Şimdi Ara

Chery Neden Tutulmuyor ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
0
Favori
55.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: erakcora

Çin arabasına 28 bin lira verilir mi? Allah alık fikir versin denir Cipine de verilebilir 35 lira, ayranım yok içmeye ciple gidiyom gezmeye diye
  • Bu yaptığınız kötülemeleri gösterecek bir belge gösterin ama türkiyedeki chery araçları ile ilgili olucak yok ki eliniz de bir belge
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

Bu yaptığınız kötülemeleri gösterecek bir belge gösterin ama türkiyedeki chery araçları ile ilgili olucak yok ki eliniz de bir belge
    Sende anlattığınız kadar iyi olduğunu gösterecek bir belge göster.Foruma geldiğinizden beri 3-4 kişi devamlı Çin arabalarını yere göğe sığdıramıyorsunuz.Ben Chery kötüdür demiyorum ama bu kadar övdüğünüze göre ya bayiniz filan var yada hayatınızda bu arabadan başka arabaya binmemişsiniz demektir.

• Bayimiz yok ama şunu bil ki benim 2004 bmw 325 im de oldu range rover ım da oldu al sana belge;

http://www.cheryturkiye.org/tiggo-guvenlik-t-220.html

Ve siz hala bu arabaları kullanan insanları cahil zannediyosunuz AMA YANILIYOSUNUZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

Bayimiz yok ama şunu bil ki benim 2004 bmw 325 im de oldu range rover ım da oldu al sana belge;

http://www.cheryturkiye.org/tiggo-guvenlik-t-220.html

Ve siz hala bu arabaları kullanan insanları cahil zannediyosunuz AMA YANILIYOSUNUZ...
    Arkadaşım bir kere sende ilk başta Chery aldığın için bir aşağılanma duygusu oluşmuş.Kim acaba sana veya Chery kullananlara cahil gibi bir yakıştırma yapmış burada merak ediyorum.Bir link vermişsin orda otobüsle çarpışmış kazalı bir Chery resmi var iyi güzelde,otobüs bu arabaya kaçla çarpmış onuda söylesende bilsek.Tekrar üstüne basa basa söylüyorum ben CHERY KÖTÜDÜR FELAN DEMİYORUM.Ama sizin bu arabayı bu kadar övmenizede bir anlam veremiyorum.Lütfen yazdıklarımı iyi okuyup öyle mesaj yaz,boş yere muhalefet yapmanın bir anlamı yok.

• Ben CHERY i övmüyorum ama söylediğiniz kadar da kötü teneke elinde kalcak vs. arabalar olmadığını dile getirmeye çalışıyorum ama siz bana aşağılanma duygusundan bahsediyosunuz ama bence siz söylediğiniz lafların farkında değilsiniz...

Saygılar....
  • Valla Çin'in geçmişte ve şu anda ürettiği adi mallar yüzünden her Çin markası üzerinde 'Chinese Shit' imajıyla doğuyor ne yazık ki...

Ancak Çin'de en kötü malda üretilir, en kaliteli malda... Sonuçta bir Çin otomobil markasının kanıtlaması gereken yegane şey güvenliktir... Çok iyi bile olsa, bunu kanıtlamadıktan sonra kimseyi inandıramazsınız
    o aracın güvenli olduğuna...

Euro Ncap'e girmemek için bahaneler buldukçta her zaman 'Chinese Shit' olarak anılacak bu markalar...
  • Tamam arkadaşım euroncap e girdi diyelim 5 yıldız aldı bizim insanlarımız yine başka bir şey bulurlar bizim amacımız bu ön yargıları kaldırmak...
  • Çin çin..

Anlaması zor..

Benim anladığım kadarıyla, Çin ucuz iş gücü ve düşük teknoloji ile üretim yapan bir ülke. Yabancı firmaların kurdukları fabrikalar istisna tabii. Intel'in bile Çin'de fabrikası var sanırım, kendi kalite standartlarında üretim yapabiliyor, o kısmı ayrı. Ama her şeyiyle Çin üretimi olup kaliteli olan bir şeye rastlamadım. Know-how denilen konuda eksikleri var, kaldı ki, otomobil'de işçi maliyetleri de önemlidir ama en önemli konu olduğunu sanmıyorum. Robotlar çok büyük bir kısmını hallediyor çünkü. Kullanılan malzemenin kalitesi (çeliğinden, boyasına, koltuğundan motoruna vs) ve ar-ge en önemli nokta. Çin bütün bunları da yapsa o zaman belki reno kalitesinde bir araç üretir ama maliyeti de reno kadar olur. Çinlilerin taktiği göz boyamak ve kazıklamak olarak gözüküyor şu noktada. Fuarda bu cherry mi yoksa başka bir araç mı hatırlamıyorum (hepsini incelemiştim ve hepsi berbattı, hatta hyosung mu ne öyle bir araç var kore malı galiba o bile fiyatına göre çok kötü), aracın koltuk döşemesi bildiğimiz oyuncak ayı kılıfı ile aynıydı.

Gerisini siz hesap edin...

• quote:

Orjinalden alıntı: layzeboy

Çin çin..

Anlaması zor..

Benim anladığım kadarıyla, Çin ucuz iş gücü ve düşük teknoloji ile üretim yapan bir ülke. Yabancı firmaların kurdukları fabrikalar istisna tabii. Intel'in bile Çin'de fabrikası var sanırım, kendi kalite standartlarında üretim yapabiliyor, o kısmı ayrı. Ama her şeyiyle Çin üretimi olup kaliteli olan bir şeye rastlamadım. Know-how denilen konuda eksikleri var, kaldı ki, otomobil'de işçi maliyetleri de önemlidir ama en önemli konu olduğunu sanmıyorum. Robotlar çok büyük bir kısmını hallediyor çünkü. Kullanılan malzemenin kalitesi (çeliğinden, boyasına, koltuğundan motoruna vs) ve ar-ge en önemli nokta. Çin bütün bunları da yapsa o zaman belki reno kalitesinde bir araç üretir ama maliyeti de reno kadar olur. Çinlilerin taktiği göz boyamak ve kazıklamak olarak gözüküyor şu noktada. Fuarda bu cherry mi yoksa başka bir araç mı hatırlamıyorum (hepsini incelemiştim ve hepsi berbattı, hatta hyosung mu ne öyle bir araç var kore malı galiba o bile fiyatına göre çok kötü), aracın koltuk döşemesi bildiğimiz oyuncak ayı kılıfı ile aynıydı.

Gerisini siz hesap edin...

Kallite anlayışı kişiden kişeye değişir benim büyük babamda 2009 megane var makyajlı olanından şahsen bizim arabamız ondan daha konforlu(bana göre) megane da teyp ve bölgesine bastırdığımda çatır çatur sesler geliyordu ama benim arabamda öle bişi yok dediğim gibi kalite anlayışı kişiden kişiye değişir dostum

• kim dedi tutulmuyo diye.. aracın fiyatı pahalı.

10.000 tl etiket koyunca kapış kapış satılır.

ama ben yine de almam.
  • kalitesiz plastik
    kalitesiz sac
    kalitesiz motor
    kısacası kalitesiz piyasadaki bir çok OOOOOO dediğiiniz ama malzemesi hakkında hiç birşey bilmediğiniz araçlar gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: goro1982

kalitesiz plastik
    kalitesiz sac
    kalitesiz motor
    kısacası kalitesiz piyasadaki bir çok OOOOOO dediğiiniz ama malzemesi hakkında hiç birşey bilmediğiniz araçlar gibi

Arkadaşım plastik e bişi söleyemem sert diye ama sac ve motoru iyi ve seni kazada sac korumuyo koruma barları koruyo chery nin sacları çift katlı o yüzden içine göçer bunu da unutmasın kimse
  • hem çift katlı hem de içine göçer ha.. vay anasını..
  • Hayır çift katlı derken iki tane sac düşünün arasında 1,1,5 santim ara var çift katlı dediğim o dur ki bi sacın esnek olması daha iyidir ve bazı uyanık markalar aynı sacın içine kumaş,köpük benzeri şeyler koyarak içine göçmemesini sağlıyor
  • Hocam çift saç maç :HATİCE , euroncap a girsin bakalım NETİCE ye
  • Şahsi olarak söyleyeyim, mermerlerin mazdayı düşürdüğü durum herkesin malumu. psikopat bir firma, sadece satar, gerisini kesinlikle takmaz, doğuş yüzünden vw de almıyorum. şimdi çeri bence dayanıksız ve çürük bu bir, ikincisi denildiği gibi doğanlara şahinlere binen adam bunada biner, o ayrı konu ama doğan şahin bozuldumu kesin tamiri vardır. parçası ucuzdur. reklam olayınada katılıyorum, o ne rezil bir reklamdır öyle, sanki tuvalet kağıdı reklamı gibi. benim adım kazım çeri bana lazım. bu ne la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Olay çinden değil üretim anlayışından kaynaklanıyor, hatta birazda on yargıdan...Bu arabalarda çin malı, kötümü?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Aslında çok haklısınız, adamlar her bir parçayı özenle bir araya getirmiş. Oysa sadece marka Çin markası, bütün parçalar farklı ülkelerden toplanarak bir araya getirildi diye Çin'ce yazıyor sözcükler. Ayrıca araba gayet iyi bir araba. İşlerini emek vererek yarım yamalak yapmıyorlarsa bu Çin Malı düşmanlığı nedendir bilinmez. Bir söz vardır; "Adın çıkmış dokuza, inmez sekize" bunun gibi bir şeydir. Aslında millet olarak biraz ön yargılı bir yapımız var, olsun. Herkesin zararı kendine... :)

• Chery bitti sanırım.
  • ahmetozaslan2020 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim reklam için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.