorlar denildi ama birşey çıkmadı. Aldık araçları ama umarım kötü bir senaryo olmaz servis filan durumu sıkıntıya girer.
Aralık ayında Tiggo 8 dışında kredi vermediler nakite indirim vardı ama millette okadar nakit yok. 7 pro max almak isteyip kredi olmadığından başka firmalara yönelenler oldu çevremden.
Çekileceklerini sanmam. İspanya fabrikasından araç getirirler yakında....Galiba elektrikli omoda üretecekler orda... Buraya yatırım konusunu çok uzattılar doğrusu oda ayrı mesele... %10 ek zammın tamamını yansıtmazlar ama kredi vermeleri lazım yoksa satış zor...
Yurt dışı 13bin dolar ve tr de 401 km menzilinin 1 milyon olacağı konuşuluyor hadi abartmış olsunlar 1,5 a satılsın 1,7 olsun 😀 3 çok değil mi yaquote:
Orijinalden alıntı: sebinkaanhisar
Araç güzel ama sanmıyorum 2k altına satılsın.Bugün tiggo 8 yada jaecoo 7 bile 2k fiyat etiketi var , Araç heybetli konforlu , bence 3/3.5 k dan aşağıa olmayabilir..
Ben distribütör olsam😁yüksekliği 180cm yakın yükselme alçalma özelliği bulunan aracı 2 den aşağıya satmazdım yoksa herşey ortada byd bile 1600 denildi 1850 den çıktı ayrıca bu modelin iki modeli var düşük model gelirse ebatıda düşük sanırım o zaman birşeyler olabilir
Bu arada bende bu aracı çok beğendim tam aradığım istediğim model söyle phev 1.6 motor ile gelse o zaman çok iş yapar tiggo 8 e niyetlenen buna yönelir bence..
Sabah eskişehir chery aradım , gelmesi muhtemel ama her bayiye gelmez örneğin bize gelmeyecek dedi , bazı bayii ler getirmek için görüşüyor sizde iletişime geçebilirsiniz dediler.quote:
Orijinalden alıntı: sebinkaanhisar
Bu arada bende bu aracı çok beğendim tam aradığım istediğim model söyle phev 1.6 motor ile gelse o zaman çok iş yapar tiggo 8 e niyetlenen buna yönelir bence..
Radarımda ve 6. Aya kadar elektrikli araca geçme niyetim var , bu gelirse bunu alırım 3 kişilik aileyiz uzun menzilli olanı alırım
Elektrikli araçda uzun yol sorunu var bizim memleket 1000 km ve 5 kişi bagaj dolu oluyor bu sebeple menzil sorun oluyor
Arkadaşlar Herkese Merhaba 7 Pro Max Intelligent ile aranıza katılmış bulunuyorum.
Bir Sorum olacak. Selektör bende geç tepki veriyor, yarım saniye kadar sizde de böyle mi?
Selektörü sabah çok erken ve akşam yolda olduğum için sık kullanırım( yaya ya yol verme, önüme çıkan yada çıkmaya meğilli araçlar için ...vs) böyle olunca da biraz can sıkıcı oluyor. Öneriniz var mıdır?
Ek bilgi : Radyo da favoriye aldığım kanallar arasında geçiş yapamıyorum, sonraki frekansa geçiyor. Favori radyom hiç yokmuş gibi. Servis önümüzdeki ay gibi güncelleme gelecek bekliyoruz dedi bilginize.
-
Uzun basılı tutarak diğer favori frekansa geçebilirsiniz.
-
Onu denedim hocam geçmiyor (forum aramasında görmüştüm benzer problem yaşayan). Gerek favori frekasların olduğu ekranda gerekse normal radyo ekranında.
Servis güncelleme geleceğini söyledi önümüzdeki ay gibi.
7 pro muydu sizin araç? prolarda öyle sanırım.
Sizde selektör gecikmeli mi? Benim 7 pro max da yarım saniye kadar gecikme var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohrdor -- 7 Ocak 2025; 17:44:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X