Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (460. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.264
Cevap
364
Favori
688.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok rahatsız ediyorsa slikon sprey sıkılabilir arasına ama bence siz ellemeyin servis uğraşsın

• Chery bakım aralığı kaç km olarak yapılıyor. İlk bakımı 15 binde yaptık. İkincisi 30 bin de mi yapacağız.
  • Auto Estetisyenyoutube
    CHERY PASLANIYOR MU YALAN MI GERÇEK Mİ
    https://www.youtube.com/watch?si=TICBW9eQcOPKyAsg&v=BEkf2OLFeb8&feature=youtu.be
  • Turgayİlhan H25PD T kullanıcısına yanıt

12 ay yada 15 bin km hangisi önce gelirse

• Turgayİlhan H25PD T kullanıcısına yanıt

evet 15 binde bir

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bizim ülkemizde insanların suistimal etmediği tek konu yok malum. Yedi göbek öteden adam buluyor ötv muaf araba alıyor bir uyanık kendileri ya engelli akrabayı bir yerden bir yere götürseler gece gündüz hizmetinde olsalar neyse oda yok tabi. Kul hakkı diye birşey varda bilene tabi.🤷🏻‍♂️

Sürenin on yıla çıkması yerlilik şartı çok iyi oldu hatta dahada sert kurallar getirilmeli bence... Gerçi bizim insanımız bununda bir açığını bulur. Avrupada şöyle böyle diye söylenir hep bizde yok denir. Avrupada insanlar devleti kandıralım kanunun arkasından dolanalım diye kafa yormuyor ki kural konuyor onlarda uyuyor bizde çıkan her kanuna nasıl uyulmaz ona kafa yoruluyor...

Ayrıca dediğiniz gibi yatırım şart. Ekmek vermeyene ekmek yok. 😬

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Yok yahu paslanır.....ben soba boyası aldım hırdavatçıdan onunla boyadım altını komple 🤣🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 26 Aralık 2024; 21:19:9 >
  • br251 kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar selam direksiyona ilk dokunuşta tık diye ses geliyor alttan servis direksiyon kutusu dedi onu sipeariş verdiler araç daha yeni başına gelen var mı
  • Sergenlu kullanıcısına yanıt

Chery de değil ama bundan önce başka marka aracımda oldu garantiden direksiyon kutusunu değiştirdiler düzeldi. Birşey olmaz değiştirsinler. 👍🏻

Honda Civic miydi önceki araç ☺️
  • webster21 W kullanıcısına yanıt

Yok 2016 egea hb. 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 26 Aralık 2024; 22:46:13 >
  • erenbb34 kullanıcısına yanıt
    Box i WhatsApp grubunda italya chery den getiren bi abi vardi isterseniz numarasini bulursam atiyim. 3700 lira civarina italyadan chery servisinden getirtiyorum arkadaşıma diyordu. Alıp kullanıp memnun olanlarda yorum yaptilar.
    Teşekkür ederim araba yeni olunca insanın canı sıkılıyor işte parça bekliyorum 😌
  • 2025 te engelli kanunundan dolayı chery satışları iyice düşecek gibi görünüyor. Normal müşteriler için çok cazip kampanyalar görebiliriz diye düşünüyorum. Aynı zamanda diğer ithal markalar için de geçerli.
  • bravaman kullanıcısına yanıt

fabrikayı açıp teşviği alıp iyi bi indirim yapmazsa herşey kötü gidecek chery için. 2.5 e kimse gidip hibrit chery almaz.

• Arkadaşlar tiggo 7 promax intelligent modeli aldım. Kaskoyu hangi şirketten yaptırmalıyım sizce? Hangi teminatlar önemli i, full genişletilmiş kasko yeterli midir? Sompo ve ray sigorta arasındayım. Somponun teminatları daha geniş. Deneyimli arkadaşlardan görüş alabilir miyim?
  • murashka M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Kasko işi önemli öncelikle o iki firmaların sitelerine girin size yakın chery yetkili servisleri ile anlaşmaşarı var mı bakın. Anlaşmalı olanı tercih etmek önemli. Sonrasında mutlaka orijinal cam orijinal parça yetkili servis klozları olsun. Anahtar kaybı mini onarım da önemli. Birde sınırsız mali sorumluluk (yada olabilecek en yüksek) ile kaza durumunda kaç gün kiralık araç sağlıyor o önemli genelde 15 oluyor 1 ay olsa daha iyi olur. Gerisi zaten deprem yangın sel kaza afet terör kemirgen zararı....

Poliçe de pert bedeli yazmıyor bende sorduğumda güncel rakam ödenir demişlerdi 15k gibi bir rakama yaptırmıştım sizinki ne kadar acaba merak ettim herkes 3 aşağı 5 yukarı aynımıdır diye diğer aracım çook uzun senelerdir kaskosuz geziyorum piyasadan haberim yok ondan sordum
  • webster21 W kullanıcısına yanıt
    Tam zayi yani pert durumunda güvencemiz altında diyor sompo, ray sigortada göremedim ama sanırım ikisi de rayiç bedel teminatlıdır.
  • 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.