O slayt niye var onuda çözmüş değilim 😅 |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (458. sayfa)
-
-
-
orası rusya. Fabrika gelse bile bu işlemi yapmazlar.
-
Ben de uzun zamandır araştırıyordum bunu nasıl yaparız diye. Hatta Rusya'da parça buldum ama uyup uymayacağını, söküm takım işleminin zor olup olmayacağını araştırıyordum.
Bu fotoğrafları nereden buldunuz? Link varsa atabilir misiniz?
Hatta ben cam açma tuşlarını da değiştirmek istiyorum. Parçaları buldum. Rusya'daki Omoda C5'te var aşağıdaki resimdeki cam açma tuşları.
-
Aslında araçları geri çağırıp bu kısmı ücretsiz değiştirmeliler bana kalırsa. Ama dediğiniz gibi bende yapacaklarını sanmıyorum... Yaparlarsa büyük sürpriz olur (paralı yada parasız)
-
Drive2.Ru da gördüm gezinirken.
Soket yeri ters tarafta yazmışlar ama soket birebir uymuş herhalde. Birde ekstra bunu takınca obd den bağlanıp body computer de kodlama gerekli bilemedim. Önceki cihazla bu cihaz bir tık farklı markalarda aynı değil🤔
Tuş takımını neden değiştirmek istiyorsunuz?
www.drive2.ruБеспроводная зарядка с обдувом ( первый кто сделал на машине 23 года)https://www.drive2.ru/l/682144436649475469 -
herkeze selam, omoda 5 aldım 2. el olarak ex paket, sormak istediğim bir kaç soru var
*multımedya için androıd boxlar varmış, belirli kaliteli kullanılan marka model varmıdır
*araca eklenebilecek iç aksesuarlar neler genel güzel bir liste varmıdır
-
-
Bariz belliydi zaten.
-
Bu mesajı sıfır araç fiyatları başlığına attım admin ışık hızında sildi. İlk tweet atıldığında saatlerce kaldı oysa. Müthiş bir iki yüzlülük var yeminle.
-
Boşverrrr bizim memlekette herkes herşeyden anlar hele arabadan daha çok anlayan var... Biz işimize bakalım🥱🥱🥱😀
-
Onlar 3 5 ilginç kişilik bayi çalışanı yeterki chery satılmasın tek amaçları o
-
Orda Chery ne ki çan çin çon msjları geçiyo babamın malı değil ölümüne savunmam da ne bilisun da konuşuyorsun arkadaşım söleseler bizde öğrensek sorunlu arabamı olabilir hangi araçta yokki eski araçlar gibi değil artık hiçbi marka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webster21 -- 23 Aralık 2024; 19:44:58 > -
Hocam ben aynı araç bende var . Paspas ve ön camlara film attırdım. Haricinde pilli torpido ışığı , kablosuz şarj için kauçuk malzeme ve konfor paketi (kapı ceplerine yumuşak kaplamalı bi malzeme ) alıyorlar arkadaşlar , ben almadım.
Başka da aklıma alınacak birşey gelmiyor . Kablosuz şarj yavaş şarj ettiğinden kullanmıyorum , type c to type c kablosu alın telefonunuz uyumlu ise ,50w sanırım orası , telefonları çok hızlı şarj ediyor .
Android box denemedim, USB’ye video atıp oynatıyorum çocuklar için. -
Chery sosyal medyaya çok önem veriyor , paylaşılan her videoyu , etkileşim alan her paylaşımı özel takip ediyorlar . ilerisi için Türkiye ile çok iyi geçinmek istiyorlar . Çin’deki organizasyonda bile ülke bayraklarının en tepesinde bizim bayrak vardı , en kalabalık kafile bizdik. Problem olsa da bi şekilde yolunu bulur bu çekikler . -
Evet ama sürekli karalama bu millete yaranamazsin
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Arkadaşlar chery tiggo 7 Pro Max aracımda, sesli komutları biliyorsanız yardımcı olur musunuz? camları aç kapat, radyoyu aç kapat, klima aç (ama kapatamadı) komutları dışında aktif bir sesli komut listesi olan varsa paylaşabilir mi?
Sunroof dediğimde algılamıyor, güneşlik dediğimde perdeyi açıyor ancak kapat komutunu yerine getirmiyor. tavan camını zaten açamadım. bagaj aç diye bir komutu da tanımadı. desteklerinizi rica ediyorum
Bir de bazen arabaya girdiğimde WELCOME ekranı görüntüleniyor. Bazen ekran siyah radyo açılıyor. Bu neye göre görüntüleniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karopapaz -- 24 Aralık 2024; 1:8:2 > -
pilli torpido ışığı ve bagaj sağ kısım için alacağım bende, konfor pakete baktımda hoşuma gitmedi ama şarj kısmı için çok toz tuttuğundan kauçuk güzel gözüküyor, kablo ile sarj ediyorum bende ama bitane box bulmam sart :)
-
Kodlama işi sakat. O toplara girmeyelim o zaman.
Full metal tuşlar daha çok hoşuma gidiyor. Siyah plastik görüntüsü pek güzel görünmüyor.
Edit: kodlama ile ilgili birşey yazılmamış. parçaları birebir değiştirmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echonia -- 24 Aralık 2024; 9:25:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X